Acest parfait magnific este o sărbătoare pentru ochi și corp. Cu straturile sale de smoothie galben-portocaliu strălucitor și culoarea bogată de roșu și albastru a fructelor de pădure, nu este de mirare că te vei bucura de el mult timp după ce ai terminat cu curățarea.
Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .
Mango: răcește ficatul toxic, supraîncălzit, calmându-l pentru a preveni spasmul organului. Pigmentul galben până la portocaliu din mango hrănește lobulii ficatului și întărește hepatocitele și celulele Kupffer, permițându-le să facă munca pe care trebuie să o facă. Mango are, de asemenea, un compus fitochimic unic care ajută sistemul imunitar al ficatului să distrugă buzunarele de bacterii care creează abcese hepatice. Ajută la prevenirea îmbătrânirii ficatului prin reducerea morții celulelor hepatice, îmbunătățind în același timp producția de bilă.
Fructe de pădure: dulap de medicamente pentru ficat. Sunt încărcate cu antioxidanți care protejează diferitele celule hepatice - cum ar fi hepatocitele și celulele Kupffer, precum și lobulii și capilarele hepatice - de infecția și deteriorarea toxinelor și agenților patogeni. Fructele de pădure protejează ficatul de dăunătorii care provoacă daune – numeroșii antioxidanți nedescoperiți pe care îi conțin ajută la protejarea celulelor hepatice de deteriorare. Toate fructele de pădure, inclusiv zmeura, murele și afinele, împiedică ficatul să se oxideze prea ușor atunci când este saturat cu metale grele toxice și otrăvuri.
Ingrediente:
- 2 lingurite mango congelat, taiat cubulete;
- 2 până la 3 linguri. suc proaspăt de portocale sau apă;
- 1/2 cană căpșuni, zmeură, afine și/sau mure;
- Menta proaspata, pentru garnitura (optional).
Mod de preparare:
Puneți sucul de mango și portocale (sau apă) într-un blender și amestecați până la omogenizare. Turnați un strat de smoothie într-un borcan sau castron și presărați jumătate din fructe deasupra. Turnați un al doilea strat de smoothie și restul de fructe deasupra.
Se ornează cu câteva frunze de mentă proaspătă și se servește.
Porție pentru unul.