plăcintă cu cireșe

Черешов пай

Această plăcintă cu cireșe are o aromă cu adevărat bogată, datorită cireșelor roșu închis, care o face atât de specială. Făcută fără gluten, zahăr rafinat, lactate, grăsimi rele sau alte ingrediente comune nesănătoase pentru plăcintă, această rețetă este una cu care vă puteți răsfăța cu bucurie.

Cireșele conțin compuși și agenți fitochimici care sunt uimitoare pentru îndepărtarea radiațiilor și repararea leziunilor mielinei nervoase. Femeile beneficiază în special de proprietățile de curățare ale cireșelor: cireșele elimină toxinele din uter și din restul sistemului reproducător și ajută la reducerea fibroamelor și a chisturilor ovariene.

Ingrediente:

Pentru mlaștini:

Umplere:

  • ora 19.00 cireșe fără sâmburi proaspete sau congelate;
  • 1/3 lingurita. + 2 linguri. sirop de arțar ;
  • 1/3 lingurita. + 1 lingura. amidon de săgeată sau amidon de tapioca ;
  • 1 lingura. extract de vanilie.

Pentru a servi:

  • 1/3 lingurita. frisca de cocos (optional).

Mod de preparare:

Pentru a face marshmallows, combinați într-un castron semințele de in măcinate , sosul de mere , zahărul de cocos și uleiul de cocos . Bateți-le până se obține un amestec uniform.

Într-un alt castron, amestecați făina de ovăz , făina de orez brun și amidonul de tapioca .

Adăugați ingredientele lichide la ingredientele uscate și amestecați până obțineți un aluat moale omogen. Se lasa la frigider 30 de minute.

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Întindeți aluatul între două foi de hârtie de copt, apoi transferați-l într-o tavă de plăcintă. Cu mâinile, apăsați uniform aluatul pe fundul și pe părțile laterale ale vasului. Puteți folosi o ceașcă pentru a nivela fundul. Înțepăți aluatul de mai multe ori cu o furculiță. Pune-l la frigider.

Pentru a face umplutura, combinați cireșele, siropul de arțar , săgeata și vanilia într-o cratiță mare. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând des, până când se îngroașă.

Transferați umplutura pe crusta pregătită și coaceți timp de 25-30 de minute până când crusta se rumenește. Răciți bine plăcinta înainte de servire, apoi serviți cu o praf de frișcă (dacă este folosită).

Porție pentru 6-8 persoane.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale a sucului de țelină și autorul cel mai bine vândut al lui New York Times, „The Medium Healer: A Health Cleanse, „The Medium Healer: A Liver Cleanse, „The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer : Thyroid Healing”, The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse”, „ The Medium Healer: The Most Benefic Foods”, „The Medium Healer: Thyroid Healing , „The Medium Healer: A Health Cleanse”, „The Medium Healer: A Liver Cleanse” născut cu capacitatea unică de a conversa cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise, care sunt înaintea timpului său.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Mini brioșe cu afine sălbatice

Aceste mini brioșe cu afine ies din cuptor moi, parfumate și tentant de delicioase – perfecte atât pentru micul dejun, cât și pentru o gustare...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Ceaiul „Ajutor la ficat”.

Acest ceai cu gust de pământ este suficient de puternic pentru a reuni toate proprietățile uimitoare ale brusturei, trifoiului, păpădiei și urzicii, dar suficient de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Falafel copt cu sos tahini de mentă

Aceasta reteta va satisface chiar si pe cei mai flamanzi dintre mancatori. Falafelul fraged, copt, este învelit în frunze de salată verde și combinat cu...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Felii de mere caramel fără zahăr

A veni cu rețete distractive și ușoare pentru întreaga familie poate fi uneori o provocare. Atunci aceste felii de mere caramel vin în ajutor! Sunt...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult