SUPRAȚI STEREOTIPURILE PENTRU A ELIBERA CONȘTIINȚA VOASTRA LA VINDECAREA

SUPRAȚI STEREOTIPURILE PENTRU A ELIBERA CONȘTIINȚA VOASTRA LA VINDECAREA

Partea I, capitolul 1 al cărții „Protocoale de economisire a creierului” (partea a treia)

Am asistat în trecut la multe tendințe care nu au reușit să restabilească oamenii la sănătate din simptomele și condițiile enumerate în această carte.

Sau, când a început o tendință foarte utilă, am văzut că în cele din urmă se transformă în altceva și nu mai ajută oamenii. De exemplu, curățarea corpului cu apă proaspătă de lămâie dimineața este o practică benefică. Când se trece la a bea un pahar de apă fierbinte cu lămâie, se schimbă efectul. Deși lămâia își păstrează proprietățile curative, chiar dacă a fost prelucrată termic, apa fierbinte cu lămâie nu curăță sângele, ficatul și corpul de otrăvuri și toxine. Acest lucru se realizează doar cu apă de lămâie făcută cu apă la temperatura camerei, călduță sau chiar rece. Aceeași schimbare într-o practică alterată până la punctul de a nu mai fi utilă poate apărea și cu sucul de tulpini de țelină. Țelina funcționează de la sine atunci când este proaspăt stoarsă și pură, fără aditivi. Cu toate acestea, a devenit la modă adăugarea de lămâie, gheață sau apă, ceea ce nu mai permite sucul de tulpini de țelină să funcționeze la maximum.

Este necesar să vă eliberați mintea pentru a aplica aceste informații de vindecare cu instrumentele și tehnicile adecvate. Este nevoie de spațiu liber în creier pentru a aduna ceea ce aveți nevoie în timpul procesului de vindecare. Ai nevoie de acest spațiu pentru a înțelege și a învăța detaliile, astfel încât să poți profita la maximum de tratamentul tău. Când aveți o viață de trăit cu multe distrageri și provocări zilnice, puteți pierde spațiu valoros în creier. Deci, dacă urmezi o tendință care nu funcționează sau ești convins că funcționează, dar de fapt nu face ceea ce promite, limitează spațiul pentru lucrurile reale care te-ar ajuta cu adevărat și te împiedică să implementezi noi instrumente și capacități pentru tratamente care ar putea face cu adevărat diferența. Așa că ocupi mult spațiu în capul tău cu tendințe care doar îți pierd timpul.

Există o confuzie larg răspândită în lumea sănătății cu privire la diferența dintre cineva care este bolnav cronic cu simptome neurologice și cineva care are și simptome neurologice, dar nu este bolnav cronic. Nu puteți aplica aceleași protocoale de tratament.

De exemplu, dacă nu suferi de un simptom sau o afecțiune neurologică, dar faci băi cu gheață, s-ar putea să simți că reușești ceva care este grozav pentru sănătatea ta. În realitate, băile cu gheață vă pun foarte repede corpul într-o stare apropiată de hipotermie, care vă șochează sistemul nervos, sistemul cardiovascular și sistemul endocrin, provocând o adrenalină, deoarece creierul trimite mesaje de urgență glandelor suprarenale că există un corp. criză. , care pune viața în pericol. O scădere violentă și bruscă a temperaturii corpului pe o perioadă prelungită de timp poate scădea și sistemul imunitar. Toate acestea sunt dăunătoare unei persoane care are probleme neurologice cronice, ai cărei nervi nu funcționează corespunzător din cauza agenților patogeni, a metalelor și a altor provocări din organism. Băile cu gheață nu sunt o idee bună pentru cineva care are tendinită, neuropatie, migrene sau oboseală cronică, doar câteva dintre sutele de simptome și afecțiuni care nu justifică băi cu gheață. (Rețineți că un duș rece foarte rapid sau o baie scurtă de gheață pentru a scădea o temperatură foarte ridicată este destul de diferit de a sta întins în zăpadă sau de a fi afară în frig înghețat fără îmbrăcăminte serioasă sau de a petrece timp scufundat în apă rece ca gheață.)

Așa este cu toate tendințele. Nu se acordă suficientă atenție cine poate juca un anumit trend și cine nu poate juca aceste jocuri. Același lucru este valabil și pentru postul cu apă și chiar pentru postul intermitent. Există diferențe între indivizi în ceea ce privește simptomele și condițiile lor atunci când este vorba despre dacă este o idee bună să participați la el sau nu. Anumite tendințe interferează, înclină cântarul, trimit tratamentul în sens invers. Ionizatoarele de apă alcaline sunt un prim exemplu de tendință care funcționează împotriva ta pe măsură ce încerci să aplici remedii care să te ajute.

O modalitate de a naviga în tendințe și de a afla dacă funcționează sau nu este să urmăriți istoria. Pe vremea când oamenii din mișcarea sănătății foloseau ionizatoarele de apă alcaline ca singura investiție în sănătatea lor, nu numai că nu au văzut nicio îmbunătățire, ci au simțit că sănătatea lor se deteriorează. Acum lumea s-a schimbat. Oamenii mănâncă mai bine, încep să pătrundă în lumea suplimentelor nutritive care pot oferi unele beneficii, alegând cu înțelepciune, evitând conservanții majori, înlocuitorii, alimentele procesate și fast-food-ul, iar toate aceste îmbunătățiri funcționează pentru ei. Deoarece experimentează toate aceste aspecte pozitive, ei nu pot simți clar efectele negative ale urmăririi unei tendințe, cum ar fi ionizatoarele de apă alcaline. Mai ales dacă folosesc protocoalele de vindecare ale Mediului de Vindecare care îi avansează mai repede și mai departe în procesul lor de vindecare, depășind efectele negative ale ceva precum mașinile cu apă ionizantă alcalină, ei nu realizează problemele pe care le-ar întâmpina dacă nu ar echilibra efectul acestei ape. Dacă nu cunoașteți istoria acestor ionizatoare de apă alcaline de sine stătătoare, nu vă puteți da seama cât de mult ați fi mai departe în procesul de vindecare fără ele.

Articolul este un citat din cea mai recentă carte a lui Anthony William – „Protocoale de economisire a creierului” (netradusă încă în bulgară).

Pentru a citi restul capitolului despre „Procesul tău de vindecare”, vezi articolele de pe blog:

 • „Procesul tău de vindecare”
 • „Trei pași de bază în procesul de vindecare”
 • „Ce înseamnă cu adevărat a fi treaz”

 • Urmărește videoclipul lui Anthony William: „POȚI FI VINDECAT”

  Publicații similare

  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
  Mai multe
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
  Mai multe
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.