LUCURI DE INGHETATA CU APA DE COCOS SI SUC PULBER DE IARBA DE ORZ

LUCURI DE INGHETATA CU APA DE COCOS SI SUC PULBER DE IARBA DE ORZ

Pregătirea acestor popsicles delicioase nu ar putea fi mai ușoară. Pur și simplu amestecați ingredientele, turnați în forme pentru înghețată și congelați. Sunt drăguți și extrem de utile. Datorită apei de cocos , mierii crude și zmeură, acestea sunt pline de glucoză, de care corpul și creierul nostru au nevoie, iar o mare cantitate din mineralele de care avem nevoie sunt conținute în sucul de praf de iarbă de orz și în sucul de lămâie sau lime.

Apa de nucă de cocos furnizează sângelui cu glucoză vitală și săruri minerale importante, inclusiv potasiu și sodiu. Este o componentă esențială a producției chimice a neurotransmițătorilor noștri. Apa de nucă de cocos mărește, de asemenea, puterea a tot ceea ce atinge. Are o gamă incredibilă. Atunci când este combinată cu orice aliment vindecător, nuca de cocos intră în contact cu aceste beneficii și le energizează.

Această rețetă folosește praf de suc de iarbă de orz (nu doar praf de iarbă de orz) ca ingredient principal împreună cu apa de cocos. Sucul de iarbă de orz este bogat în fier, calciu, seleniu, vitaminele C și E, aminoacizi esențiali și mulți alți nutrienți importanți. Anthony William folosește și recomandă praf de suc de iarbă de orz Vimergy® , o companie de suplimente nutriționale pe care o susține.

Ingrediente:

2 căni de apă de cocos ;
1 lingura praf de suc de iarba de orz ;
2-3 linguri. miere crudă
1-2 linguri. suc de lamaie sau de lime proaspat stors;
1/3 cană zmeură.

Mod de preparare:

Într-o cană medie, combinați apa de cocos , praful de suc de iarbă de orz , sucul de lămâie sau lime și mierea crudă și amestecați până se omogenizează.

Împărțiți zmeura în forme pentru înghețată, apoi turnați amestecul din vas deasupra. Acoperiți cu un capac și/sau introduceți un băț de acadele în fiecare matriță. Congelați paletele până se întăresc.

Porție pentru 6-8 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.