TREI PASI PRINCIPALI ÎN PROCESUL DE TRATAMENT

TREI PASI PRINCIPALI ÎN PROCESUL DE TRATAMENT

Partea I, capitolul 1 al cărții „Protocoale de economisire a creierului” (partea a doua)


ATENȚIE LA TOATE DETALIILOR

Mulți oameni care încep să utilizeze pentru prima dată protocoalele Mediu de vindecare găsesc o ameliorare imediată de la unul până la zece sau mai multe simptome. Vindecarea mai profundă și ameliorarea simptomelor suplimentare poate dura puțin mai mult. Vindecarea completă nu are loc imediat. Fiecare are un program diferit și există întreruperi. Nimeni nu poate face totul „perfect” fără să sară o bătaie.

Pe măsură ce treci prin procesul de vindecare, monitorizează-ți și studiază-ți singur progresul. Dacă nu obțineți rezultatele dorite, acordați atenție detaliilor a ceea ce faceți. Mulți oameni aleg o terapie de curățare Healing Medium, o încearcă o dată, obțin unele rezultate și nu își dau seama că pot repeta terapia sau se pot lansa pe protocoale de suplimente nutritive și alte instrumente de vindecare pentru a-și continua vindecarea.

De asemenea, investigați unde este posibil să fi consumat produse, suplimente, alimente și băuturi greșite care v-ar putea încetini procesul de vindecare. Mulți oameni țin de vechile obiceiuri sau revin în ele fără să-și dea seama. Pe măsură ce se angajează în ceva nou, ei continuă obiceiurile vechi fără să-și dea seama de efectul pe care îl au acele obiceiuri. Respectarea vechilor obiceiuri schimbă perioadele de vindecare. Care este aportul tău de cofeină? Câtă ciocolată consumi? Ce băuturi de cafea preferi? Ceaiuri matcha? Consumi otet? Mănânci brânzeturi vegane? Drojdie nutritivă? Câtă înghețată de cocos? Parfumuri naturale? Aceste obiceiuri pot înclina balanța într-o direcție neproductivă atunci când vine vorba de a te simți mai bine.

Dacă nu te lupți cu un simptom sau o afecțiune gravă, este posibil ca aceste obiceiuri să nu fie suficiente pentru a te dezechilibra. Pe de altă parte, dacă ești bolnav și ai un simptom sau o afecțiune, aceștia pot înclina balanța într-o direcție negativă și nu mai este echilibrată. Cât de mult se va înclina mai mult această scară către sănătatea proastă depinde de cât de multe și de ce lucruri neproductive faci și despre care nici măcar nu știi că există.

Dacă îți dorești atât de mult să te agăți de viciile și obiceiurile dăunătoare tale, știi că acest lucru îți poate încetini vindecarea. Dacă abia aștepți să te vindeci de ceva și să-l pui în urmă cât mai repede posibil, aceste detalii vor conta cu adevărat pentru tine.

DĂ-ȚI TIMP PENTRU A VINDECA

Un alt motiv pentru care tratamentul poate dura un timp este dacă aveți mai multe infecții virale și nu doar una sau dacă aveți mai multe soiuri de metale grele toxice sau depozite de metale mai mari.

De asemenea, suntem supuși unor expuneri constante pe care nu le putem controla întotdeauna, sau suntem expuși la lucruri noi despre care nu le cunoaștem. De exemplu, este posibil să fi fost într-o relație recentă și să fi contractat un nou virus. Oamenii sunt expuși constant la lucruri noi. Nu este neobișnuit să te vindeci de un agent patogen cu informațiile din Mediul de vindecare, să te simți cel mai bine și apoi să iei un nou virus sau bacterii (sau chiar mai multe tulpini) dintr-o nouă conexiune. Începând să experimentezi oboseala și ceața creierului din nou, hotărând că tot tratamentul tău a eșuat, când de fapt toate instrumentele și cunoștințele pe care le-ai folosit pentru a te vindeca prima dată te pot scoate din necazul în care te afli și acum.

Mulți oameni pot vedea rezultate rapid, cum ar fi simptome reduse, în timp ce își scăpa de problemele lor uciderea agenților patogeni și eliminând metalele grele toxice, curățându-se de medicamentele vechi, chimicalele toxice și alimentele toxice. Depinde cât a fost, ce trebuia să iasă și să se vindece. Unii oameni au nevoie de mai mult timp pentru a simți rezultatele, deoarece sistemul nervos central și nervii din tot corpul au nevoie de ceva timp pentru a se recupera.

(Unii oameni au nevoie de mai mult timp pentru a simți rezultatele deoarece activitatea sexuală excesivă sau masturbarea regulată le epuizează rezervele de zinc, alte oligoelemente și nutrienți vitali, precum și adrenalina, care scade sistemul imunitar. Când procesul de vindecare la bărbați durează mai mult timp decât era de așteptat, acesta este un motiv comun pentru aceasta, mai ales dacă sistemul lor imunitar luptă cu o infecție virală de grad scăzut sau de grad înalt.)

Creierul în sine poate avea nevoie de timp pentru a se recupera fizic. Când sunt otrăvite, toxinele și chiar depozitele de grăsime se depun în creier, ele interferează cu țesutul cerebral sănătos. Aceștia și alți dăunători ai creierului pot mânca încet creierul, creând goluri și cavități. Când eliminați ceea ce nu ar trebui să fie în creier și îi hrăniți cu ceea ce are nevoie, celulele creierului cresc pentru a umple acele goluri.


COMPARAȚI PROGRESUL DVS. CU ALȚII

Este ușor să te judeci pe tine și procesul tău de vindecare față de cel al altcuiva.

Multe femei își compară vindecarea cu procesul de vindecare al bărbaților din viața lor, fie că este vorba de partener, soț, iubit sau iubit. "Jeff slăbește și se vindecă mai repede. De ce îmi ia mai mult?"

Suntem obisnuiti in mod traditional cu imaginea barbatilor care se ridica si incep, merg, fac si nu au prea multe ezitari cu sanatatea lor. Dacă răcesc, îl dau afară. Ei pot muri apoi de un atac de cord (adică ceva s-a întâmplat tot timpul, chiar dacă nu a cauzat simptome vizibile sau simptome pe care oricine știa să le interpreteze). În mod tradițional, femeile tind să dezvolte o multitudine de simptome misterioase care adesea le afectează periodic de-a lungul vieții. Aceste roluri pot fi inversate și acolo unde bărbatul pare să se vindece mai încet sau pare să nu se vindece deloc, în timp ce el este comparat cu femeia care își revine foarte repede și revine la viața normală. În orice caz, este ușor să faci comparații ale progresului tău.

Nu se știe niciodată, de la om la om, cine are mai mult sau mai puțin de vindecat. De exemplu, dacă ați trecut printr-o sarcină și o naștere, glandele suprarenale au fost supuse unei stresuri extraordinare. Acest lucru poate însemna că este nevoie de timp suplimentar pentru procesul de vindecare. Utilizarea cofeinei pentru a contracara efectele stresului suprarenal poate complica și mai mult situația.

Dacă simți că nu te îmbunătățești la fel de repede ca altcineva, reține că asta nu înseamnă că corpul tău se recuperează mai lent decât partenerul, soțul, membrul familiei, prietenul sau persoana pe care o urmărești pe rețelele de socializare. . Înseamnă doar că este mai mult de vindecat.

Articolul este un citat din cea mai recentă carte a lui Anthony William – „Protocoale de economisire a creierului” (netradusă încă în bulgară).

Pentru a citi restul capitolului despre „Procesul tău de vindecare”, vezi articolele de pe blog:

 • „Procesul tău de vindecare”
 • „Deconfirmați stereotipurile pentru a vă elibera mintea pentru vindecare”
 • „Ce înseamnă cu adevărat a fi treaz”

 • Urmărește videoclipul lui Anthony William: „POȚI FI VINDECAT”

  Publicații similare

  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
  Mai multe
  [VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
  [VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
  Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
  Mai multe
  [VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
  [VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
  Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.