Aceste batoane delicioase cu afine sălbatice oferă o altă modalitate de a te bucura de aceste fructe de pădure speciale și de a le încorpora în rețete sănătoase pentru familia ta. Aceste mici comori au proprietăți vindecătoare uimitoare, conferind în același timp aroma lor naturală profundă și delicioasă. Preparate din timp, batoanele sunt o masă ușoară care poate face parte din cutia de prânz, gustarea sau gustarea rapidă în zilele aglomerate.

Fructele de pădure au un efect anti-îmbătrânire, de combatere a bolilor și de revitalizare, iar afinele sălbatice sunt lideri în această categorie. Ori de câte ori este posibil, alegeți afinele sălbatice congelate în locul afinelor proaspete cultivate într-un recipient de plastic. Fă-ți un obicei după ce treci de secțiunea de legume a magazinului alimentar să te oprești pe culoarul de alimente congelate, unde saci cu afine sălbatice sunt ușor de găsit. Acest lucru va oferi corpului dumneavoastră cele mai bune șanse de recuperare și vindecare.

Batoane sănătoase cu afine sălbatice

Ingrediente:

Pentru umplutura:


Pentru bază și topping:

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Acoperiți fundul unei tăvi de copt de 20 x 20 cm cu hârtie de copt.Se lasă deoparte.

Pentru a pregăti umplutura, puneți o cratiță mică la foc mediu-mare. Adăugați afinele sălbatice , mierea crudă sau siropul de arțar , sucul de lămâie, amidonul de tapioca și extractul sau pudra de vanilie . Se amestecă până se amestecă uniform. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând des, până se îngroașă și clocotește, aproximativ 2-3 minute. Scoateți și lăsați deoparte să se răcească timp de 10 minute.

Pentru a pregăti baza și toppingul, combinați făina de ovăz, ovăzul rulat , zahărul de cocos și scorțișoara într-un castron mare. Se toarnă uleiul de cocos topit și se amestecă până când aluatul devine cocoloși. Puneți 2 căni de amestec în tava pregătită și lăsați restul deoparte. Apăsați uniform amestecul în fundul cratiței folosind degetele sau o ceașcă cu fundul plat.

Turnați umplutura de afine peste bază și întindeți-o uniform. Presărați restul amestecului de pesmet peste umplutură. Coaceți 30-35 de minute până când umplutura clocotește și blatul este auriu. Scoateți din cuptor și răciți complet înainte de a le tăia în batoane.

Porție pentru 12 batoane

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.