Tocănițele sunt întotdeauna liniștitoare. Această rețetă combină cartofii dulci și dovleceii pentru a vă oferi un preparat delicios și sănătos pentru ficat, de care să vă bucurați singur sau alături de cei dragi. Tocanita este minunata atat ca fel de mancare separat, cat si in combinatie cu o salata proaspata.

Cartofi dulci: Cartofii dulci au proprietăți fitochimice care calmează un ficat încălzit, furios, stagnant, lent și toxic și ajută la prevenirea spasmelor. De asemenea, oferă o serie de substanțe fitochimice pentru echilibrarea hormonilor din ficat, care utilizează cartofi dulci și cartofi dulci pentru a regla și controla unele dintre funcțiile sale hormonale.

Dovlecel: Dovlecelul are un efect calmant asupra pereților tractului intestinal, împingând microorganismele patogene precum bacteriile și ciupercile, permițând o mai bună absorbție a nutrienților care pot fi trimisi către ficat. Dovlecelul este un aliment bun pentru vezica biliară, deoarece conține substanțe fitochimice care reduc de fapt inflamația vezicii biliare.

Ingrediente:
 • 1 lingura ceapa, tocata;
 • 2 1/2 linguriță. cartofi dulci, tăiați cubulețe;
 • 3 căței de usturoi, zdrobiți;
 • 2 1/2 linguriță. Dovlecel, tăiat cubulețe;
 • 1 lingura chimen măcinat ;
 • 1 lingura coriandru;
 • 1/2 linguriță. turmeric ;
 • 1 lingura boia de ardei ;
 • 1/2 linguriță. fulgi de ardei rosu;
 • 1 lingura roșii tăiate cubulețe;
 • 2 linguri. piure de roșii (fără aditivi);
 • 1 lingura Apa fierbinte;
 • 1/4 lingurita. coriandru proaspăt, tocat grosier, pentru ornat.
Mod de preparare:

Într-o cratiță la foc mediu-înalt, puneți ceapa, cartofii dulci și usturoiul. Gatiti 3-5 minute pana ce ceapa se inmoaie. Dacă legumele se lipesc, adăugați puțină apă.

Se adauga dovlecelul, condimentele, rosiile, pasta de rosii si cana cu apa fierbinte. Amesteca bine. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute. Scoateți capacul și gătiți încă 10 minute până când tocana se îngroașă.

Serviți vasul presărat cu coriandru proaspăt.

Porție pentru 2 persoane.


Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.