Partea I, capitolul 1 din Protocoalele de economisire a creierului (partea întâi)

Toată lumea este diferită. Nu în modul în care gândim de obicei. Deși sufletele noastre sunt diferite, corpurile noastre fizice ca oameni trebuie să funcționeze în același mod. Mâncăm mâncare, bem apă, urinăm și ne facem nevoile, inima ne bate și ne pompează sângele, mergem pe picioare, vedem cu ochii, auzim cu urechile, stomacul este menit să digere... până când ceva nu merge bine. iar noi putem Nu putem merge, nu putem vorbi, nu putem auzi, nu putem vedea, sângele nostru se înfundă sau inima nu ne bate bine. Diverse probleme interne cu corpurile noastre fizice pot crea diferențe nesfârșite. Rănile noastre, agenți patogeni, stres, metale grele toxice, traume, relații, mediu, resurse, suport, produse farmaceutice, experiențe, deficiențe, cantități de sânge extrase, numărul de îmbupărări pe care le-am avut, la ce am fost expuși înainte de a apărea pe lumea albă - toate acestea ne fac diferiți. Diferențele noastre fac ca procesele de vindecare și cronologia lor să fie diferite.

Dacă citiți această carte, cel mai probabil aveți o problemă de sănătate. O problemă de sănătate care este permanentă în viața ta, în timp ce vindecarea nu este atât de permanentă. Poate că ai o boală gravă, una care interferează cu viața ta într-un fel sau formă. În a doua parte a acestei cărți, „Brain Saver” (netradusă încă în bulgară) poți afla cum te-ai îmbolnăvit în primul rând și care sunt motivele fizice care îți împiedică capacitatea de a te vindeca. Atât în ​​„Brain Saver”, cât și în această carte, poți descoperi ce să eviți și ce instrumente să folosești pentru a reveni la un stil de viață normal.

Cronologia ta de vindecare nu va fi niciodată exact aceeași cu cea a altcuiva, deoarece este posibil să aibă un set diferit de probleme în corpul său decât al tău. Dacă intrați în această informație de vindecare cu intenția de a le trata superficial, sunteți totuși bineveniți. Optarea pentru o halbă de suc de țelină și vitamina B12 de înaltă calitate , precum și evitarea glutenului, este superficială. Aceasta este o metodă puternică! Dar este încă superficial. Altcineva care se confruntă cu simptome și afecțiuni persistente poate avea nevoie de 1 litru de suc de țelină , un smoothie de detoxifiere cu metale grele , un protocol complet de suplimente nutriționale, o terapie de curățare monofeeding Healer Medium și evitarea ouălor, a produselor lactate și a oțetului. Un altul care are o afecțiune foarte gravă poate găsi chiar și acest lucru superficial, deoarece are nevoie de protocoale de vindecare suplimentare de la Healing Medium. Totuși, dacă tot ce poți face este un lucru anume, acesta este încă progres. Corpul tău o va primi ca lumină cerească de sus.

Procesul de vindecare nu este doar un proces pasiv de așteptare ca organismul să se vindece singur. Procesul de vindecare sunt pașii pe care îi faceți pentru a permite corpului să se vindece singur. Vindecarea este o combinație activă a puterii tale de voință, a informațiilor de învățare, a capacității corpului tău de a se vindeca singur, a instrumentelor pe care le folosești, a ceea ce dai corpului tău să vindece și a detaliilor tuturor.

Procesul tău de vindecare depinde și de ceea ce ai făcut în trecut. Jocurile de ghicire te pot pune înapoi în procesul de vindecare. Și asta e normal. Acum mergi pe cealaltă direcție. Lasă în urmă ceea ce ai încercat în trecut.

Chiar dacă nu crezi că ceea ce faci te va vindeca, te poți vindeca atunci când îi dai corpului tău ceea ce are nevoie, elimini din el ceea ce îl împiedică, știi de ce te-ai îmbolnăvit cu adevărat și știi ce să faci recupera. Acești pași îți vor permite totuși să te vindeci, chiar dacă nu crezi că poți sau nu crezi că vei face vreodată. Când oamenii sunt pe drumul vindecării și nu folosesc instrumentele potrivite și nu cunosc adevăratele motive pentru care s-au îmbolnăvit, își pierd credința acolo unde o aveau cândva. Se stinge. Dacă ești cineva care a încercat totul, a trecut prin atât de multe în procesul de vindecare, în toți lunile și anii, și te găsești aici cu foarte puțină sau deloc credință rămasă pentru că ai pierdut-o pe parcurs încercări și erori nesfârșite bazate pe dezinformare , mai există speranță de vindecare. Credința ta va fi restabilită pe măsură ce te vei vindeca și vei vedea lumina.

Dacă stabiliți obiective, este bine să vă stabiliți două tipuri de obiective: obiective pentru pașii de vindecare pe care doriți să-i faceți, cum ar fi să faceți o terapie de curățare sau să luați diferite suplimente nutritive pentru starea dvs. și obiective pentru locul în care doriți. du-te. vezi in viitor. Dacă a existat o perioadă în care te-ai simțit bine sau cel puțin mai bine în viața ta, gândește-te. Nu pierde legătura cu ceea ce te-ai simțit când ți-ai trăit viața cu mai puține probleme de sănătate sau chiar fără probleme de sănătate. Ține-te de aceste momente. Poți adăuga acel sentiment la obiectivul tău de a te îmbunătăți, de a te întoarce unde ai fost cândva.

Informațiile Healer Medium nu sunt unice. Puteți personaliza ceea ce este potrivit pentru dvs. și starea dvs. și puteți duce vindecarea atât de departe cât trebuie. Este infinit de adaptabil. Când aveți un simptom care nu dispare sau mai multe simptome persistente, este extrem de important să aflați detaliile. Detaliile contează atunci când ești bolnav cronic. Detaliile contează când vine vorba de vindecare.


Articolul este un citat din cea mai recentă carte a lui Anthony William – „Protocoale de economisire a creierului” (netradusă încă în bulgară).

Pentru a citi restul capitolului despre „Procesul tău de vindecare”, vezi articolele de pe blog:

 • „3 pași principali în procesul de vindecare”
 • „Demontați stereotipurile pentru a vă elibera mintea pentru vindecare”
 • „Ce înseamnă cu adevărat să fii moderat”

 • Urmărește videoclipul lui Anthony William: „POȚI FI VINDECAT”

  Publicații similare

  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
  Mai multe
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
  Mai multe
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.