Când suntem tineri, ne imaginăm adesea că vom avea copii când vom crește. De-a lungul anilor, începem să auzim și de la alții: „Când ai propria ta fiică...” sau „Aceasta va fi o poveste pe care o vei spune fiului tău cândva”. Suntem crescuți să luăm de bună o familie formată din părinți și copii. Devine o așteptare care vine atât de la noi înșine, cât și de la ceilalți.

Prin urmare, dacă decizi ca adult că vrei să întemeiezi o familie, dar concepția sau sarcina se dovedește a fi problematică, poate fi foarte descurajatoare din multe puncte de vedere. Există o idee înrădăcinată despre cum arată o familie și dintr-o dată acea fundație este zguduită. Apoi vin emoțiile pierderii – atât ale unei persoane, cât și ale unei viziuni asupra viitorului – urmate adesea de sentimente de inferioritate sau vinovăție. De asemenea, este obișnuit să simți că i-ai dezamăgit pe alții, fie că este partenerul tău care spera să aibă o fiică sau un fiu sau părinții tăi care așteaptă un nepot.

Prin ce trec oamenii care se luptă cu infertilitatea este devastator. Suntem siguri că cunoști pe cineva care s-a chinuit să aibă un copil. Poate că ai fost tu, sperând lună după lună să vezi un rezultat pozitiv la testul de sarcină sau rugându-te să nu mai avortezi din nou și să fii dezamăgit de fiecare dată. Nenumărați oameni s-au aflat în această situație, au încercat fiecare tehnică cunoscută pentru a-și crește fertilitatea, doar pentru a se confrunta din nou cu pierderea.

Toți acești oameni pot confirma: infertilitatea este unul dintre cele mai mari mistere ale timpului nostru. La prima vedere, pare un proces biologic care ar trebui să se desfășoare fără probleme. În practică, este adesea o sursă de frustrare, confuzie, frustrare, auto-recriminare și disperare. Deși comunitatea medicală a dezvoltat metode care îi ajută pe unii să-și creeze familiile visate, principala problemă rămâne: de ce atât de mulți oameni care doresc să-și întemeieze o familie au dificultăți pe parcurs?

sterilitatea este un semn al vremurilor noastre. În epoca noastră modernă, femeile și bărbații se confruntă cu atât de multe provocări, de la stres la poluanți și agenți patogeni. Această supraîncărcare pune în greutate corpul, uneori ducând la rezultatul sfâșietor al unei persoane în imposibilitatea de a concepe. Credeți sau nu, însă, infertilitatea nu este doar rezultatul schimbărilor în rău, ci este și un produs secundar al progresului. Odată se aștepta ca femeile să întemeieze o familie de tineri, iar alternativele la această normă erau limitate. O mare parte din atenția unei femei s-a concentrat asupra concepției la o vârstă fragedă și, din cauza conexiunii minte-corp, aceasta însemna că rezervele corpului erau direcționate către sistemul reproducător.

Astăzi, femeile au mai multe opțiuni. Deși femeile încă nu primesc tot respectul și libertatea pe care o merită, rolul femeii în societate este mult mai dezvoltat decât înainte. Concepția la o vârstă fragedă nu mai este adesea o prioritate – și pe bună dreptate. Multe femei preferă să obțină o educație, să exploreze diferite căi de carieră și să călătorească la vârsta adultă mai degrabă decât să aibă copii imediat. Își iau timp pentru a găsi partenerul potrivit, în loc să se mulțumească cu cineva care se ridică la înălțimea așteptărilor celorlalți. Ei caută să-și trăiască viața pentru a se descoperi cu adevărat înainte de a-și întemeia o familie.

Așadar, dacă vine momentul când prioritățile unei femei se schimbă și este pregătită să rămână însărcinată, corpul ei nu este neapărat pregătit. Uneori, acest lucru se datorează medicamentelor anti-fertilitate, alimentelor sau substanțelor chimice la care femeia a fost expusă fără să știe în viața ei. Uneori, acest lucru se datorează unei boli ascunse pe care nu o cunoștea până acum și care i-ar putea perturba planurile de familie. Și adesea în joc este sistemul reproducător, care are nevoie de reîncărcare cu energie și atenție. (Desigur, uneori nu este nimic din cele de mai sus și de fapt trebuie să ne uităm la partea masculină a ecuației).

În cartea sa „The Most Useful Foods” , Anthony William povestește cazul uneia dintre pacientele sale pe nume Monica, care l-a vizitat în agonie din cauza incapacității de a concepe. La acea vreme, ea avea 38 de ani și considera a fi mamă unul dintre obiectivele vieții ei. Cu toate acestea, de fiecare dată când a rămas însărcinată, a avortat curând. Monica se simțea obosită, neputincioasă, îngrijorată că fereastra ei de fertilitate se închide și nu voia să renunțe la speranță. — Pur și simplu nu înțeleg, spuse ea. "M-am gândit că a avea copii ar trebui să fie cel mai natural proces din lume. De ce simt că duc un fel de luptă disperată?"

Când Anthony William face o lectură despre problemele ei, Spiritul Compasiunii dezvăluie că o problemă virală ascunsă consumă „bateria” a sistemului ei reproducător (un concept pe care îl vom acoperi mai jos în articol ), împiedicând ovulația corectă. Toată energia corpului ei a fost îndreptată spre combaterea virusului. Înainte de a fi în cea mai bună formă posibilă pentru a purta un copil, trebuia să se vindece singură și să-și redirecționeze resursele corpului către sistemul ei reproducător. Urmând îndrumările lui Anthony William, pe care le împărtășim în acest articol, Monica a născut în sfârșit un băiat sănătos un an mai târziu și o fată trei ani mai târziu. Cu îngrijire adecvată pentru sistemul ei reproducător, și-a realizat visul de a fi mamă.

Este timpul ca mai mulți oameni să experimenteze vindecarea precum cea a Monicăi, să conecteze progresul societății noastre cu o înțelegere adevărată a modului în care funcționează fertilitatea. În acest articol, vom acoperi toate cele de mai sus, inclusiv funcționarea sistemului reproducător feminin, care este încă necunoscut științei, și cum să-ți oferi corpului tău îngrijirea optimă pe care și-o dorește pentru a avea cele mai bune șanse de a concepe. bebelus. Dacă ai călătorit peste tot și ai încercat totul, mai există speranță. Infertilitatea nu este ceva ce ți-ai făcut. Nu este o pedeapsă, o etichetă sau o condamnare pe viață. Dorința ta de a-ți extinde familia nu este doar firească, ci și nobilă: supraviețuirea noastră ca specie depinde de oameni grijulii și dedicați ca tine pentru a crește noile generații care ne vor purta în viitor.

Viitorul rasei umane

Este imperativ pentru supraviețuirea rasei umane ca ratele de infertilitate de pe planetă să înceapă să se inverseze. Acest lucru vă poate surprinde. După cum menționează Anthony William în cărțile sale, deși populația pare în creștere, omenirea se îndreaptă către o criză demografică majoră. S-ar putea să credeți că, deși infertilitatea este devastatoare personal pentru oamenii pe care îi afectează, nu va împiedica populația lumii să continue să crească. Adevărul este că ne îndreptăm către un viitor cu mult diferit de cel prezis modelele de creștere. Chiar acum, da, numărul oamenilor de pe pământ continuă să crească. Cu toate acestea, ne apropiem de un platou, deoarece rata infertilității crește brusc. În patruzeci de ani, până la 50% dintre femeile aflate la vârsta fertilă nu vor putea avea un copil. Populația totală va începe să scadă.

Dacă vrem să rămânem pe linia de plutire în provocările care urmează, momentul să înțelegem și să ne ocupăm de situația infertilității este acum. Viitorul nu trebuie să fie sumbru. Există măsuri pe care le puteți lua pentru a vă proteja sănătatea reproductivă pentru a vă asigura un viitor strălucit.

O cauză ascunsă a infertilității

Cu toții suntem familiarizați cu conceptul de baterie descărcată. De când au fost inventate bateriile reîncărcabile, a trebuit să ne amintim să le ținem încărcate – cu diferite grade de succes. Ți-ai pierdut vreodată telefonul în mijlocul zilei pentru că ai uitat să-l pornești cu o seară înainte? Cu toții am văzut pictograma bateriei scăzând în roșu, știind că dispozitivul nostru se luptă să obțină energie și că nu va trece mult până să devină funcțional, cu excepția cazului în care îl reîncărcăm.

Dacă corpul uman ar fi echipat cu un indicator luminos, majoritatea femeilor cu probleme de infertilitate ar vedea o avertizare de baterie descărcată. Asta pentru că sistemul reproducător al unei femei este ca o baterie: este nevoie de îngrijire, previziune și atenție corespunzătoare pentru a se reîncărca și a funcționa la capacitate maximă. Dacă ești o femeie care se luptă cu infertilitatea, există șanse mari ca sistemul tău reproducător să aibă nevoie de o reîncărcare.

Multe femei care încearcă să rămână însărcinate de ceva timp raportează că acordă multă atenție sistemului lor reproducător, astfel încât bateriile acestuia să funcționeze la capacitate maximă. Ei mănâncă bine, își urmăresc menstruația, folosesc vizualizarea pozitivă - toate acestea. Anthony William a încurajat întotdeauna astfel de femei că aceștia sunt pași excelenți de urmat, trebuie doar să cunoască câteva secrete despre cum funcționează sistemul reproductiv pentru a le duce eforturile la următorul nivel.

Sistem de reproducere cu baterie descărcată

În primul rând, este important să înțelegem cum este epuizat sistemul reproducător. Principalul factor este controlul nașterii. În zilele noastre, multe femei iau pilule contraceptive în speranța de a evita o sarcină nedorită până când ajung într-un stadiu al vieții în care sunt gata să conceapă. Așa cum am menționat la începutul articolului, desigur că este vital pentru femei să progreseze în societate și să aibă libertatea de a alege cum se dezvoltă viața lor. Trebuie doar să fii conștient de faptul că, dacă ai fost la controlul nașterii, corpul tău a învățat să devieze resursele de la sistemul tău reproducător. Unele femei pot începe să ia pilula (sau orice formă de contracepție) încă de la liceu și pot continua până la 20 de ani sau mai departe. Unii care au început să ia pilula în adolescență și au încetat să o ia după facultate, în speranța că își vor întemeia o familie imediat, s-ar putea să o fi luat de opt ani. Sunt opt ​​ani, corpul lor a fost antrenat să nu dea naștere. Asta nu înseamnă că este garantat că va avea probleme în a concepe când va renunța la pilula, înseamnă doar că dacă are probleme, este un factor probabil.

Alte forme de contracepție, de la abstinența la contraceptivele de barieră, pot avea un efect similar deoarece cu cât o femeie trece mai mulți ani fără să rămână însărcinată, cu atât mai puțină energie merge către sistemul ei de reproducere și cu atât corpul ei învață mai mult modelul de reținere a sarcinii. (Desigur, bateria scăzută nu înseamnă că nu există baterie; multe femei pot confirma că au conceput atunci când încercau în mod activ să evite sarcina.)

Acest lucru nu înseamnă că femeile nu ar trebui să întârzie să aibă copii - deloc. Este important să înțelegeți că atunci când treceți de la evitarea sarcinii la încercarea acesteia, organismul poate avea nevoie de ceva timp și sprijin pentru a se adapta.

Reîncărcarea bateriei de reproducere

Ți-ai lăsat vreodată mașina să stea prea mult timp în garaj? Ai fost ocupat sau poate ai fost plecat și când în sfârșit ai șansa să te întorci la volan și să răsuci cheia, auzi că motorul se sufocă în timp ce încearcă să scoată energie din baterie? Asta pentru că, după cum știm cu toții, mașina are nevoie de timp în mișcare pentru ca alternatorul să mențină bateria încărcată. Odată ce în sfârșit ai pornit motorul, tot ce avea nevoie mașina a fost probabil un drum bun și lung și apoi un timp constant pe drum pentru a o pune din nou în stare de funcționare.

În timp ce funcționarea corpului unei femei, în special sistemul ei reproducător, este, desigur, mult mai complexă și mai misterioasă decât cea a unei mașini, mentalitatea de întreținere este aceeași pe care ar trebui să o aplici în căutarea ta de fertilitate. Sistemul reproductiv al unei femei are propriul suflet cu un set specific de nevoi. Pe lângă evitarea anumitor factori antifertilitate, consumul unei varietăți de alimente dătătoare de viață, care îmbunătățesc fertilitatea și utilizarea tehnicilor spirituale - toate pe care le vom trata mai târziu în articol - sunt o parte esențială a modului în care să-ți trimiți corpului mesajul că Ești gata să ai un copil înseamnă să înveți cum să-ți recablezi în mod conștient sistemul, astfel încât să fii gata să creezi o nouă viață.

Acest lucru este diferit de concentrarea asupra dorinței tale de a concepe. De asemenea, nu este același lucru cu meditațiile pe care le vom aminti la sfârșitul acestui articol. Este vorba despre a face ca această conexiune minte-corp să se întâmple fizic, astfel încât corpul tău să învețe că este timpul să începi să dedici resurse fiecărei părți a sistemului tău reproductiv pentru a-l reporni.

Iată exercițiul: Imaginați-vă că conectați un cablu la sistemul dvs. de reproducere pentru a-l încărca. Imaginează-ți cum fiecare parte a sistemului tău reproducător - de la uter, prin trompele uterine până la ovare - atrage energie din această sursă.

Poate suna nebunesc sau abstract, dar este totuși o tehnică foarte puternică și funcționează. În zilele noastre, corpurile noastre sunt foarte adaptate la tehnologie. Ochii noștri se uită la ecrane de dimineața până seara, gadgeturile înfășurate în jurul încheieturilor noastre urmăresc fiecare mișcare, iar telefoanele noastre sunt întotdeauna la îndemână. Ca rezultat al acestei expuneri constante la tehnologie, corpurile noastre se conectează cu adevărat cu conceptul de a fi conectat la web.

Cheia este să efectuați exercițiile în mod regulat pentru a le face parte din rutina zilnică. Dacă aveți un program normal de pornire a telefonului, cum ar fi în fiecare seară înainte de culcare, urmați aceeași procedură pentru a vă vizualiza încărcarea fizică. Dacă tu și partenerul tău te lupți cu infertilitatea, dacă ai fost amândoi la medic și nu găsești niciun motiv pentru dificultățile tale, această tehnică, combinată cu celelalte sfaturi de tratament din acest articol, ar putea fi punctul de cotitură.

Bărbații și fertilitatea

Pentru a crește fertilitatea masculină, este necesar să ne întoarcem la elementele de bază. Nu există rețete magice în acest domeniu și nici o abordare prea complicată nu te va ajuta. În schimb, ar trebui să vă concentrați pe următorii pași simpli pentru a crește numărul și motilitatea spermatozoizilor.

În primul rând, este important ca bărbații să își reducă nivelul de mercur. Mercurul din organism este o cauză uriașă a scăderii fertilității masculine, așa că, dacă ești un bărbat care încearcă să întemeieze o familie, este important să adaugi spirulina, afine sălbatice congelate, coriandru, usturoi, praf de suc de iarbă de orz și alge marine ale Atlanticului , cum ar fi dulse . Și nu este vorba despre a lua unele dintre ele doar din când în când, vrei să faci din acesta un protocol zilnic pe o perioadă lungă de timp.

De asemenea, aceeași dietă care promovează fertilitatea feminină promovează și fertilitatea masculină, așa că bărbații ar trebui să se asigure că primesc o mulțime de alimente potrivite pentru asta. Iar alimentele și substanțele chimice anti-fertilitate enumerate mai jos sunt la fel de importante de evitat pentru bărbați ca și pentru femei. În plus, planta ashwagandha poate fi foarte benefică pentru fertilitatea masculină, precum și frunzele de urzică , florile de trifoi roșu, vitamina B12 și zinc .

Zincul este de fapt unul dintre cele mai valoroase minerale atunci când vine vorba de sănătatea spermei masculine. Nu numai că este important să consumi alimente bogate în zinc (cum ar fi napi, ridichi, anghinare, frunze de urzică, pătrunjel și ceapă) și, eventual, să se suplimenteze cu zinc , este important și să se mențină depozitele de zinc, prin abținerea de la ejaculare care nu este. destinat să producă descendenți, deoarece secrețiile frecvente cresc probabilitatea ca spermatozoizii să fie leneși, apatici și subnutriți, atât din cauza suprasolicitarii, cât și din cauza pierderii rezervelor de zinc cu fiecare descărcare. În schimb, abține-te pentru cea mai bună șansă de spermă puternică și sănătoasă.

Factori care interferează cu fertilitatea

Dacă încerci să ai un copil, cu siguranță ar trebui să-ți limitezi expunerea la toxine. Și dacă ai citit cartea lui Anthony William Cele mai sănătoase alimente , atunci știi și că cei patru fără milă reprezintă o amenințare pentru sănătatea tuturor. Radiațiile, DDT-ul, metalele grele toxice și boom-urile virale au un impact direct asupra nivelurilor de fertilitate, iar cea mai bună modalitate de a combate riscul este prin conștientizarea și puterea de vindecare a alimentelor. De asemenea, este important să știți că există și alți factori ascunși, inclusiv alimente, substanțe chimice și activități care pot compromite fertilitatea și pot consuma bateria reproductivă. Pentru a avea cele mai bune șanse de a rămâne însărcinată și de a avea o sarcină sănătoasă, fiți atenți la informațiile care urmează.

Alimente care interferează cu fertilitatea

Daca ai incercat sa ramai insarcinata si pana acum nu ai reusit fara niciun motiv aparent, ar fi o idee buna sa stai departe de alimentele care contin un nivel ridicat de adrenalina. Acestea sunt alimente de origine animală (pui, curcan, miel și alte tipuri de carne, pește și produse lactate) și datorită nivelului ridicat de stres pe care l-a experimentat animalul în timpul sacrificării sau captării sale, acestea sunt saturate de adrenalină. Acționează ca un contraceptiv, iar în timp ce multe femei mănâncă carne și rămân însărcinate, altele sunt foarte sensibile la efectele sale negative, chiar și în cantități mici. Puteți reduce consumul de hrană pentru animale cu 50% sau puteți consuma carne de animale mici, de exemplu păsări, inclusiv fazani și găini, deoarece glandele suprarenale ale acestora sunt foarte mici. După ce vei naște, vei putea din nou să mănânci ce vrei.

Alte alimente care pot provoca și agrava afecțiuni precum sindromul ovarului polichistic, endometrioza, salpingita, fibromul uterin și chisturile ovariene - și astfel interferează cu fertilitatea - sunt ouăle, porumbul, grâul, uleiul de canola, produsele lactate, aspartamul și glutamatul monosodic (fiți atenți). a produselor care îl conțin), precum și soia cultivată convențional și neîncolțit. Dacă aveți sindromul ovarului polichistic sau endometrioză și vi se recomandă să consumați ouă, nu vă lăsați induși în eroare. Acest sfat nu se bazează pe adevăr. Ouăle nu numai că ajută la aceste boli, dar contribuie și la dezvoltarea lor, deoarece hrănesc agenții patogeni care le provoacă. (Puteți citi mai multe despre ouă și alte alimente dăunătoare în cartea lui Anthony William The Best Foods .)

Produse chimice care interferează cu fertilitatea

Cand esti insarcinata sau incerci sa ramai insarcinata, trebuie sa iti protejezi sistemul reproducator de atacurile hormonilor fitotoxici, substante chimice care se gasesc in pesticide, erbicide si materiale plastice deoarece perturba echilibrul hormonal. Faceți toate eforturile pentru a vă limita expunerea la aceste substanțe nocive. Evitați, de asemenea, clorul și fluorul.

Acțiuni care interferează cu fertilitatea

Așa cum am menționat mai devreme în articol, a petrece ani de zile fără să dorești să ai un copil sau să cauți partenerul potrivit – luând în același timp măsuri pentru a nu rămâne însărcinată – poate însemna uneori corpul tău să se obișnuiască să nu conceapă. Deci, dacă ați avut această mentalitate în trecut și acum doriți să aveți un copil, poate fi necesar să luați măsuri active, cum ar fi exercițiul de reîncărcare de mai sus, pentru a vă reseta sistemul reproducător.

Un alt factor principal pentru concepția problematică la femei este nivelul crescut de stres, funcționarea sistemului reproducător este îngreunată nu doar de alimentele saturate cu adrenalină, ci și de excesul de adrenalină produs de organism atunci când o persoană se află sub mare stres. Apoi mecanismele de apărare ale organismului sunt activate. Dacă experimentați o excitare emoțională puternică sau o altă formă de tensiune intensă, corpul încearcă instinctiv să prevină stresul suplimentar pe care copilul l-ar provoca corpului. Adrenalina eliberată în răspunsul de luptă sau fugă acționează și ca un steroid pentru a preveni concepția (Unii steroizi produși de organism, cum ar fi tiroxina din glanda tiroidă, promovează fertilitatea).

Oboseala suprarenală poate preveni și concepția, deoarece glandele suprarenale sunt implicate în sinteza progesteronului, estrogenului și testosteronului la o femeie. Când aceste glande sunt hipo sau hiperactive, este un semn de dezechilibru hormonal care ar împiedica concepția. Dacă ai probleme cu glandele suprarenale și vrei un copil, cel mai bine ar fi să faci un obicei de a mânca (la fiecare oră și jumătate - două) - astfel glandele nu vor trebui să lucreze peste ore pentru a compensa scăderea în nivelul zahărului din sânge. Alimentele care urmează vor ajuta, de asemenea, organismul să facă față stresului fără a merge la extreme.

Meditații de fertilitate

Sistemul reproductiv al unei femei are un suflet propriu. Aceasta înseamnă că atunci când încearcă să-și dezvolte fertilitatea, este important să faci ceva dincolo de pașii fizici menționați mai sus. Există un element foarte real de îngrijire spirituală în acest sens. Așa cum partenerii încearcă să se sincronizeze unul cu celălalt atunci când încearcă să conceapă, este important să intrați în contact, suflet la suflet, cu propriul sistem de reproducere. Meditațiile care urmează oferă o oportunitate de a face exact asta și, de asemenea, servesc ca metode puternice de a face față stresului.

Meditația în mișcare

În timpul acestei plimbări meditative, spune-i sistemului tău reproducător că are voie să conceapă. Oferă-i sprijinul tău sută la sută. Onorează-o ca pe o ființă separată și sfântă conectată direct cu cerurile și realizează că s-ar putea să se fi simțit izolată până în acest moment. Ea te aude și vrea să o respecți. Nu o bombarda cu pretenții, ci încurajează-o cu dragoste așa cum ai face cu un copil drag inimii tale, care îți ascultă îndrumarea, dar până acum i-a fost frică să înflorească. Apelați la Îngerul Fertilității pentru sprijin. Faceți din această meditație de mers o parte din rutina zilnică. De fiecare dată când termini, întreabă-te dacă simți că ai dat cu adevărat permisiunea sistemului tău de reproducere să conceapă și că te-a auzit.

Inspirând lumină albă

Întins pe spate într-o cameră liniștită, respirați adânc, blând, cu ochii închiși. Imaginați-vă că gura și nasul sunt în abdomenul inferior și că cu fiecare inhalare aduci lumină albă direct în organele tale reproducătoare. Acesta este un exercițiu care își propune să stimuleze reîncărcarea uterului tău. Când ești atât de ocupat încât respiri rapid și în mod constant, trecând de la o situație stresantă la alta, corpul învață să se concentreze pe a face față situațiilor de criză. Totul se întâmplă în cap, așa că resursele tale valoroase merg acolo. Făcându-ți timp pentru a face această meditație de respirație, îți antrenezi mintea și corpul pentru a reduce această atenție. Pe măsură ce introduci lumina cerească în sistemul tău de reproducere, îți amintești fizic și spiritual că acum te concentrezi cu adevărat nu pe zgomotul vieții de zi cu zi, ci pe această misiune sacră.

Pe măsură ce urmăriți această chemare, știți că va afecta toate aspectele vieții voastre. Intenția de a concepe poartă o sarcină puternică. Se desfășoară, îi atinge pe alții și îți schimbă viața, indiferent de ce. Dacă, în ciuda eforturilor tale, nu ai un copil, nu-ți pierde încrederea în binele superior sau în valoarea ta. Nu te învinovăți. Oricare ar fi rezultatul, efortul depus pentru a concepe un copil nu este niciodată în zadar. Atât de multe lucruri în viață sunt un proces de concepție și naștere. Așa se realizează fiecare idee grozavă și fiecare sămânță crește într-un copac grozav de adăpost. Energia pe care o depui în speranța unei noi vieți va fi redirecționată către altceva nou și frumos. De fiecare dată când te concentrezi pe o viață nouă, te armonizezi cu divinul și oferi ceva bun lumii.

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.