Sucul de portocale proaspăt stors, apa spumante naturală și sorbetul de fructe obținut din fructe precum ananas, zmeură și mango se combină pentru a crea un punch tropical. Apa spumanta naturala inlocuieste sifonul pentru a crea o senzatie de gazos combinata cu arome tropicale dulci, rezultand un pahar plin de deliciu cu barbotare. Folosind sorbet în loc de înghețată, această băutură este incredibil de gustoasă chiar și fără grăsimi și lactate. Acest punch cu suc tropical de portocale va fi cu siguranță o băutură remarcabilă și preferată de sărbători pentru o lungă perioadă de timp.
Pumn tropical
Ingrediente:
- 4 căni de suc de portocale (aproximativ 10 portocale mari, stoarse)
-
2 căni de apă minerală naturală
Sorbet de mango:
- 4 căni de mango congelat
- 2 linguri. miere crudă sau sirop de arțar (opțional)
- 2 linguri. suc de lamaie proaspat stors
Sorbet de ananas:
- 4 căni de ananas congelat
- 2 linguri. miere crudă sau sirop de arțar
- 1 lingura. suc de lamaie proaspat stors
Sorbet de zmeura:
- 4 căni de zmeură congelată
- 3 linguri. Sirop din esență de arțar
- 3-4 linguri. apă
- 1/2 lingura. suc de lamaie proaspat stors
Mod de preparare:
Preparați fiecare dintre sorbeturi pe rând combinând toate ingredientele în noul storcator Omega MM1500 și amestecându-le până la omogenizare folosind accesoriul pentru sorbet. Puneți într-un recipient ermetic și congelați timp de cel puțin 3-4 ore, de preferință peste noapte, până când se fixează.
Combinați sucul de portocale proaspăt stors și apa spumante într-un castron mediu. Adăugați 1 sau 2 linguri din fiecare sorbet și serviți imediat.
Porție pentru 4 persoaneAceasta reteta devine extrem de usoara si rapida cu noul storcator Omega MM1500 . Cu el puteți pregăti și lapte de nuci și tahini, mâncare pentru copii, paste de casă și multe altele.
Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru, precum și în cărțile lui Anthony William .