Cartofii adaugă o cremoasă naturală acestei supe fără a folosi smântână, unt sau lapte, iar broccoli dă textură preparatului. Turnați-vă un castron mare din această supă atunci când aveți poftă de o masă reconfortantă și sățioasă. Puteți combina această rețetă cu Salata cu legume cu frunze verzi sau Salata „Ajutor pentru Ficat” .

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Cartofi: bogați în aminoacizi care inhibă creșterea virusurilor. Cartofii au un conținut ridicat de glucoză, ceea ce îmbunătățește sănătatea ficatului. Această glucoză ajută, de asemenea, la construirea depozitelor de glicogen, însăși resursa care ne protejează de problemele de zahăr din sânge, creșterea în greutate, ficatul gras și sindromul sângelui murdar.

Broccoli: tulpinile de broccoli sunt bogate în compuși de sulf care sunt mai importanți decât ne dăm seama. Acești compuși fitochimici ai sulfului acționează ca un gaz nociv pentru bacteriile nefavorabile și alte microorganisme din tractul intestinal și, de asemenea, călătoresc direct la ficat, unde saturează țesutul hepatic, permițând sistemului imunitar al ficatului șansa de a lupta împotriva agenților patogeni.

Ingrediente:

 • 3 ore cartofi tăiați cubulețe;
 • 1 lingura morcov, tăiat cubulețe;
 • 3/4 linguriță. turmeric ;
 • 2 linguri. praf de usturoi;
 • 1 lingura. praf de ceapa;
 • 1 lingura boia de ardei ;
 • 2 1/2 linguri. suc proaspăt de lămâie;
 • 1 lingura apă sau bulion „Ajută ficatul” ;
 • 1 cap de broccoli de dimensiuni medii, tăiat în bucăți mici (aproximativ 4 lingurițe).

Mod de preparare:

Adăugați 4-5 inci de apă într-o oală de mărime medie, aduceți la fierbere și adăugați un coș de aburi. Puneți cartofii și morcovii în coș, acoperiți și gătiți la abur timp de 8-12 minute până se înmoaie.

Când sunt gata, scoateți cartofii și morcovii și puneți-i într-un blender împreună cu turmericul , pudra de usturoi, praf de ceapă, ardeiul roșu , zeama de lămâie și apă sau bulionul „Ajutor ficatului” . Se amestecă până când este foarte omogen. Se toarnă într-o cratiță și se aduce la fierbere.

Se fierbe broccoli la abur timp de 5-10 minute până se înmoaie, dar aveți grijă să nu-l gătiți prea mult - bucățile trebuie să rămână întregi în supă. Se adaugă în supă și se amestecă. Împărțiți în boluri și serviți.

SFATURI:

 • Dacă nu vă place broccoli, puteți folosi conopidă sau sparanghel.
 • Rețineți că stocul va conferi o aromă mai bogată. Nu folosiți bulion de legume gata preparate din magazin. Pentru comoditate, faceți un lot din bulion în avans și congelați-l (poate într-o tavă pentru cuburi de gheață pentru o dezghețare mai ușoară) pentru a-l avea la îndemână pentru rețete similare.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.