BUZUUNARE DE CARTOF CU BROCCOLI ȘI „BRÂNZĂ”

Картофени джобчета с броколи и “сирене”

Combinația clasică de broccoli și brânză este excelentă singură. Pune-l într-un buzunar crocant de cartofi și ai o nouă modalitate de a te bucura de această combinație preferată. Ceea ce face această rețetă cu adevărat unică este că este făcută în întregime din ingrediente sănătoase și vindecătoare. Nu conține brânză de animale, lapte, gluten sau unt. Este chiar fără grăsimi, ceea ce o face o gustare sau o masă ideală pentru oricine încearcă să-și susțină ficatul. Este o parte integrantă a tratarii bolilor și simptomelor cronice.

Cartofii sunt un aliment important pentru persoanele a căror muncă implică oboseală mentală și pentru cei care se recuperează după leziunile cauzate de stres și epuizarea glandelor suprarenale. Ele sunt, de asemenea, deosebit de utile pentru depresie, insomnie, tulburări de somn, ceață cerebrală și boli legate de stres. Cartofii sunt buni pentru promovarea sănătății cardiovasculare și sunt foarte potriviți pentru reducerea riscului de infarct miocardic, accident vascular cerebral, ateroscleroză și boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC).

Broccoli este extrem de benefic pentru sistemul nervos și este cunoscut că ameliorează migrenele, hipertensiunea, anxietatea și ticurile nervoase. Conțin proprietăți antihistaminice naturale și sunt fantastice pentru a evita alergiile sezoniere, lăcrimarea, sinuzita, infecțiile sinusurilor, răceala, gripa și bronșita. Broccoli este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a proteja împotriva bolilor de inimă și de a reduce riscul de ateroscleroză, accident vascular cerebral și atac de cord.

Buzunare de cartofi cu broccoli și „brânză”

Ingrediente:

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 lingura. amidon de cartofi
  • 3 linguri. făină de tapioca (mai mult dacă este nevoie)
  • 1 lingura oregano uscat (optional)
  • 1 lingura apa (daca este nevoie)

Sos de brânză:

  • 1 cartof mare, taiat cubulete
  • 1 morcov, tăiat cubulețe
  • 1 lingura curcumă
  • 1/2 linguriță. praf de usturoi
  • 1/2 linguriță. piper roșu
  • 1 lingura. suc de lămâie
  • 1 lingura sare de mare
  • 1/2 linguriță. piper
  • 1/2 cană apă fierbinte sau bulion de legume

Umplutura cu broccoli:

  • 1 ¼ cană de broccoli, tocat mărunt
  • 1 lingura suc de lămâie
  • Sare de mare , dupa gust

Mod de preparare:

Într-o oală mare prevăzută cu un coș pentru aburi, adăugați cartofii și morcovii. Adăugați câțiva centimetri de apă și gătiți la abur până se înmoaie, aproximativ 45 de minute până la 1 oră. Scoateți și răciți timp de 10-15 minute până când se răcește suficient pentru a fi manipulat. Scoateți un cartof și un morcov din oală și lăsați deoparte pentru sosul de brânză.

Puneți cartofii rămași într-un castron mare sau într-o cratiță cu fund plat și zdrobiți-i bine. Adăugați amidonul de cartofi, făina de tapioca, oregano și amestecați până când făina și amidonul sunt bine amestecate. Dacă amestecul este prea uscat, adăugați puțină apă caldă. Dacă amestecul este prea umed, mai adăugați puțină făină de tapioca. Aluatul trebuie să fie elastic și să nu se lipească de degete. Dați deoparte în timp ce pregătiți umplutura.

Puneți cartofii și morcovul rezervați într-un robot de bucătărie mic sau într-un blender și adăugați turmericul, pudra de usturoi, ardeiul cayenne, sucul de lămâie, sare de mare, piper negru și apă/suport de legume. Se amestecă până la omogenizare. Adăugați puțin lichid dacă este necesar, apoi lăsați deoparte.

Se fierbe broccoli tocat la abur până se fierbe. Scoate-le și pune-le într-un bol. Adăugați sucul de lămâie și asezonați cu sare de mare.

Pentru a face buzunarele, luați o mână de amestec de cartofi și modelați-o într-o bilă. Aplatizeaza bila astfel incat sa fie o scobitura in mijloc, apoi adauga doua lingurite de sos de branza si niste broccoli. Închideți cu grijă buzunarul și modelați-l bine. Repetați cu amestecul rămas.

Așezați buzunarele pe o tavă ceramică cu un strat antiaderent și coaceți timp de 5-10 minute pe ambele părți până se rumenesc și devin crocante. Le puteți apoi coace în cuptor la 180 °C timp de 20 de minute dacă le preferați și mai crocante.

Cantitatea este pentru 4-5 buzunare

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru, precum și în cărțile lui Anthony William .

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult