Această supă este bogată în aromă, frumoasă la culoare și foarte ușor de preparat. Prăjiți toate ingredientele și apoi faceți-le piure pentru a obține această supă tentantă. Aceasta este o rețetă grozavă care poate fi mâncată imediat sau mai târziu - oricum este fantastică!

Roșii: Folosiți oligoelemente importante, fitochimice, vitamine și minerale pentru a susține multe funcții hepatice. Licopenul este un nutrient favorit pe care ficatul îl admiră: ficatul îl folosește pentru a se proteja de deteriorarea celulelor, iar licopenul ajută, de asemenea, ficatul să detoxifice globulele roșii în siguranță, fără probleme și eficient. Acizii din fructe din roșii ajută la menținerea sănătoasă a vezicii biliare, ajutând la eliminarea nămolului din vezica biliară și chiar reducând dimensiunea calculilor biliari.

Usturoiul: deoarece ficatul se confruntă cu atacul agenților patogeni, are nevoie de ierburi și alimente care îl ajută să lupte împotriva cauzei. Usturoiul este un astfel de aliment vegetal. Proprietățile vindecătoare, înțepătoare și astringente ale usturoiului sunt cel mai rău coșmar al agenților patogeni. Substanțele fitochimice din usturoi se infiltrează prin pereții tractului intestinal în vasele de sânge care duc prin vena portă hepatică în ficat.

Ingrediente:
  • 1/2 kg. ardei roșu tocat grosier;
  • 1/2 kg. roșii cherry alungite;
  • 1 lingura ceapa taiata cubulete;
  • 3 catei de usturoi, tocati grosier;
  • 1/2 linguriță. tulpina de telina, tocata;
  • 1 lingura cimbru uscat;
  • 1/2 linguriță. fulgi de ardei roșu (opțional);
  • 1 1/2 linguriță. apă sau bulion „Ajutor pentru ficat” (căutați în curând rețeta pe blogul nostru.);
  • Busuioc proaspăt, de servit.
Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt și puneți ardeii tăiați, roșiile, ceapa tăiată cubulețe, usturoiul, țelina, cimbru și fulgii de ardei roșu (opțional). Amesteca bine. Coaceți 20-25 de minute până când legumele sunt moi și aurii închis.

Scoateți tava din cuptor și transferați ingredientele într-un blender împreună cu apa sau bulionul. Se amestecă până la omogenizare. Se toarnă într-o cratiță și se încălzește până la fierbere. Se pune în boluri cu supă și se ornează cu busuioc proaspăt.

Serviți imediat.

Porție pentru 2-3 persoane.Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.