Popsicles Smoothie de detoxifiere cu metale grele

Popsicles Smoothie de detoxifiere cu metale grele

Aceste acadele distractive cu înghețată sunt o modalitate ușoară de a încorpora alimentele de detoxifiere cu metale grele de la Healer Medium în dieta copilului dumneavoastră (sau a dumneavoastră). Dacă alegeți, puteți dubla sau tripla cantitățile pentru această rețetă pentru a avea multe mai multe acadele pregătite.

Ingrediente:

 • 1 1/2 linguriță. afine sălbatice congelate sau proaspete, sau 250 ml. suc pur de afine sălbatice;
 • 1/2 linguriță. mango taiat cubulete (optional);
 • 1 lingura coriandru proaspăt cules lejer;
 • 1 1/2 linguriță. suc de portocale proaspat stors;
 • 1 lingura praf de suc de iarba de orz ;
 • 1 lingura spirulina ;
 • 1 lingura. Atlantic Dulce sau 2 picături de extract nealcoolic de Atlantic Dulce ;
 • 2-3 linguri. miere crudă sau sirop pur de arțar (opțional).

Mod de preparare:

Combinați toate ingredientele într-un blender și amestecați timp de 1 până la 2 minute până la omogenizare. Gustați și ajustați dulceața dacă este necesar adăugând mai multă miere crudă sau sirop de arțar pur .

Se toarnă amestecul în forme pentru acadele și se congelează pentru cel puțin 4 ore sau până când se întărește.

Scoateți acadelele din forme și bucurați-vă.

Sfaturi:

 • Această rețetă nu folosește întreaga cantitate din cele cinci alimente din Smoothie de detoxifiere cu metale grele care sunt cele mai bune pentru îndepărtarea metalelor grele. Dacă sunteți adult, este important să includeți suficiente dintre cele cinci alimente de detoxifiere cu metale grele enumerate în rețeta Advanced Heavy Metal Detox Smoothies .
 • Aceste acadele au un gust grozav cu sau fără mango. Mango le conferă acadelelor mai multă cremoasă, deși aroma de suc de portocale iese mai mult în evidență fără mango. Încercați această rețetă în ambele moduri pentru a afla care versiune este preferata familiei dvs.
 • Dacă vă aflați într-o parte a lumii în care nu aveți acces la nicio formă de afine sălbatice, puteți înlocui murele, deși acestea nu scapă și metalele grele.

Porție pentru 8 acadele.

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.