SALATA DE ROSII, CASTRAVETI SI IERE PROASPE

SALATA DE ROSII, CASTRAVETI SI IERE PROASPE

Ierburile proaspete și castravetele și roșiile tăiate felii subțiri fac din această rețetă simplă ceva special. Fie că folosești roșii multicolore sau doar roșii, frumusețea acestei rețete va prinde viață înaintea ta. Deși această salată este inclusă ca una dintre opțiunile de cină în Curățarea intensivă 3:6:9 de la Medium Healer , nu este de mirare că vei dori să o faci în mod regulat după ce se termină.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Roșiile: conțin oligoelemente importante, fitochimice, vitamine și minerale pe care le poți folosi pentru a susține diferite funcții hepatice. Licopenul este un nutrient favorit pe care ficatul îl admiră: ficatul îl folosește pentru a se proteja de deteriorarea celulelor și, în plus, licopenul ajută ficatul să detoxifice globulele roșii în siguranță, fără probleme și eficient. Acizii din fructe din roșii ajută la menținerea sănătoasă a vezicii biliare, ajutând la eliminarea nămolului din vezica biliară și chiar reducând dimensiunea calculilor biliari. Chiar și roșiile cultivate prost au un conținut ridicat de minerale. Aceste minerale ajung adesea în miezul interior profund al ficatului, ajutând la prevenirea bolilor acolo.

Castraveții: sunt aliați ai ficatului datorită capacității de a-l hidrata. Ficatul tău are întotdeauna nevoie de apă vie care este plină de minerale și alți nutrienți, deoarece ficatul îți menține sângele hidratat. El se bazează pe surse precum castraveții pentru această apă vie. Acest lucru reduce la minimum sindromul sângelui murdar, ajutând la reducerea grăsimilor și toxinelor din acesta. Compușii fitochimici din castraveți acționează ca agenți antiinflamatori pentru intestinul subțire și colon. Castraveții au, de asemenea, o capacitate blândă de subțiere a sângelui, permițând detoxificării să se desfășoare în mod natural, nestingherit.

Ingrediente:

 • 4 până la 5 roșii de mărime medie (cu culori diferite dacă este posibil), feliate subțiri;
 • 1 castravete de marime medie, feliat subtire;
 • 1/2 ceapa rosie, tocata marunt;
 • 1 cățel de usturoi, zdrobit;
 • 1 lingura sparanghel tocat
 • 1 lingura busuioc proaspăt cules lejer, tocat mărunt;
 • 1 lingura patrunjel proaspăt cules lejer, tocat mărunt;
 • 1/2 linguriță. mărar proaspăt, tocat mărunt;
 • 1 lingura. suc de lămâie;
 • 1 lingura sau mai multi fulgi de Atlantic dulse, dupa gust (optional).

PENTRU BAZA SALATEI

 • ora 18.00 verdeață cu frunze libere (de exemplu rozmarin, salată verde, spanac și/sau cimbru);
 • 2 linguri. suc de portocale sau de lamaie proaspat stors.

Mod de preparare:

Într-un castron, amestecați roșiile, castraveții, ceapa, usturoiul, sparanghelul și ierburile. Adăugați sucul de lămâie, sucul de portocale și algele marine. Se amestecă din nou și se lasă deoparte. Puneți alegerea dvs. de verdeață cu frunze într-un castron mare și stropiți cu suc proaspăt de portocale sau de lămâie. Adăugați amestecul din celălalt bol. Serviți imediat sau păstrați la frigider.

Porție pentru 1-2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.