Cheia rețetei pentru acest desert viu colorat, vindecător, este să folosiți papaya bine coaptă, care este dulce și delicioasă și, atunci când este făcută piure, se transformă într-o budincă cremoasă și groasă.
Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .
Atunci când tractul intestinal al cuiva este nervos din cauza nervilor inflamați cauzați de dăunători de-a lungul mucoasei intestinale, papaya calmează acei nervi, permițând inflamației să scadă. Acest lucru îmbunătățește absorbția nutrienților în fluxul sanguin pentru a ajunge la ficat. Fitochimicalele cu pigment roșu din papaya permit celulelor hepatice să devină mai flexibile, astfel încât ficatul să poată funcționa optim.
Ingrediente:
- 1/2-1 papaya mare varietate Maradol, tăiată cubulețe.
Mod de preparare:
Pune papaya într-un blender și amestecă până la omogenizare. Serviți imediat.
Porție pentru unul.
SFATURI:
- Este important să folosiți numai papaya fără OMG. Papaya Maradol este o varietate mare non-OMG.
- Asigurați-vă că utilizați numai papaya coaptă - doriți ca partea cărnoasă să fie răzuită cu o lingură. De obicei, puteți aprecia maturitatea din exterior când pielea devine portocalie sau galbenă și cedează la presiunea cu degetul mare (ca un avocado copt).