Astăzi vă vom împărtăși o rețetă delicioasă pentru una dintre cele mai puternice băuturi medicinale pe care le puteți bea - ceaiul chaga , precum și rețeta specială de chaga latte . Chaga este o ciupercă medicinală incredibil de puternică, care este foarte căutată pentru nivelurile sale fenomenale de antioxidanți și proprietățile vindecătoare. Citiți mai multe despre proprietățile uimitoare ale acestui aliment sălbatic în articolul Beneficiile medicinale ale ciupercii chaga .

Ceaiul Chaga este o băutură extrem de benefică deoarece antioxidanții, vitaminele, mineralele și compușii medicinali sunt ușor și rapid absorbiți și utilizați de organism sub această formă. Este o alternativă excelentă la cafea sau ciocolată caldă și nu conține cofeină.

Ceaiul Chaga poate fi preparat în mai puțin de un minut prin simpla adăugare a 1 linguriță de pudră de extract de chaga organic la 250 ml. Apa fierbinte. Are o aromă bogată, pământoasă, asemănătoare cafelei, care poate fi îndulcită dacă se dorește. Adăugați miere crudă în ceai pentru a-i spori proprietățile vindecătoare sau zahăr de cocos sau stevia dacă preferați.

Dacă doriți să vă răsfățați cu ceva special, încercați următoarea rețetă:

Chaga latte

Ingrediente: 

Mod de preparare:

Adăugați ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează bine și devin spumos. De asemenea, puteți amesteca ingredientele într-un pahar. Nu va avea același gaz, dar va fi la fel de delicios. Sorbiți și bucurați-vă.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
Ți s-a spus că nu te simți bine pentru că te detoxifiezi?! Ați auzit teoria că detoxifierea prea rapidă este dăunătoare?! Știți de unde înce
Mai multe
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.