SPARANGEL DE LĂMĂIE CU SALATA DE ROȘII PRĂPITE ȘI SPANAC

SPARANGEL DE LĂMĂIE CU SALATA DE ROȘII PRĂPITE ȘI SPANAC

Această rețetă este un exemplu excelent al modului în care combinarea alimentelor proaspete poate fi atât vindecătoare, cât și delicioasă. Roșiile cherry prăjite, busuioc parfumat, sparanghel și coaja răcoritoare de lămâie adaugă profunzime acestui fel de mâncare simplu.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Ingrediente:

PENTRU SALATA

  • 3 ore Roșii cherry;
  • 1/2 linguriță. cimbru uscat ;
  • 4 ore spanac recoltat lejer;
  • 1 lingura busuioc, tocat grosier;
  • 1 lingura. suc proaspăt de lămâie.

DESPRE SPARANGEL

  • 1 kg. sparanghel, cu capetele tăiate;
  • 2 linguri. suc de lămâie;
  • 1/2 linguriță. coaja de lamaie.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Asezati rosiile in vasul de copt si stropiti-le cu cimbru uscat . Coacem la cuptor 15-20 de minute si scoatem-le. Pus deoparte.

În timp ce roșiile se prăjesc, puneți câțiva centimetri de apă într-o cratiță medie, aduceți la fierbere și adăugați un coș de aburi. Așezați sparanghelul în coș, acoperiți și fierbeți la abur timp de 6 până la 9 minute, în funcție de grosimea sparanghelului, până se înmoaie.

Scoate-le și pune-le într-un bol. Adăugați sucul de lămâie și coaja și amestecați pentru a se acoperi. Pus deoparte.

Pentru a pregăti salata, combinați spanacul și busuiocul într-un castron. Adăugați sucul de lămâie. Se amestecă pentru a se acoperi și se împarte în boluri. Peste salata se aseaza rosiile cherry prajite si sparanghelul la abur. Serviți imediat.

Porție pentru 1-2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.