DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - BACTERII ȘI ALȚI MICROBII

DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - BACTERII ȘI ALȚI MICROBII

Astăzi întâlnim o mare varietate de bacterii și microbi diferiți care cauzează probleme sănătății noastre. Ei includ:

  • Clostridium difficile
  • E coli
  • toxine din alimente (multe sunt încă nedescrise; chiar și atunci când sunt distruși prin gătit, acești microbi rămân toxici și se pot acumula în organism)
  • Staphylococcus aureus rezistent la metacilină
  • mucegaiuri
  • peste 50 de grupe de tulpini de streptococi
  • paraziti
  • salmonela
  • stafilococi

Astăzi, diferite tulpini de bacterii sunt responsabile pentru multe simptome și afecțiuni diferite, inclusiv creșterea bacteriană intestinală subțire (SIBO) , acnee , infecții cu drojdie, infecții ale tractului urinar, infecții ale sinusurilor, sinuzite cronice, intoxicații alimentare, infertilitate, infecții ale tractului urinar vezicule, plămâni. infecții, majoritatea infecțiilor urechii etc.

Mucegaiul nu este cauza reală a bolilor precum bacteriile, dar este un declanșator. Aceasta înseamnă că expunerea la mucegai vă poate suprima sistemul imunitar, astfel încât orice viruși sau bacterii subiacente care cauzează boli, simptome și afecțiuni se pot dezvolta și dezvolta. Când acești agenți patogeni se înmulțesc, pot apărea noi simptome sau condiții sau problemele de sănătate existente se pot agrava.

Paraziții sunt o cauză foarte reală a problemelor, dar sunt adesea diagnosticați greșit și înțeleși greșit. Dacă cineva este cu adevărat infectat cu un parazit, va lupta pentru situația de viață. Fie parazitul va câștiga, adică cineva își poate pierde viața, fie omul îl va învinge. Dacă cineva se luptă cu simptome și afecțiuni cronice de sănătate pentru o perioadă lungă de timp, acestea sunt probabil cauzate de infecții virale și bacteriene subiacente, mai degrabă decât de paraziți.

Modul de a vă susține organismul este să ucideți și să înfometați bacteriile, să vă hrăniți corpul cu alimente și suplimente potrivite, să vă întăriți sistemul imunitar, să vă curățați și să vă vindecați ficatul și să eliminați bacteriile și germenii. Îngrijirea ficatului tău este adevărata cheie pentru a crea sănătate în restul corpului tău, iar curățarea este cea mai bună îngrijire a ficatului.

Veți afla mai multe despre bacteriile și microbii care ne atacă corpul și despre cum să vă vindecați corpul în cartea lui Anthony William - „Cleansing for Zdave” .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.