Aceste cupcakes destul de mici sunt o gustare grozavă pentru a vă alimenta ficatul și corpul cu glucoza de care are nevoie pentru a se vindeca și funcționa. Mănâncă-le când ți se face foame între felurile principale și, dacă ai rămas, păstrează-le în frigider sau congelator pentru un răsfăț convenabil.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Ingrediente:

BAZA

  • 2 lingurite Curmale „Medul”, fără sâmburi;
  • 1 lingura dude.

ÎNCĂRCA

  • 3 mere, fără miez și tăiate cubulețe;
  • 2-3 curmale „Medul”, fără sâmburi;
  • 1/8 linguriță. scorțișoară ;
  • un praf de nucsoara;
  • 2 linguri. suc proaspăt de portocale sau lămâie.

TOPING

  • 1/2 mar, feliat foarte subtire;
  • 1/2 linguriță. scorţişoară;
  • 1-2 linguri. miere crudă (opțional).

Mod de preparare:

Pentru a face baza, amestecați curmalele și dudele într-un robot de bucătărie.

Luați o formă de briose și tapetați fiecare bine cu o bucată de hârtie de copt. Apăsați amestecul de fond de ten în partea de jos și pe părțile laterale. Pus deoparte.

Pentru umplutură, bateți merele, curmalele, scorțișoara , nucșoara și sucul de portocale sau de lămâie într-un blender până la omogenizare. Umpleți formele și lăsați la congelator o jumătate de oră.

Scoateți din tavă și aruncați hârtia. Puneți cupcakes pe o farfurie sau tavă și acoperiți cu felii de mere. Stropiți cu scorțișoară și stropiți cu miere dacă doriți.

Se serveste imediat sau se pastreaza la frigider sau congelator pentru mai tarziu.

Servește 6-8 cupcakes.

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.