IMPOCATE CREIERULUI ALTERĂ ANUMITE STĂRI DE SĂNĂTATE

IMPOCATE CREIERULUI ALTERĂ ANUMITE STĂRI DE SĂNĂTATE

Lumea devine din ce în ce mai complexă în multe privințe și ne împinge în atât de multe direcții diferite încât este ușor să ne confuzi sau să ne blocăm într-un tipar care nu este de ajutor pentru procesul de vindecare. Sănătate Reversal Brain Shots sunt concepute pentru a ne ajuta să schimbăm direcția, astfel încât corpul nostru să se poată schimba și să se vindece, iar mentalitatea noastră emoțională să poată sparge tiparul sau limitările pe care le-au dat naștere complicațiile acestei lumi.

Acest grup de fotografii pe creier are o gamă largă de aplicații. Încercați-le când:

 • încercarea de a întrerupe modelele de gândire dureroase repetitive cauzate de o situație dificilă sau de o încercare;
 • suferiți de tulburare obsesiv-compulsivă cronică (TOC) sau aveți o recidivă sau o agravare a simptomelor TOC;
 • te simți iritabil, frustrat cronic sau morocănos;
 • te simți posomorât, decăzut sau lipsit de spirit și ai nevoie de un lift;
 • experimentați spasme bruște, tremurături, ticuri sau dureri pe tot corpul;
 • vei zbura sau vei călători;
 • simți că energia ta nu este la egalitate și ești în formă;
 • esti suparat de ceea ce ai mancat recent;
 • experimentați izbucniri de furie pentru care există un motiv;
 • intri în confruntări sau certuri cu alte persoane.

Și multe, multe altele…

Lista de injecții terapeutice pe creier care modifică anumite condiții de sănătate

 1. Împuşcat pentru gânduri obsesive
 2. Împuşcat pentru probleme emoţionale
 3. O injectie pentru probleme neurologice
 4. Lovitură cu energie redusă
 5. Impușcat de frica anumitor alimente
 6. Împușcat pentru foame patologică
 7. O șansă pentru probleme de furie
 8. O lovitură de vinovăție și rușine
 9. Împușcat pentru probleme de ego
 10. O lovitură de vis

Cum să utilizați terapia Healer Medium cu injecții pe creier care modifică anumite condiții de sănătate

Terapia Healer Medium cu injecții pe creier care modifică anumite condiții de sănătate este foarte personalizabilă pentru nevoile dumneavoastră. Vă puteți concentra pe două opțiuni principale:

 • Utilizați aceste injecții ca terapie de sine stătătoare pe mediul de vindecare. Administrați injecțiile pe creier care modifică starea după cum aveți nevoie sau doriți, în funcție de forma specifică de tratament pe care o căutați.
 • Folosiți aceste injecții ca parte a terapiei de curățare cu injecție pe creier a Healer Medium. Folosiți sistematic injecțiile pe creier care modifică starea ca parte a unei curățări de 10, 20 sau 30 de zile.

Alegerea instrumentelor dvs. terapeutice

Când vine vorba de terapia Healer Medium, este important să le încercați. Orice injectie pe creier poate fi administrata oricui. Simțiți-vă liber să experimentați ce fotografii să alegeți. Folosiți-le ca instrumente terapeutice, indiferent dacă vizați o nevoie specifică sau nu, pentru că, indiferent dacă vă dați seama sau nu, probabil că aveți motive și motive să aveți nevoie de aceste injecții pe creier.

Când să-ți faci fotografiile

În mod ideal, beți injecțiile din creier la 15 până la 30 de minute după orice altă mâncare și băutură. Adică, așteptați minimum 15 până la 30 de minute după ce ați consumat orice altceva înainte de a bea un shot, apoi așteptați minimum 15 până la 30 de minute după ce ați consumat o doză înainte de a consuma orice altceva. Vrei să-ți acorzi timp să rezonezi cu fiecare împușcătură pe creier, permițând terapiei să intre în circulație și oferindu-ți timp pentru a percepe frecvența loviturii metafizic și fizic.


Frecvența recepției

Tu decizi cât de des să faci aceste fotografii. Puteți decide să faceți fotografii zilnic. Dacă nevoia dvs. de protecție a expunerii, schimbare sau stabilizare este mare, sau vă confruntați cu o situație agresivă, puteți face fotografii de mai multe ori pe zi.

Pregatire si depozitare

Puteți pregăti injecțiile pe creier care modifică sănătatea proaspătă pe loc sau din timp. Dacă le faci din timp, ai putea decide să le faci cu o seară înainte sau să strecori câteva injecții dimineața pentru ziua următoare. Dacă nu veți bea shot-urile imediat, depozitați-le într-un recipient ermetic în frigider sau într-o geantă de prânz frigorifică sau izolată dacă sunteți în mișcare. A se consuma in 24 de ore de la smulgere.

Adaptarea cantității la copii

În funcție de vârsta și dimensiunea copilului, serviți o mică parte dintr-o anumită injecție pe creier care modifică starea, indiferent dacă aceasta înseamnă reducerea porției la 30 ml sau chiar o linguriță.


Pentru mai multe informații despre noua terapie cu împușcare pe creier de la Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.