Înghețată cremoasă cu proprietăți vindecătoare? Exact! Aceasta delicioasa inghetata chaga este facuta cu banane si putin lapte de migdale sau de cocos pentru a o face cremoasa. Adăugând pulbere organică de chaga și condimente încălzitoare, cum ar fi scorțișoară și cardamom, după cum doriți, obțineți o înghețată delicioasă și cu adevărat tămăduitoare pe care o puteți savura ca gustare, gustare de după-amiază sau desert!

Ciuperca Chaga întărește ficatul, reducând în același timp căldura toxică pe care ficatul o dezvoltă în timpul stresului și împovărat de dăunători. De asemenea, susține și întărește glandele suprarenale, ceea ce, la rândul său, duce și la întărirea ficatului, făcându-l un mediu mai dificil pentru supraviețuirea agenților patogeni precum virușii și bacteriile. Compușii fitochimici din chaga detoxifică ficatul într-un mod stabil și echilibrat. Citiți mai multe despre beneficiile medicinale ale ciupercii chaga .

Înghețată „Smetanov” cu chaga

Ingrediente:

A servi:

  • 1 lingura. nuci sau nuci pecan tocate (optional)

Mod de preparare:

Pune bananele, laptele de cocos, pudra de chaga organica, scortisoara, cardamomul si vanilia intr-un robot de bucatarie si mixeaza pana devine omogen si cremos. Dacă este necesar, mai adăugați puțin lapte. Se serveste imediat, ornat cu nuci zdrobite sau se da la congelator 1-2 ore pentru o textura mai ferma.

Porție pentru 1-2 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.