Aceasta este o fotografie grozavă când:

 • te simți iritabil, frustrat cronic sau morocănos;
 • te simți copleșit și epuizat din punct de vedere emoțional;
 • cineva în care ai încredere observă că nu ești tu însuți;
 • sunteți posomorât, descurajat sau deprimat și aveți nevoie de un lift;
 • întâmpinați dificultăți în menținerea echilibrului emoțional, vă simțiți instabil, aprindeți ușor sau aveți înalte și scăzute constante în dispoziție.

Ingrediente: 

 • 1 lingura. afine sălbatice proaspete sau dezghețate sau 1 linguriță. suc pur de afine sălbatice sau 1 lingură. pudră de afine sălbatice ;

 • 1/4 cană de arpagic recoltat compact;
 • 1/4 cană busuioc proaspăt cules compact;
 • 1/2 cană de muguri proaspeți de lucernă recoltați compact;
 • 1/2 lime, decojit;
 • 1 tulpină de țelină;
 • 1/2 cană de struguri (opțional).

  Mod de preparare:

  Pune fiecare ingredient printr-un storcator in ordinea indicata. Dacă utilizați suc de merișor sălbatic sau pudră de merișor sălbatic , adăugați și amestecați după ce toate celelalte ingrediente au fost smulse.
  Se toarnă într-un pahar și se servește.


  Cantitate pentru 1 până la 2 lovituri.


  SFATURI:

  • Dacă vă aflați într-o parte a lumii în care nu aveți acces la afine sălbatice proaspete sau congelate, suc de afine sălbatice sau pudră de afine sălbatice, puteți înlocui murele. Deși o alternativă bogată în antioxidanti, murele nu au puterea de a se potrivi cu felul în care afinele sălbatice protejează celulele de metale grele, substanțe chimice, radiații și alte toxine.
  • Dacă nu găsești sau nu-ți plac mugurii de lucernă, poți folosi în această rețetă orice fel de muguri sau micro verdețuri precum broccoli, trifoi, floarea soarelui sau varză. Fiecare mugur va adăuga o aromă diferită acestei shot-uri. Dacă decideți să folosiți muguri de ridiche sau muștar, rețineți că acest lucru va face shot-ul foarte picant.

  Pentru mai multe informații despre noua terapie cu împușcare pe creier a Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru: aici.

  Publicații similare

  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
  Mai multe
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
  Mai multe
  [VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
  [VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
  Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.