Un ficat congestionat se dezvoltă în timp ca urmare a unei diete pe termen lung, care este prea bogată în grăsimi/proteine, combinată cu încărcarea ficatului cu toxine precum pesticide și erbicide; metale grele toxice, cum ar fi mercurul, aluminiul și cuprul; materiale plastice și alte produse din industria petrochimică; produse farmaceutice vechi; infecții cronice virale și bacteriene cu un grad scăzut de activitate; colonii, parfumuri, odorizante si lumanari parfumate. Excesul de adrenalină pune, de asemenea, o presiune asupra ficatului. Alimentele cu probleme precum ouăle, lactatele, glutenul, porumbul, soia, uleiul de canola și carnea de porc agravează aceste afecțiuni ale ficatului.

De asemenea, nu este vorba doar despre ceea ce suntem expuși în viața noastră. De asemenea, putem moșteni agenți patogeni și toxine de la părinții noștri, care le-au luat de la părinții lor etc., ceea ce înseamnă că o parte din mercur, DDT sau EBV pe care ficatul nostru se luptă să le conțină provine din trecut. Este o muncă grea, iar ficatul face o treabă grozavă.

La un moment dat, însă, această muncă se poate dovedi a fi prea mult. Nu învățăm cum să ne dăm ficatului o pauză din când în când, sau cel puțin să o facem mai ușoară. Ficatul este stresat pe măsură ce tot ceea ce suntem expuși se acumulează și crește. Toate acestea duc la o afecțiune pe care Anthony William o numește un ficat stagnant, unde nu te mai poate proteja și pe tine. Drept urmare, bolile pot beneficia de ea.

Simptomele și condițiile care rezultă dintr-un ficat slăbit nu sunt doar ceea ce v-ați aștepta sau ceea ce studiile medicale și știința au documentat. Contrar credinței populare, de exemplu, eczema și psoriazisul apar de fapt dintr-un anumit tip de ficat congestionat. Acneea, o problemă despre care ni s-a spus că este doar hormonală sau legată de piele, este, de asemenea, un semn al unui ficat care este supus unui alt tip de tensiune. Hipertensiune arterială misterioasă, palpitații misterioase, diabet de tip 2, tulburare afectivă sezonieră (TAS) , cearcăne sub ochi, deshidratare cronică, vene varicoase, creștere în greutate , sensibilități chimice, balonare , constipație - acestea nu sunt cunoscute și apar alte probleme. din ficat. Și înainte de a deveni probleme de sănătate recunoscute, ele încep cu ficatul, care trebuie să se ocupe de prea multe sarcini și de prea puțin sprijin. Încep ca un ficat stagnant.

Aflați mai multe în cărțile lui Anthony William Curăță pentru sănătate și Ajutor pentru ficat .

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.