Îți plac cerealele pentru micul dejun? Aceste cereale de mic dejun cu fructe dulci și delicioase sunt o alternativă excelentă la versiunea tradițională. Făcut cu felii de mango, fructe de pădure dulci și stropit cu lapte de banane rece și cremos, oferă același gust uimitor, dar cu ingrediente proaspete, bogate în nutrienți.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Căpșuni: dulap de medicamente pentru ficat. Sunt încărcate cu antioxidanți care protejează diferitele celule hepatice - cum ar fi hepatocitele și celulele Kupffer, precum și lobulii și capilarele hepatice - de infecția și deteriorarea toxinelor și agenților patogeni. Fructele de pădure protejează ficatul de dăunătorii care provoacă daune – numeroșii antioxidanți nedescoperiți pe care îi conțin ajută la protejarea celulelor hepatice de deteriorare. Toate fructele de pădure, inclusiv zmeura, murele și afinele, împiedică ficatul să se oxideze prea ușor atunci când este saturat cu metale grele toxice și otrăvuri.

Mango: răcește un ficat toxic, supraîncălzit, calmându-l pentru a preveni spasmul organului. Pigmentul galben până la portocaliu din mango hrănește lobulii ficatului și întărește hepatocitele și celulele Kupffer, permițându-le să facă munca pe care trebuie să o facă. Mango are, de asemenea, un compus fitochimic unic care ajută sistemul imunitar al ficatului să distrugă buzunarele de bacterii care creează abcese hepatice. Ajută la prevenirea îmbătrânirii ficatului prin reducerea morții celulelor hepatice, îmbunătățind în același timp producția de bilă.

Banane: fructoza din banane este sursa de hrană preferată a ficatului. Oferă combustibil rapid pentru ficat și trezește celulele latente, sporindu-le ingeniozitatea și eficiența. Calmează mucoasa tractului intestinal și, de asemenea, calmează nervii asociați cu acesta. Contrar credinței populare, bananele sunt unul dintre cele mai antibacteriene și antifungice alimente. Un aliment grozav de combinat cu alte alimente bogate în nutrienți sau de luat cu suplimente, deoarece îmbunătățesc capacitatea ficatului de a absorbi nutrienți.

Ingrediente:

  • 1 lingura fructe de padure amestecate;
  • 1 mango, taiat cubulete;
  • 1 banană proaspătă;
  • 1 banana congelata;
  • 1 lingura. dude uscate (optional).

Mod de preparare:

Amestecă fructele de pădure și mango într-un castron.

Pentru laptele de banane, amestecați bananele proaspete și congelate cu 1 linguriță. apă. Se toarnă fructele în bol și se stropesc cu dude uscate.

Porție pentru unul.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.