Sucul proaspăt de castraveți este cel mai bun tonic de întinerire. Sucul de castraveți este o băutură foarte alcalinizantă și hidratantă, bogată în nutrienți precum vitaminele A, C, K, magneziu, siliciu și potasiu. Are capacitatea de a purifica și detoxifica întregul organism, precum și de a ajuta la ameliorarea problemelor digestive precum gastrita, aciditatea ridicată în stomac, arsurile la stomac , indigestia și ulcerul. Este, de asemenea, o modalitate ideală de a hidrata corect organismul, deoarece conține electroliți benefici care au capacitatea de a aduce nutrienți și hidratare adânc în celule și țesuturi, făcându-l mult mai eficient decât apa singură.

Sucul de castraveți este, de asemenea, unul dintre cele mai bune diuretice naturale care ajută la excreția deșeurilor prin rinichi și ajută la dizolvarea acumulării de acid uric, cum ar fi pietrele la rinichi și la vezica urinară. Are capacitatea de a ajuta la reducerea umflarea, balonarea și umflarea corpului. De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii minunate care pot avea un efect benefic asupra bolilor autoimune și neurologice precum sindromul de oboseală cronică , fibromialgie, migrene, anxietate, depresie, herpes zoster , eczeme , psoriazis , artrită reumatoidă, scleroză multiplă și lupus.

Sucul de castraveți este, de asemenea, un mijloc excelent de scădere a temperaturii la copii și adulți. Se recomandă să beți 350 până la 600 ml pe zi. suc proaspăt de castraveți pe stomacul gol pentru a sprijini hidratarea și recuperarea.

Cum se prepară suc de castraveți:

Ingrediente:

  • 2 castraveți mari (de preferință din producție ecologică)

Mod de preparare:

Spălați castraveții și tăiați-i dacă este necesar. Treceți castraveții prin storcătorul dvs. și beți sucul imediat pentru cele mai bune rezultate. Dacă nu aveți storcător, puteți tăia castraveții, îi puteți face piure cu un robot de bucătărie sau un blender până la omogenizare și apoi strecurați lichidul printr-o strecurătoare fină, o pânză de brânză sau o pungă de lapte de nuci, astfel încât să aveți doar sucul. sa bea..

Pentru cele mai bune rezultate, bea pe stomacul gol.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE SUCUL DE CASTRAVET


Castraveții mei trebuie să fie organici?

Cel mai bine este să folosiți castraveți produși organic, dacă este posibil. Dacă folosiți castraveți produși industrial, este important să îi curățați foarte bine. Puteți folosi un detergent natural de spălat vase ca acesta pentru a îndepărta cât mai mult posibil din ceară și substanțe chimice de pe piele. Chiar și castraveții organici au adesea ceară pe piele, așa că îi poți curăța și pe aceștia dacă vrei.

Cât suc de castraveți ar trebui să beau?

350 până la 600 ml. (sau mai multe) suc de castraveți pe zi sunt ideale. Aceasta depinde de tipul de storcător pe care îl aveți și de dimensiunea castraveților, dar, în general, doi castraveți mari vor da aproximativ jumătate de litru de suc.

Când este cel mai bun moment să bei suc de castraveți?

Sucul de castraveți se consumă cel mai bine singur, la 20 până la 30 de minute după sau înainte de alte alimente și băuturi. Unii oameni le place să-l bea la 20 până la 30 de minute după sucul de țelină de dimineață . Alții le place să o bea cu o jumătate de oră înainte de cină. Unii oameni se bucură de suc de castraveți cu o oră înainte de culcare. Fiecare dintre aceste momente este minunat, cu condiția să fie separat de alte alimente și băuturi.

Ce storcator imi recomandati?

Storcatoarele Omega sunt grozave in functie de bugetul tau, dar orice storcator va face.

Vezi videoclipurile lui Anthony William:

„Omega MM900HDS - Cel mai bun storcator de țelină”
„Noul storcător de țelină Omega MM1500”

Pot să fac piure de sucul de castraveți și să las pulpa (fibrele)?

Amestecul de castraveți cu pulpă este foarte sănătos, dar sucul fără fibre oferă cele mai mari beneficii terapeutice de vindecare, așa că este important să îndepărtați pulpa.

Dacă nu aveți un storcător , puteți totuși să faceți piure de castraveți și apoi să-i strecurați printr-o strecurătoare fină, pânză de brânză sau o pungă de lapte de nuci, astfel încât să ajungeți doar cu sucul de băut.

Pot adăuga mere, țelină sau alte ingrediente în sucul de castraveți?

Sucul de castraveți este cel mai eficient atunci când este consumat în formă pură, fără alte ingrediente. Dacă îți place să adaugi diferite fructe, verdețuri cu frunze și legume în sucurile tale, găsește-le într-un alt suc la un moment diferit al zilei, separat de sucul de castraveți.

Ce ar trebui să fac dacă nu suport gustul sucului pur de castraveți?

Dacă gustul sucului de castraveți ți se pare prea puternic, poți strânge un măr împreună cu castraveții.

Aceasta este o opțiune grozavă, deoarece vă veți adapta la gust.

Pe măsură ce te obișnuiești, continuă să crești proporția de castraveți. Cele mai mari beneficii vin atunci când sucul de castraveți este consumat singur.

Ar trebui să curăț castraveții?

Nu, există mulți nutrienți în pielea castraveților. Cu toate acestea, dacă cumpărați castraveți produși industrial, este important să îi curățați foarte bine. Puteți face același lucru și dacă castraveții sunt organici, dar arată ca și cum ar avea ceară pe exterior, ceea ce este adesea cazul.

Pot face suc de castraveți în avans?

Cel mai bine este să beți suc de castraveți imediat după ce îl stoarceți.

Dar dacă nu aveți alte opțiuni, nu lăsați-l să stea mai mult de o zi (24 de ore).

Dacă utilizați această opțiune, asigurați-vă că îl sigilați într-un borcan cu capac și îl păstrați la frigider.

Pot îngheța sucul de castraveți și pot face loturi înainte?

Dacă nu poți bea sucul de castraveți după ce l-ai făcut și să îl faci din timp și să îl îngheți este singura ta opțiune, atunci congelarea este bine. Dar aceasta este o ultimă soluție și nu trebuie să ne bazăm. Proaspăt este întotdeauna cel mai bun. Proprietățile vindecătoare ale sucului de castraveți scad atunci când este congelat.

Pot să mănânc doar castraveți în loc să-i sucesc?

Motivul pentru care se stoarce castraveții, mai degrabă decât să-l mănânci, este că smulgerea și îndepărtarea pulpei (fibrelor) este cea mai bună modalitate de a obține proprietățile puternice de vindecare, în special pentru oricine cu boli cronice.

Consumul de castraveți singur este sănătos și ar trebui să facă parte din dieta ta, dar există și mai multe beneficii atunci când îi strângi.

Nu-mi plac castraveții. Pot sa suc de altceva?

Chiar dacă nu-ți place gustul castraveților, s-ar putea să descoperi că gustul blând, ușor dulce, al sucului de castraveți este destul de plăcut. Cu toate acestea, sucul de tulpini de țelină este o alternativă bună la sucul de castraveți. Fiecare suc are proprietăți și caracteristici vindecătoare diferite, dar ambele sunt extrem de benefice.

Se poate consuma sucul de castraveți în timpul sarcinii sau alăptării?

Da, sucul de castraveți este sigur și sănătos de consumat în timpul sarcinii sau alăptării.

Pot adăuga gheață în sucul de castraveți?

Cel mai bine este să nu adăugați gheață, deoarece aceasta va dilua proprietățile vindecătoare ale sucului de castraveți.

Trebuie să beau în fiecare zi atât suc proaspăt de tulpină de țelină, cât și suc proaspăt de castraveți?

Consumul ambelor sucuri în fiecare zi poate fi foarte benefic și vindecător și multor oameni le place să bea ambele. Fiecare suc are proprietăți vindecătoare unice care sunt extrem de benefice. Cu toate acestea, nu trebuie să bei ambele. Aceasta este o decizie personală.

Dacă urmează să începeți cu un suc, puteți începe cu suc proaspăt de tulpini de țelină și apoi luați în considerare adăugarea de suc proaspăt de castraveți când doriți. Dacă sucul de țelină pare prea tare, puteți începe cu suc de castraveți și apoi adăugați treptat suc de țelină în timp.

Înainte sau după sucul de tulpini de țelină, ar trebui să beau suc de castraveți?

Cel mai bine este să bei suc de tulpini de țelină dimineața pe stomacul gol (sau la 15 până la 30 de minute după apa cu lămâie ). Puteți bea apoi suc de castraveți la 15 până la 30 de minute după sucul de țelină sau mai târziu în timpul zilei, între alte alimente și băuturi.

Este sucul de castraveți util pentru febră?

Da, este foarte util să bei suc de castraveți pur atunci când tu sau un membru al familiei aveți febră. Sucul de castraveți este foarte răcoritor pentru glandele și organele corpului, ceea ce poate ajuta la scăderea temperaturii.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.