Barci cu ciuperci Portobello cu piure de conopida

Лодки от гъби Портобело с пюре от карфиол

În această rețetă delicioasă, piureul cremos de conopidă este servit peste ciuperci Portobello prăjite fierbinți și stropite cu ceapă primăvară. Este un fel de mâncare reconfortant, încălzitor și hrănitor. Asociați această rețetă cu o salată proaspătă la alegere pentru o cină uimitoare care poate fi savurată singur sau cu familia și prietenii.

Ciupercile Portobello (și alte ciuperci precum crimini) sunt excelente pentru întărirea sistemului imunitar și pot reduce semnificativ riscul de răceli, gripă , infecții ale urechii, bronșită, glandele umflate, dureri în gât și infecții cronice. De asemenea, s-a demonstrat că întârzie sau previne apariția tumorilor în organism. Aceste ciuperci sunt o sursă bună de vitamine E, B12 și D și de minerale precum zinc, seleniu, fier și calciu.

Conopida conține oligoelementul bor, despre care se știe că susține sistemul endocrin – și totuși conopida atrage mai multă atenție datorită așa-numitului său goitrogeni. Conopida face exact opusul a ceea ce spune - ajută glanda tiroidă și restul sistemului endocrin (inclusiv hipotalamusul și glandele suprarenale) să se protejeze de virușii care sunt cu adevărat în spatele unor probleme precum tiroidita.

Ingrediente:

  • 6-8 ciuperci Portobello mari;
  • 1 lingura oregano uscat ;
  • 600 gr. conopida, tăiată buchetele;
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt;
  • 1/4 linguriță. arpagic, tocat fin + mai mult pentru decor;
  • 3-4 linguri. lapte de migdale neindulcit;
  • Sare de mare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și aranjați pe ea ciupercile Portobello, cu capacul în jos. Se presara cu oregano uscat , sare de mare si piper . Se coace la cuptor 20-25 de minute pana se inmoaie.

În timp ce ciupercile se prăjesc, puneți o cratiță medie pe aragaz și adăugați aproximativ un inch de apă și un coș de aburi. Adăugați conopida, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15-20 de minute. Pune deoparte.

Puneți conopida într-un robot de bucătărie împreună cu usturoiul, ceapa, laptele de migdale, sare de mare și piper . Se amestecă până la omogenizare.

Scoateți ciupercile din cuptor și umpleți-le cu piureul de conopidă. Acoperiți cu arpagic proaspăt sau arpagic. Serviți imediat.

Porție pentru 3-4 persoane.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cartofi dulci dublu copți

Această rețetă cremoasă și decadentă de cartofi dulci este pe cât de reconfortantă, pe atât de delicioasă. Cartofii dulci copți se amestecă cu cremă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult