Se știe că curcuma conține curcumină, un fitochimic cu proprietăți antiinflamatorii care este deosebit de util în afecțiuni precum lupusul, unde organismul poate rămâne blocat în ciclul său obișnuit de răspuns chiar și după invadator (în cazul lupusului, virusul Epstein-Barr). ) Bar ) nu mai este prezent. Uneori, însă, atunci când ciclul începe, organismul are nevoie de un aliat care să intervină și să întrerupă procesul. Turmericul este ideal pentru această meserie, deoarece conține compuși steroizi naturali și extrem de benefici de curcumină, precum și alte aspecte ale turmericului care sunt esențiale pentru calmarea răspunsurilor inflamatorii excesive la agenții patogeni.

Turmericul este excelent pentru orice din organism care este inflamat și provoacă durere, de la nervi la articulații până la creier. Turmericul este cel mai bun antidot. Alături de inflamație, agenții și compușii puternici ai turmericului cresc aportul de sânge în zonele corpului care au nevoie de circulație sporită, făcându-l un condiment ideal pentru cei cu reacții cronice de histamină sau sânge toxic din cauza ficatului lent sau a circulației deficitare. Conținutul ridicat de mangan al turmericului, combinat cu conținutul său de curcumină, îl face grozav pentru sistemul cardiovascular - scade colesterolul rău, crește colesterolul bun, ajută la suprimarea tumorilor și chisturilor și poate preveni aproape toate tipurile de cancer, în special cancerul de piele. Manganul activează, de asemenea, capacitatea curcuminei de a elimina metalele grele toxice din organism.

Usturoiul este unul dintre cele mai vechi medicamente din lume si este un condiment incredibil de puternic care te poate proteja de diverse afectiuni si boli. Are un nivel incredibil de ridicat de vitamine și minerale, inclusiv vitamina C și B-6, și minerale precum seleniu, calciu, cupru și fier. Usturoiul contine si proprietati foarte puternice antibiotice, antifungice, anticancerigene si antivirale. Un cățel de usturoi crud zdrobit conține echivalentul antibiotic a 100.000 de unități de penicilină și s-a dovedit a fi mai eficient decât penicilina și tetraciclina în suprimarea anumitor tipuri de agenți care cauzează boli. Usturoiul conține un compus numit alicină, care s-a dovedit că ajută la scăderea semnificativă a colesterolului și a tensiunii arteriale prin inhibarea enzimei HMG-CoA reductazei din celulele hepatice și blocând formarea trombocitelor în vasele de sânge.

Ghimbirul ajută foarte mult digestia și asimilarea și se crede că ajută la prevenirea răcelilor, gripei, răului de mare și a vertijului. Ghimbirul poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea crampelor menstruale, greață, arsuri la stomac, migrene, dureri în gât, epuizare, oboseală și constipație și este excelent pentru ameliorarea gripei stomacale și a intoxicațiilor alimentare. Ghimbirul conține, de asemenea, compuși antiinflamatori puternici numiți gingeroli și este un puternic calmant al durerii, făcându-l deosebit de benefic pentru cei care suferă de dureri articulare, musculare și nervoase. Ghimbirul are abilități uimitoare de stimulare a sistemului imunitar și de combatere a germenilor și chiar s-a dovedit că ajută la protejarea și atenuarea Escherichia coli, infecțiile cu stafilococ și candida.

Portocalele sunt cunoscute că ajută la prevenirea cancerului, la scăderea tensiunii arteriale, la combaterea infecțiilor virale, la ameliorarea constipației, la menținerea oaselor și a dinților puternici, la prevenirea pietrelor la rinichi și a degenerescenței maculare. Portocalele sunt bogate în calciu și săruri alcaline, care ajută la contracararea și prevenirea acidozei în organism. În plus, sunt un excelent ajutor pentru tractul digestiv și ajută la eliminarea reziduurilor toxice din colon prin acțiune peristaltică sporită. Portocalele conțin o cantitate semnificativă de glutation, care este crucial pentru funcționarea sănătoasă a ochilor și plămânilor. Portocalele sunt foarte utile pentru probleme respiratorii precum astmul sau bronșita și pentru probleme cardiovasculare precum hipertensiunea arterială și boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC). Portocalele actioneaza ca un antiseptic intern pentru organism si au capacitatea de a purifica si intari toate organele din organism.

Aceste injecții de foc, care stimulează imunitatea sunt super gustoase și, la primul semn de răceală, vor ajuta organismul să lupte împotriva virusului invadator!

Ingrediente:

  • 10 cm bucată de turmeric
  • 10 cm bucată de ghimbir proaspăt
  • 2 portocale
  • 4 catei de usturoi

Mod de preparare:

Stoarceți sucul fiecărui produs separat. Într-un pahar, amestecați 1 linguriță. suc de turmeric, 1 linguriță. suc de ghimbir, 1/4 linguriță. suc de usturoi și 1/4 cană suc de portocale. Se amestecă pentru a se combina și se bea imediat.

Notă: cantitatea necesară de produse va varia în funcție de storcatorul utilizat.

Porție pentru 2-4 persoane.


Întrebări frecvente despre shot-urile cu ghimbir cu turmeric


Pot să beau sucul în înghițituri sau trebuie să-l beau tot deodată?

Îl poți bea cum preferi.

De câte ori pe săptămână pot bea aceste shot-uri?

Dacă doriți, le puteți lua zilnic.

Pot da sucul la frigider?

Cel mai bine este să-l bei imediat după ce l-ai făcut pentru a obține cele mai mari beneficii.

Trebuie să adaug piper negru pentru o absorbție adecvată a turmericului?

Nu, contrar credinței populare, piperul negru nu este necesar.

Se poate folosi curcuma sau pudra de ghimbir în loc de rădăcină proaspătă?

Pentru această rețetă, fiecare dintre sucuri trebuie să fie dintr-o rădăcină proaspătă.

Va iesi la fel daca amestec ingredientele intr-un blender?

Nu va avea aceleași beneficii terapeutice, dar vor fi încă destule. Dacă le amestecați, puteți apoi strecura amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină, pânză de brânză sau pungă de lapte de nuci, aruncați pulpa și beți sucul.

Ce storcator imi recomandati?

Storcatoarele Omega sunt grozave in functie de bugetul tau, dar orice storcator va face.

Ingredientele trebuie să fie organice?

Opțiunea ideală sunt produsele bio, dar poți folosi și cele obișnuite.

Pot folosi mai puțin usturoi, turmeric sau ghimbir decât cere rețeta?

A fi capabil.

Ar trebui să curăț ghimbirul și turmericul?

Nu, nu trebuie să le curățați. Aceasta este alegerea ta. Nu uitați să le spălați bine dacă nu le înălbiți.

Se poate lua in timpul sarcinii sau alaptarii?

Da, în ambele cazuri este oportun să acceptăm.

Pot să omit usturoiul?

Da, puteți omite usturoiul. Injecția nu va avea aceleași proprietăți de vindecare, dar va fi totuși extrem de utilă.

Pot folosi altceva decât portocale?

Da, daca vrei, il poti incerca cu suc de mere. Nu va avea același gust, dar va fi totuși foarte tămăduitor.

Usturoiul omoară bacteriile bune?


Contrar unor teorii eronate, usturoiul nu ucide bacteriile productive din tractul intestinal. Omoara doar bacteriile neproductive care opereaza pe o frecventa pozitiva. Nu confundați acest lucru cu termenul gram-pozitiv, care nu se referă de fapt la sarcina electrică. Atât bacteriile gram-pozitive, cât și bacteriile gram-negative, care sunt dăunătoare pentru oameni, funcționează pe o frecvență pozitivă. Pe de altă parte, bacteriile productive, benefice (fie gram-negative sau gram-pozitive) operează la o frecvență negativă - aceeași frecvență la care operează oamenii. A nu se confunda cu energia negativă, nefavorabilă, această sarcină negativă este un lucru bun; este sursa noastră de împământare. Bacteriile neproductive, viermii și alți paraziți, ciupercile și virușii se mișcă cu o sarcină pozitivă. Când își stabilesc reședința în corpurile noastre, ne epuizează bateriile și ne pierdem împământarea. Apoi vine usturoiul, care are proprietăți antipatogene care sunt încărcate pozitiv.

Încărcături similare sunt respinse și usturoiul ne scapă de agenții patogeni care ne-au făcut rău. Deoarece bacteriile benefice din intestinul nostru și alte microorganisme care ne avantajează sunt încărcate negativ și împământate, usturoiul nu le distruge. În timp ce usturoiul are un anumit aspect abraziv, abrazivitatea este cea care funcționează în avantajul tău. Fiți siguri că usturoiul nu distruge nimic care nu ar trebui distrus - nu vă face rău. Dimpotrivă, este ideală pentru combaterea răcelilor, gripei, streptococilor, bacteriilor cauzatoare de pneumonie și cancerelor legate de virus.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.