FĂGINI DE OVĂZ CRUDE DE MER ȘI BANANE CU MURE

FĂGINI DE OVĂZ CRUDE DE MER ȘI BANANE CU MURE
Un bol de fulgi de ovaz simplu facut cu ovaz fara gluten, fara lactate poate fi o alegere sanatoasa pentru micul dejun, iar aceasta reteta de fulgi de ovaz cu mere, banane si condimente este si mai sanatoasa! Are o textură cremoasă, potolește foamea și este o alternativă minunată pentru oricine evită consumul de produse din cereale.

Murele sunt pline de compuși antiinflamatori și sunt un aliment incredibil de vindecator. Ele ajută digestia și asimilarea și, de asemenea, ajută la reducerea creșterii nodulilor tiroidieni, întărind și întărind țesutul tiroidian.

Merele au pectină, care eliberează substanțe fitochimice atunci când intră în sistemul digestiv. Aceste substanțe fitochimice se leagă de viruși precum EBV, învelind celulele virusului, astfel încât acestea să nu se poată hrăni și să se reproducă.

Bananele au proprietăți antivirale și antiinflamatorii puternice. Sunt o sursă excelentă de calciu, deoarece copacii cresc în sol bogat în calciu. Bananele sunt, de asemenea, un remediu excelent pentru hipoglicemie, deoarece ajută la echilibrarea zahărului din sânge.

Ingrediente:
  • 2 mere, tăiate cubulețe;
  • 1 banană mare coaptă, tocată grosier;
  • 1/4 lingurita. scorţişoară;
  • 1/8 linguriță. cardamom;
  • 1/2 linguriță. mure.
Opțional:
  • stafide sau merișoare uscate.
Mod de preparare:

Pune merele, banana, scortisoara si cardamomul intr-un robot de bucatarie si paseaza pana devine cremos. Transferați amestecul într-un bol și stropiți cu mure și stafide sau merișoare, dacă doriți. Serviți și savurați.

Porție pentru 1 persoană.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.