Barci cu ciuperci Portobello cu piure de conopida

Лодки от гъби Портобело с пюре от карфиол

În această rețetă delicioasă, piureul cremos de conopidă este servit peste ciuperci Portobello prăjite fierbinți și stropite cu ceapă primăvară. Este un fel de mâncare reconfortant, încălzitor și hrănitor. Asociați această rețetă cu o salată proaspătă la alegere pentru o cină uimitoare care poate fi savurată singur sau cu familia și prietenii.

Ciupercile Portobello (și alte ciuperci precum crimini) sunt excelente pentru întărirea sistemului imunitar și pot reduce semnificativ riscul de răceli, gripă , infecții ale urechii, bronșită, glandele umflate, dureri în gât și infecții cronice. De asemenea, s-a demonstrat că întârzie sau previne apariția tumorilor în organism. Aceste ciuperci sunt o sursă bună de vitamine E, B12 și D și de minerale precum zinc, seleniu, fier și calciu.

Conopida conține oligoelementul bor, despre care se știe că susține sistemul endocrin – și totuși conopida atrage mai multă atenție datorită așa-numitului său goitrogeni. Conopida face exact opusul a ceea ce spune - ajută glanda tiroidă și restul sistemului endocrin (inclusiv hipotalamusul și glandele suprarenale) să se protejeze de virușii care sunt cu adevărat în spatele unor probleme precum tiroidita.

Ingrediente:

  • 6-8 ciuperci Portobello mari;
  • 1 lingura oregano uscat ;
  • 600 gr. conopida, tăiată buchetele;
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt;
  • 1/4 linguriță. arpagic, tocat fin + mai mult pentru decor;
  • 3-4 linguri. lapte de migdale neindulcit;
  • Sare de mare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și aranjați pe ea ciupercile Portobello, cu capacul în jos. Se presara cu oregano uscat , sare de mare si piper . Se coace la cuptor 20-25 de minute pana se inmoaie.

În timp ce ciupercile se prăjesc, puneți o cratiță medie pe aragaz și adăugați aproximativ un inch de apă și un coș de aburi. Adăugați conopida, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15-20 de minute. Pune deoparte.

Puneți conopida într-un robot de bucătărie împreună cu usturoiul, ceapa, laptele de migdale, sare de mare și piper . Se amestecă până la omogenizare.

Scoateți ciupercile din cuptor și umpleți-le cu piureul de conopidă. Acoperiți cu arpagic proaspăt sau arpagic. Serviți imediat.

Porție pentru 3-4 persoane.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale a sucului de țelină și autorul cel mai bine vândut al lui New York Times, „The Medium Healer: A Health Cleanse, „The Medium Healer: A Liver Cleanse, „The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer : Thyroid Healing”, The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse”, „ The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer: Thyroid Healing , „The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse” născut cu capacitatea unică de a conversa cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise, care sunt înaintea timpului său.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Mini brioșe cu afine sălbatice

Aceste mini brioșe cu afine ies din cuptor moi, parfumate și tentant de delicioase – perfecte atât pentru micul dejun, cât și pentru o gustare...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Ceaiul „Ajutor la ficat”.

Acest ceai cu gust de pământ este suficient de puternic pentru a reuni toate proprietățile uimitoare ale brusturei, trifoiului, păpădiei și urzicii, dar suficient de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Falafel copt cu sos tahini de mentă

Aceasta reteta va satisface chiar si pe cei mai flamanzi dintre mancatori. Falafelul fraged, copt, este învelit în frunze de salată verde și combinat cu...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Felii de mere caramel fără zahăr

A veni cu rețete distractive și ușoare pentru întreaga familie poate fi uneori o provocare. Atunci aceste felii de mere caramel vin în ajutor! Sunt...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult