Este impresionant câte moduri diferite pot fi pregătiți cartofii – aburiți, copți, în salate, pizza, umpluți, piure și multe altele. Cartofii au adesea o reputație proastă din cauza celorlalte ingrediente care îi însoțesc. Atunci când sunt pregătiți fără unt, smântână, brânză sau bucăți de slănină, cartofii sunt o legumă incredibil de vindecătoare care vă poate ajuta la scăderea încărcăturii virale. Această rețetă de barcă cu pizza este un alt mod delicios de a savura cartofi.
Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .
Cartofi: sunt bogați în aminoacizi care suprimă creșterea virusurilor. Cartofii sunt bogati in glucoza, care ofera nutrienti ficatului si il mentine puternic. De asemenea, ajută la formarea rezervelor de glicogen, însăși resursa care ne protejează de problemele de zahăr din sânge, creșterea în greutate, ficatul gras și sindromul sângelui murdar.
Roșii: Folosiți oligoelemente critice, fitochimice, vitamine și minerale pentru a susține multe funcții hepatice. Licopenul este un nutrient favorit pe care ficatul îl admiră: ficatul îl folosește pentru a se proteja de deteriorarea celulelor, iar licopenul ajută ficatul să detoxifice globulele roșii în siguranță, fără probleme și eficient.
Dovlecel: au un efect ușor de curățare asupra ficatului, permițându-i să expulzeze în siguranță dăunătorii otrăvitori. De asemenea, calmează pereții tractului intestinal, împingând microorganismele patogene, cum ar fi bacteriile și ciupercile, permițând o mai bună absorbție a nutrienților care pot fi trimisi către ficat.
Ingrediente:
- 4 cartofi mari.
PENTRU SOS
- 1/2 cană piure de roșii pur (găsiți unul fără aditivi);
- 1 lingura oregano uscat ;
- 1/2 linguriță. cimbru uscat ;
- 1 lingura miere crudă;
- 1/4 linguriță. apă.
ACCESORII OPTIONALE
- 1/4 linguriță. Dovlecel, tăiat cubulețe;
- 1/4 linguriță. ardei roșu, tăiat cubulețe;
- 1/4 linguriță. roșii cherry, tăiate în jumătate;
- 1/4 linguriță. ceapa rosie tocata grosier;
- Busuioc proaspăt, de servit.
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Înțepăți cartofii cu o furculiță și puneți-i pe hârtie de copt. Coaceți-le la cuptor pentru 45 de minute - 1 oră până se înmoaie. Scoate-le si lasa-le sa se raceasca.
În timp ce cartofii se coace, faceți sosul de roșii amestecând împreună piureul de roșii, oregano uscat , cimbru uscat , miere crudă și 1/4 cană de apă. Pus deoparte.
Când cartofii sunt suficient de rece pentru a fi manipulați, tăiați-i în jumătate pe lungime și scobiți mijlocul fiecărei jumătăți pentru a face o barcă. Pune câteva linguri. sos de rosii in fiecare si adauga topping-uri la alegere.
Puneți-le din nou la cuptor și coaceți timp de 15-20 de minute până când toppingurile se rumenesc. Serviți imediat.
Porție pentru 2-3 persoane.