Uneori poate fi o provocare să rămâi la un mod mai sănătos de a mânca în timp ce oamenii din jurul tău se răsfăț la diverse tentații și alimente nesănătoase. Cu acest bulion antiviral bogat în minerale – o parte importantă a curățării tiroidei prezentate în cartea lui Anthony William , Thyroid Healing – vă puteți oferi un impuls hrănitor și liniștitor zilei dumneavoastră în orice moment. Dacă îți place, ține cu tine un pahar din el pe tot parcursul zilei și completează-l oricând vrei.

Cartea de vindecare a tiroidei include peste 25 de rețete sănătoase care vă vor ajuta să vă vindecați de problemele tiroidiene și de nenumărate alte simptome și afecțiuni. Alături de aceste rețete în Thyroid Healing, veți găsi o explicație a diferitelor simptome asociate cu afecțiunile tiroidiene, precum și planuri de reabilitare a organului vital.

Informațiile pe care Anthony William le împărtășește în Thyroid Healing sunt menite să vă aducă răspunsuri reale și claritate cu privire la ceea ce se întâmplă în corpul vostru și cei mai eficienți pași și instrumente pe care le puteți folosi pentru a vă vindeca. Dacă ești un cititor pasionat de cărți și articole de sănătate și crezi că ești la curent cu cele mai recente informații despre sănătatea tiroidei , vei fi mai mult decât surprins – poate chiar șocat – de cât de multe nu știe medicina modernă. despre subiect. Și întrucât cartea nu a fost încă tradusă în limba bulgară, noi cei de la PRIRODNIK am decis să publicăm o serie de articole despre materialele din această carte, astfel încât informațiile din ea să poată fi ușor accesibile tuturor. Pentru a citi toate articolele legate de tiroidă, urmăriți în continuare blogul nostru .

Cum se face un bulion medicinal pentru glanda tiroidă?

Acest bulion de vindecare hrănitor și liniștitor conține o selecție de ingrediente puternice pentru glanda tiroidă și alte glande și organe din organism. Pentru mai multe detalii despre proprietățile vindecătoare ale produselor incluse în rețetă, citiți articolul „Alimente vindecatoare puternice pentru glanda tiroidă” .

Ingrediente:

 • 1 cana patrunjel tocat marunt;
 • 4 crengute de cimbru;
 • 2 cartofi dulci, tăiați cubulețe;
 • 2 tulpini de țelină, tăiate cubulețe;
 • 2 cepe, tăiate cubulețe;
 • 6 catei de usturoi;
 • 1 cm bucată de rădăcină de turmeric, măcinată;
 • 1 cm bucată de rădăcină de ghimbir, tocată;
 • 2 linguri. Fulgi Atlantic Dulce;
 • 1 lingura. pulbere de varec;
 • 8 pahare cu apă.

Mod de preparare:

Pune cartofii dulci, țelina, ceapa, usturoiul, turmericul, pătrunjelul, crenguțele de cimbru, fulgii de dulse și praful de varec într-o oală mare cu apă. Aduceți bulionul la fierbere și apoi reduceți focul la mic. Se fierbe bulionul timp de o oră. Strecoară și bucură-te de un bulion vindecător, reparator, care poate fi băut pe tot parcursul zilei.

Sfaturi:

Aceasta reteta poate fi folosita si ca supa groasa de legume, lasand legumele in bulion.

Puteti face si un piure de legume din aceasta reteta. Folosiți un blender pentru a face piureul legumelor până la omogenizare sau transferați-le în porții mici într-un blender de mare viteză . Nu uitați să lăsați o deschidere pentru ca aburul să iasă prin partea de sus a blenderului!

Puteți face o cantitate mare din această supă și puteți congela câteva pentru a le folosi în timpul săptămânii. Încercați să congelați bulionul într-o tavă pentru cuburi de gheață pentru a o dezgheța mai târziu în porții.

Dacă doriți să faceți această supă un pic mai elegantă pentru a o împărtăși cu compania, puteți adăuga un praf de sare și puțin ulei de nucă de cocos sau lapte de cocos în fiecare bol individual chiar înainte de servire.

Porție pentru 1-4 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.