Aceste rulouri de primăvară cu legume sănătoase și cu conținut scăzut de grăsimi sunt distractive de făcut și chiar mai bune de mâncat! Tu decizi dacă te ții exact de rețetă sau experimentezi cu alte combinații de fructe, ierburi și legume pe care le iubești. Le puteți găti împreună cu familia sau prietenii și le puteți savura în companie. Sperăm să vă placă!

În această rețetă, castraveții ajută ficatul datorită capacității lor de a-l hidrata. Ficatul tău are întotdeauna nevoie de apă vie plină de minerale și alți nutrienți, deoarece ficatul îți menține sângele hidratat. Pentru această apă vie, el se bazează pe surse precum castraveții. Acest proces reduce riscul apariției sindromului de sânge murdar la minim, ajutând la reducerea grăsimilor și toxinelor din acesta. Compușii fitochimici din castraveți acționează ca agenți antiinflamatori pentru intestinul subțire și colon. Castraveții au, de asemenea, capacitatea de a subția sângele, permițând detoxificării să se desfășoare nestingherite într-un mod natural.

Ridichile sunt celălalt ingredient vedetă din această rețetă. Sunt un medicament puternic pentru ficatul nostru. Gustul înțepător și înțepător al ridichilor se datorează unei compilații de compuși chimici, dintre care mulți nu au fost încă descoperiți. Acţionează ca dezinfectanţi ai ficatului, prevenind infecţia cu agenţi patogeni şi întărind sistemul imunitar al individului, crescând capacitatea globulelor albe de a lupta şi de a distruge invadatorii.

Rulouri de primăvară cu legume 

Ingrediente:

 • 10-12 buc. coji de orez (din orez brun)
 • 1/4 varză roșie mică, feliată subțire
 • 1 morcov mare, tăiat în bețișoare
 • 3-4 ridichi, tăiate în felii subțiri
 • 1/4 cană coriandru proaspăt
 • 1/2 castravete, tăiat în bețișoare
 • 1 avocado mediu, feliat subțire (opțional)
 • 1-2 lingurite. seminte de susan negre sau albe, pentru decor (optional)

Ingrediente pentru sosul de topire:

 • 1/4 cană tahini
 • 2 1/2 linguri. suc de lămâie
 • 1 1/2 lingura. Sirop din esență de arțar
 • 2-3 linguri. apă
 • 2-3 cm radacina de ghimbir, rasa fin
 • 1 catel de usturoi, ras fin
 • 1/4 lingurita. coriandru
 • 1/4 lingurita. chimen măcinat
 • 1/4 lingurita. ardei cayenne (optional)
 • 2 lingurite aminoacizi de cocos - alternativă fără gluten la sosul de soia (opțional)
 • Sare de mare , după gust (omiteți dacă utilizați aminoacizi de nucă de cocos)
 • Piper negru , după gust

Mod de preparare:

Pregătiți sosul punând toate ingredientele pentru sos într-un bol și amestecând până la omogenizare. Adăugați apă pentru a obține consistența dorită. Se toarnă într-un bol de servire și se lasă deoparte.

Pentru a pregăti rulourile de primăvară, umpleți un castron sau o tavă suficient de mare pentru a ține coaja de orez cu apă caldă. Înmuiați coaja de orez în apă timp de aproximativ 30 de secunde - până când este moale, dar nu umedă. Puneți coaja de orez pe un blat sau o masă și întindeți o parte din umplutură pe cea mai apropiată 1/3 din coajă de orez. Îndoiți marginile din stânga și din dreapta ale cojii de orez, apoi începeți să o rulați ușor pentru a acoperi umplutura. Continuați să rulați până la capătul crustei. Coaja de orez este lipicioasă și se va sigila singură. Repetați acest lucru cu amestecul rămas. Pentru a servi, lăsați rulourile întregi sau tăiați-le în jumătate cu un cuțit ascuțit. Se presara cu seminte de susan (daca se foloseste) si se serveste cu sosul de dipingere.

Porție: pentru 2 persoane

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.