Cremoasa si plina de savoare, aceasta supa de dovleac este o portie de liniste servita intr-un bol. Servește-l la cina în familie sau fă-o singur și bucură-te de supă câteva zile. Această rețetă nu conține lactate și unt. Dacă doriți să faceți rețeta fără grăsimi, puteți să omiteți laptele de cocos și să adăugați suplimentar bulion medicamentos sau apă pentru a obține consistența preferată. Dovleacul, ingredientul principal al acestei rețete, este plin de nutrienți vindecători pe care ficatul le poate stoca cu ușurință.

Ingrediente:

 • 1 kg. dovleac decojit, fără sămânță și tocat;
 • 1 cana ceapa tocata;
 • 4 căței de usturoi, zdrobiți;
 • 1 lingura. ghimbir ras;
 • 1 lingura chimen macinat ;
 • 1 lingura coriandru;
 • 1 lingura ardei rosu ;
 • 1 lingura oregano uscat sau cimbru ;
 • 1/4 lingurita. fulgi de ardei roșu (opțional);
 • 2 căni de bulion sau apă medicată ;
 • 1 cană lapte de cocos ușor;
 • 2-3 linguri. seminte de dovleac, pentru servire (optional).

Mod de preparare:

La foc mediu pe aragaz, intr-o oala mare, adauga dovleacul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, chimenul , coriandru, ardei rosu , oregano sau cimbru , fulgi de ardei rosu si bulion medicinal sau apa. Se fierbe neacoperit timp de 20-30 de minute până când dovleceii sunt fragezi.

Transferați amestecul într-un blender și adăugați laptele de cocos. Se amestecă până la omogenizare - aproximativ 1-2 minute la viteză mare. Puteți folosi și un blender.

Se toarnă supa înapoi în oală și se încălzește până se încălzește. Pune supa în boluri și adaugă semințele de dovleac (opțional). Serviți imediat.

Porție pentru 4 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.