Un mic dejun delicios nu trebuie să fie complicat. Aceste bărci cu fructe de papaya se unesc în câteva minute și sunt o explozie strălucitoare de culoare și aromă. Sunt perfecte pentru un mic dejun hidratant, sățios, ușor de digerat și care vă va începe ziua cu bine.

Ingrediente:

  • 1 papaya mare varietate Maradol;
  • 2 banane, feliate;
  • 3 căni de fructe de pădure amestecate;
  • 1 lime (optional).

Mod de preparare:

Tăiați papaya în jumătate pe lungime și scoateți semințele. Pune cele două jumătăți de papaya pe o farfurie cu părțile scobite în sus. Aranjați feliile de banană și fructele de pădure în mijlocul fiecărei jumătăți de papaya. Opțional, stoarceți suc de lamaie peste bărcile cu papaya și bucurați-vă!

Porții pentru 2 persoane.

SFATURI:

  • Varietatea de papaya Maradol este disponibilă în unele supermarketuri importante. Dacă sunt încă verzi și necoapte, caută-le cu pielea cel puțin galben-portocalie. Lăsate pe blat, se vor coace până când pielea lor se dizolvă atunci când sunt presate, similar unui avocado copt.
  • Dacă nu ești familiarizat cu gustul tropical al papayei, sucul de lămâie este adaosul perfect, motiv pentru care este inclus ca ingredient opțional în lista de mai sus. O simplă stoarcere de suc de lamaie pe papaya aduce o plăcere deosebită care merită experimentată.
Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.