Faceți această fotografie atunci când aveți nevoie de energie suplimentară. De exemplu, îl puteți încerca atunci când:

 • te afli în mijlocul unei zile lungi și obositoare și ai nevoie disperată de un impuls de energie;
 • te simți dezechilibrat, de parcă nu ai suficientă energie;
 • simți că energia ta nu este la egalitate și ești în formă;
 • simți că ai prea multă energie și speri să potolești entuziasmul crescut;
 • decideți să opriți cofeina;
 • vrei să te relaxezi la sfârșitul zilei, astfel încât să te poți readapta, să te odihnești și să te relaxezi pentru noapte.

Lovitura cu energie redusă este, de asemenea, ideală atunci când:

 • suferiți de glande suprarenale suprareactive sau subactive care sunt epuizate de eliberarea excesivă de adrenalină;
 • suferiți de simptome de scădere a zahărului din sânge (hipoglicemie), cum ar fi iritabilitate, epuizare, a fi emoțional din motive inexplicabile sau a fi ușor iritabil.

Încercați o injecție cu energie scăzută înainte de a vă lansa în orice provocare sau efort, indiferent dacă începeți un nou loc de muncă, plecați într-o retragere, începeți o curățare sau orice altceva care vă schimbă viața.

Ingrediente: 

 • 1/4 cana morcovi tocati;
 • 1/2 cana cartofi dulci cruzi tocati;
 • 1/2 cană roșu tocat;
 • 1/2 cană de ananas proaspăt sau dezghețat.

Mod de preparare:

Pune fiecare ingredient printr-un storcator in ordinea indicata.
Se toarnă într-un pahar și se servește.

Cantitate pentru 1 până la 2 lovituri

Pentru mai multe informații despre noua terapie cu împușcare pe creier de la Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.