ANTHONY WILLIAMS DEZVLEAZĂ ADEVĂRUL DESPRE POSTUL INTERMITENT

ANTHONY WILLIAMS DEZVLEAZĂ ADEVĂRUL DESPRE POSTUL INTERMITENT

Postul intermitent este o soluție temporară care poate ajuta pe cineva pentru o perioadă scurtă de timp dacă nu este bolnav. Cu toate acestea, nu ar trebui privit ca altceva decât sprijin pe termen scurt pentru oameni relativ sănătoși și chiar și pentru ca aceștia să obțină rezultate pozitive, trebuie făcut în mod corect. Dacă ești un fan al postului intermitent și ai dat peste acest articol, îți vom oferi sfaturile lui Anthony William despre cum să-ți duci postul intermitent cu cele mai mici consecințe pentru organism. În cele din urmă, spune el, cel mai bine este să treci de la postul intermitent la una dintre curățările pe care le-a publicat în cartea sa Cleanse for Health .

Când ești bolnav și încerci să te recuperezi după o boală cronică sau un simptom care interferează cu viața ta, postul intermitent nu îți va aduce ușurarea pe termen lung de care ai nevoie, ci doar te va împiedica și poate chiar să-ți agraveze boala sau starea. . Deși știm că mulți oameni se lasă duși de postul intermitent, nu ar trebui să îl includeți în curățarea 3:6:9, care are ca scop în mod special curățarea corpului. Postul intermitent nu devine o curățare. Ce mănâncă cineva dincolo de postul intermitent? Ce se întâmplă cu sănătatea lui? Există complexități aici care fac neînțelept să combinați postul intermitent cu curățarea 3:6:9 sau orice altă curățare din Curățarea pentru sănătate a lui Anthony William .

Dacă încă sunteți în căutarea unei opțiuni de post intermitent, vom publica în curând un articol cu ​​o variantă a Morning Cleanse a lui Anthony William, special pentru persoanele care practică postul intermitent. Ține minte că atunci când faci post intermitent, nu ești niciodată cu adevărat post. Numai atunci când stai 24 de ore fără mâncare sau băutură, în afară de apă, poți numi asta post. Corpul nu începe procesul de post până când soarele a răsărit de cel puțin două ori. Deci, dacă te abții de la mâncare dimineața sau cea mai mare parte a zilei și mănânci alimente înainte de a trece 24 de ore, sau bei cafea neagră sau chiar stoarce lămâie în apă în acele 24 de ore, oprești începerea procesului de post. (Acest lucru nu înseamnă că trebuie să postești. În timp ce postul cu apă are timpul și locul său, trebuie făcut doar cu mare grijă și în circumstanțe speciale.) Ideea este că denumirea acestei tehnici este greșită de la început, ceea ce arată că „experții” în postul intermitent nu sunt conștienți de modul în care funcționează cu adevărat procesele din organism.

De ce oamenilor le place postul intermitent

Să vorbim despre efectele pozitive pe termen scurt ale postului intermitent. Persoanele care nu sunt bolnave și se bucură de postul intermitent spun că au o gândire mai clară, mai multă energie și o concentrare mai bună. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este că atunci când alimentele sunt îndepărtate mai mult de două sau trei ore, organismul începe să lucreze pe principiul adrenalinei (numită și epinefrină), care funcționează ca o amfetamina naturală. Adrenalina ajunge la creier și creează electricitate acolo. Așa că, dacă ești cineva care nu este atât de bolnav și nu atât de compromis, adică mai ai magazine de adrenalină și ții suficient de mult mâncarea, vei începe să lucrezi la acele magazine de adrenalină. De aici provin claritatea, concentrarea și nivelurile temporare de energie crescută.

Un alt motiv pentru care unii oameni raportează că se simt mai bine atunci când încep postul intermitent este pentru că elimină una sau două dintre mesele cu grăsimi pentru ziua respectivă. Când îți oferi corpului o pauză de la un mic dejun pe bază de grăsimi (și, eventual, prânz), care ar include grăsimi radicale, cum ar fi avocado, unt de arahide, unt de migdale, lapte, brânză, bulion de oase, ouă sau alte proteine ​​animale (deoarece animale proteinele sunt întotdeauna împletite cu grăsimea), automat începi să te simți mai bine pentru că îi permiți corpului tău să facă puțină curățare. Modul corect de a oferi corpului tău această pauză este să urmezi curățarea de dimineață a lui Anthony William. Aceasta este varianta mai sanatoasa care te protejeaza. Iar dacă încă ești foarte atașat de postul intermitent, atunci varianta de post intermitent a curățării de dimineață este cea mai bună soluție pentru tine. Oferind corpului o pauză de la mâncare, ficatul, pancreasul și alte organe se pot opri de la alimentele bogate în grăsimi.

Greseala cu cofeina

O greșeală uriașă cu postul intermitent este că oamenii consumă cofeină pe tot parcursul zilei, distrugându-și încet glandele suprarenale. Dependența lor de cofeină forțează glandele suprarenale să pompeze un amestec brut de adrenalină prin corpurile lor ore în șir. Aceasta este o practică cu adevărat nesănătoasă care va duce în cele din urmă la îmbătrânire, piele deteriorată, ceață a creierului , probleme serioase de concentrare și de concentrare, oboseală, căderea părului și creșterea în greutate . Aceste simptome pot să nu apară la vârsta de 20 de ani. Ele tind să apară mai târziu în anii 30 și 40. Chiar dacă cineva pierde în greutate cu ușurință sau are o greutate stabilă în acest moment, se poate îngrășa mai târziu, după ce glandele suprarenale au fost suficient de distruse sau ficatul a devenit suficient de lent din cauza excesului de adrenalină cauzat de consumul de cofeină. Acest lucru ne readuce la realitatea că practicile experimentale de post intermitent sunt soluții temporare care nu abordează ceea ce oamenii sau corpurile lor au cu adevărat nevoie. (Pentru mai multe despre cofeină, consultați Adevărul despre cofeină .)

Pauza de dimineata de la grasime

Tendința populară în postul intermitent este să nu mănânci nimic care să conțină zahăr dimineața. Metoda pe care o aleg mulți oameni este cafeaua, apă și fără calorii. Anthony William vă recomandă să nu mergeți doar pe cafea și apă, ci să includeți cel puțin suc de tulpină de țelină, apă de cocos, apă cu lămâie și miere crudă, sărind peste cofeina dacă este posibil. Veți vedea acest lucru în articolul nostru special despre varianta curățării de dimineață pentru persoanele care practică postul intermitent. „Experții” în post intermitent consideră că evitarea zahărului este motivul pentru care gândesc mai clar și se simt mai bine în anumite părți ale zilei. Ei nu realizează că cauza nu este zahărul, ci din nou că au încetat să mănânce grăsimi.

Când mănânci grăsimi dimineața, îți stresezi ficatul și îl forțezi să producă bilă, ceea ce oprește procesul de curățare pe care ficatul tău încerca să-l facă noaptea în timp ce dormi. Toate aceste otrăvuri ar trebui eliminate dimineața și din corpul tău. În schimb, oamenii tind să mănânce alimente bogate în grăsimi dimineața, cum ar fi untul de arahide pe fulgi de ovăz, pâine prăjită cu avocado sau ouă. Acest lucru împiedică organismul să părăsească otrăvurile pe care ficatul le-a colectat în timpul nopții. În schimb, otrăvurile rămân în sânge și ajung în organe precum creierul.

În postul intermitent, grăsimea este eliminată accidental fără ca nimeni să-și dea seama că lipsa grăsimii, nu eliminarea zahărului, îi face pe oameni să se simtă mai bine dimineața. Oamenii nu știu că dacă slăbesc sau își mențin greutatea prin post intermitent, mai ales dacă fac sport, este pentru că consumă mai puține grăsimi pe zi. Când țineți grăsimile din dietă în afara fluxului sanguin pentru o perioadă suficient de lungă – de multe ori 16-18 ore – aceasta permite menținerea sau chiar reducerea rezervelor de grăsime corporală. Acest lucru permite organismului să scape de grăsimea veche pe care a stocat-o în organe și țesuturi ale corpului. Adepții teoriei și experimentelor postului intermitent nu realizează că tocmai asta se datorează rezultatele pozitive. De asemenea, nu își dau seama că atunci când se abțin de la mâncare toată dimineața și cea mai mare parte a zilei, par doar mai subțiri, deoarece tractul lor intestinal nu este plin de alimente, ceea ce provoacă în mod natural expansiunea în zona stomacului. Diferența de timp dintre perioada de abstinență de la mâncare și perioada de mâncare este evidentă în special la persoanele care au adesea balonare după masă. În plus, trebuie să ținem cont de factorul de deshidratare în perioada de post, oamenii recurg adesea la diverse băuturi cu cofeină cu efect diuretic sau nu beau suficientă apă. Toate acestea creează iluzia de mai puțină grăsime și de formare a masei musculare slabe. De fapt, acest tip de post nu este o modalitate optimă de a atinge scopul în cauză și există și alte soluții, mult mai bune.

Îmbunătățirile observate cu postul intermitent pot include reduceri ale tensiunii arteriale crescute și îmbunătățiri ale nivelului A1C, zahărului din sânge și colesterolului. Toate acestea se datorează faptului că ficatul se odihnește o clipă fără a consuma grăsimi sau proteine ​​timp de multe ore. Oamenii nu realizează că ar vedea aceleași beneficii de la reducerea grăsimilor în dieta lor în ansamblu, fără a fi nevoiți să treacă ore întregi fără mâncare. Când grăsimea este îndepărtată din dietă suficient de mult timp, sângele este subțiat suficient pentru a ajuta la atenuarea oricăror simptome și afecțiuni.

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care, în trecut, când cineva a trecut la o dietă integrală pe bază de plante, multe simptome s-au îmbunătățit, deoarece consuma în mod natural mai puține grăsimi decât de obicei. Când mișcarea actuală de alimentație pe bază de plante era la început, dietele pe bază de plante erau foarte sărace în grăsimi - erau recomandate mai puține grăsimi și mai mulți carbohidrați. Anthony William predică această idee de peste 30 de ani. În zilele noastre, datorită tendințelor nutriționale, dietele pe bază de plante sunt mai puțin eficiente deoarece au devenit ketogenice, adică dietele bogate în grăsimi pe bază de plante. Chiar și dietele Paleo de ani în urmă erau mai puține în grăsimi decât sunt acum.

Pe măsură ce oamenii ajung la un platou cu aceste diete și nu mai obțin rezultatele pe care și le doresc, ei abandonează, schimbă sau combină dietele Paleo, Keto și dietele bogate în proteine ​​​​pe bază de plante cu post intermitent - și nu este nimeni să le spună (pentru că nu se știe) că motivul pentru rezultatele postului intermitent este că reduce aportul de grăsimi pentru o parte a zilei. În schimb, li se spune că poate zahărul este problema, așa că ar trebui să o evite. Sau ei cred că postul intermitent ajută, dând o pauză digestiei și permițând acelei energie să meargă spre pierderea de grăsime, regenerarea celulelor și repararea corpului, ceea ce se poate întâmpla de fapt atunci când ficatul nu are de-a face cu prea multă grăsime din organism. . Din nou, însă, nimeni nu își dă seama că se odihnește din grăsime care permite organismului să se recupereze și să scape de grăsimea corporală. Toate aceste diete și postul intermitent se bazează pe presupuneri. Adevărul simplu este că a avea un conținut scăzut de grăsimi îți îmbunătățește sănătatea. Există modalități mai bune de a reduce grăsimea din dieta ta, și anume curățarea 3:6:9 și celelalte opțiuni de curățare din Curățarea pentru sănătate a lui Anthony William .

O rețetă pentru epuizare

Oamenii adoptă, de asemenea, abordarea postului intermitent, deoarece constată că, dacă se abțin de la a mânca suficient de mult, pot petrece o mare parte a zilei fără să mănânce alimente care sunt dăunătoare pentru ei sau cu care se răsfățesc. Când mănânci micul dejun „greșit” dimineața, acesta poate pregăti scena pentru o mâncare „greșită” pe tot parcursul zilei. Susținătorii postului intermitent ocolesc acest lucru reținând mâncarea cât mai mult timp posibil și folosind cofeina ca stimulent pentru a trece peste. Dacă trec destule ore așa, atunci când începi să mănânci, este deja la sfârșitul zilei și nu trebuie să faci atâtea alegeri alimentare sau să ai ocazia să mănânci cât mai multe calorii înainte de culcare. Există o mulțime de motive pentru care cineva alege postul intermitent, deoarece încearcă să-și îmbunătățească sănătatea și ratează adevărul în acest proces. O abordare mai bună ar fi să bei apă de cocos pe tot parcursul zilei, deoarece dezavantajul reținerii alimentelor și a glucozei și mineralelor necesare în timp ce alergi cu adrenalină toată ziua este că în cele din urmă vei ajunge la un punct în care este timpul să mănânci, sau vei ajunge chiar și la un punct de rupere, iar atunci va fi dificil să te oprești din alimentație pentru că ai devenit deficitar de glucoză, carbohidrați și săruri minerale. Oamenii care postesc intermitent se răsfăț adesea cu alimente problematice, chiar dacă este doar în „ziua murdară” când își dau permisiunea de a se răsfăța o dată pe săptămână. Există și cei care se năpustesc asupra alimentelor cu probleme fără a le face publice. Ambele nu se vindecă și nu învață să mănânce sănătos.

Chiar dacă aleg alimente mai sănătoase la început, după prea multe săptămâni de post în care nu mănâncă carbohidrați – iar carbohidrații sunt transformați în glucoză, care este absolut necesară pentru funcționarea creierului – plus prea multe săptămâni de utilizare a cofeinei pentru stimularea adrenalii pentru a înlocui acea glucoză pentru creier, oamenii care postesc intermitent pot ajunge la un punct de epuizare. Acest lucru poate însemna mai multe probleme de concentrare decât ați avut înainte de a începe, chiar dacă concentrarea și concentrarea dumneavoastră păreau să se îmbunătățească la început. Aceasta este o situație riscantă care duce la o fundătură și ar trebui să încercați să o evitați. Dacă suferiți de orice simptome neurologice (cum ar fi anxietate, tremor, ticuri, spasme, tremurături, amețeli, vertij, probleme de echilibru, vedere încețoșată, migrene, nevralgie de trigemen, dureri ale nervilor, amorțeală, rigiditate sau altele), vă rugăm să rețineți că chiar și dacă se îmbunătățesc cu postul intermitent, este temporar și cel mai adesea revin și în cele din urmă se agravează, deoarece postul intermitent nu îndepărtează metalele grele toxice și nici nu ucide virușii și bacteriile care stau la baza acestor simptome și afecțiuni. Atunci când sistemul nervos este sensibil, este crucial să menții un echilibru constant de glucoză și săruri minerale, astfel încât nervii să nu slăbească și sănătatea ta să nu se deterioreze.

Salvează-te de suferința inutilă

Experții în post intermitent încearcă să-i învețe pe oameni cum să-și îmbunătățească sănătatea nemâncând. Postul intermitent provine de la oameni care au fost supuși unui mare stres, au experimentat pierderi și suferințe. În astfel de provocări emoționale, stomacul unei persoane se micșorează, își pierde pofta de mâncare și nu ajunge la mâncare, bea doar ceai sau mănâncă foarte puțin în timp ce situația de viață tensionată și incertă continuă. Așa apare ideea de post intermitent.

O vom spune din nou: acesta este doar un ajutor temporar, o soluție temporară care să ne ajute să trecem peste dificultăți înainte ca totul să meargă prost, tocmai pentru că practicăm postul intermitent.

Nu trebuie să-ți faci viața grea. Dacă ești un fan al postului intermitent, Anthony William recomandă să te ții de curățarea din cartea sa Cleanse for Health . Aflați cum funcționează corpul dumneavoastră pentru a vă proteja de îmbătrânirea prematură, bolile hepatice, bolile cronice, epuizarea suprarenală prea devreme în viață.

" Nu eşti singur. Faceți parte dintr-o mișcare de eliberare. Protejându-te pe tine însuți, protejezi marea multitudine de oameni cu speranțe și vise la o viață normală, care nu merită să fie împiedicați de suferința cronică.”

Anthony William - Mediul de vindecare

Publicații similare

[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
Ți s-a spus că nu te simți bine pentru că te detoxifiezi?! Ați auzit teoria că detoxifierea prea rapidă este dăunătoare?! Știți de unde înce
Mai multe
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.