Tort cu condimente cu scorțișoară

Канелена торта с подправки

Dacă sunteți în căutarea unei rețete de prăjitură sănătoasă pentru a impresiona pe cineva cu un dinte de dulce sau pentru a servi la întâlniri cu familia și prietenii, această rețetă este pentru tine! Este perfectă pentru o zi de naștere, pentru diverse sărbători, de pus în cutiile de prânz ale copiilor sau pentru un răsfăț de weekend.

Scorțișoara este deosebit de utilă pentru a ajuta la diaree, greață, vărsături, indigestie, gaze și artrită. Scorțișoara este cunoscută pentru a ajuta la prevenirea și scurtarea duratei gripei, precum și pentru a elimina congestia și mucusul din organism. De asemenea, este foarte util pentru scăderea colesterolului și reglarea zahărului din sânge. Se știe că ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și conține compuși anti-coagulare, făcându-l extrem de util în prevenirea accidentelor vasculare cerebrale și a bolilor coronariene. Scorțișoara ajută la creșterea memoriei și a funcției cognitive, iar doar mirosul condimentului de scorțișoară vă poate ajuta să fiți mai alert și mai concentrat.

Ingrediente:

Glazură de caju (opțional):

  • 1 lingura caju crud , înmuiat cel puțin 2 ore în apă;
  • 1/4 lingurita. sirop de arțar ;
  • 3 linguri. suc de portocale proaspăt stors sau apă.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 160°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt.

Amestecați făina de ovăz , făina de migdale , zahărul de cocos , praful de copt , bicarbonatul de sodiu și condimentele într-un castron mediu. Se amestecă bine și se lasă deoparte.

Amestecați laptele de migdale și sosul de mere într-un ulcior sau castron. Se amestecă bine, apoi se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă până la omogenizare.

Se toarnă în tava pregătită și se coace la cuptor pentru 50-60 de minute. Se răcește timp de 5 minute în tavă, apoi se scoate și se răcește complet pe un grătar.

Pentru a face glazura, combinați caju înmuiat, siropul de arțar și sucul de portocale/apa într-un blender de mare viteză și amestecați până la omogenizare, răzuind părțile laterale ale blenderului după cum este necesar.

Întindeți glazura uniform peste tort și presărați cu semințe de rodie. Tăiați în pătrate și serviți imediat.

Porție pentru 6-8 persoane.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cartofi dulci dublu copți

Această rețetă cremoasă și decadentă de cartofi dulci este pe cât de reconfortantă, pe atât de delicioasă. Cartofii dulci copți se amestecă cu cremă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult