O salată festivă tămăduitoare

Лечебна празнична салата

Această salată luminoasă și delicioasă îmbină aromele sărbătorilor. Combinând dovleceii prăjiți și varza de Bruxelles pe un pat de legume proaspete cu frunze verzi și ierburi, acoperite cu aroma bogată a unui dressing de afine-portocale, această salată te va umple cu adevărat! Toate aceste ingrediente oferă, de asemenea, beneficii extraordinare de vindecare.

Dovleacul este bogat în carotenoide, care protejează celulele hepatice de leziuni. Glucoza din dovleac poate stabiliza ficatul, ceea ce permite stabilizarea globală a zahărului din sânge în organism.

Legumele cu frunze verzi sunt un excelent agent de curățare a ficatului pe care îl poți folosi zilnic. Sunt încărcate cu săruri minerale de care creierul și corpul nostru au nevoie.

Merișoarele conțin antociani, care ajută la prevenirea oxidării în celule. Vitamina C din merișoare este similară cu vitamina C rară din roșii prin faptul că mărește puterea sistemului imunitar al ficatului.

Ingrediente:

  • 3 ore dovleac decojit și tăiat cubulețe;
  • 3 ore varză de Bruxelles înjumătățită;
  • 1 lingura. sirop de arțar ;
  • 1 lingura sare de mare (opțional);
  • 3 ore legume cu frunze verzi – de exemplu, salata romana;
  • 1/4 lingurita. frunze de salvie sau pătrunjel adunate liber;
  • 1 lingura. suc de lamaie;
  • 1/2 lingura. miere crudă;
  • 1/3 lingurita. sos de afine și portocale (dacă doriți, adăugați 1 lingură sirop de arțar pentru un plus de dulceață).

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 220°C. Tapetați o tavă mare cu hârtie de copt.

Întindeți uniform dovleceii și varza de Bruxelles în tigaie. Stropiți cu sirop de arțar și stropiți cu sare de mare (dacă folosiți). Se amestecă până când este acoperit uniform.

Coaceți 15-25 de minute până când legumele sunt fragede. Scoateți din cuptor și lăsați deoparte.

Într-un castron mediu, adăugați legumele cu frunze verzi, ierburile, sucul de lămâie și mierea crudă. Se amestecă până când este acoperit uniform.

Aranjați 1/3 din legumele cu frunze verzi pe o farfurie de servire, acoperiți cu legumele prăjite și stropiți cu sosul de afine-portocale. Serviți imediat și bucurați-vă!

Porție pentru 2-3 persoane.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cartofi dulci dublu copți

Această rețetă cremoasă și decadentă de cartofi dulci este pe cât de reconfortantă, pe atât de delicioasă. Cartofii dulci copți se amestecă cu cremă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult