Limonadă de pepene verde cu căpșuni și ghimbir

Динена лимонада с ягоди и джинджифил

În zilele caniculare, nimic mai bun decât o băutură cu adevărat răcoritoare și hidratantă. Pe lângă gustul uimitor al acestei limonade cu căpșuni, ghimbir, pepene verde, adăugați și o abundență de proprietăți vindecătoare care vă vor face să faceți din nou și din nou această băutură excelentă!

Pepenii verzi sunt pre-digerați - asta înseamnă că pulpa pepenelui este atât de digerabilă încât sistemul nostru digestiv abia trebuie să o proceseze când intră în organism, deoarece este atât de bogat în enzime și în unele coenzime încă nedescoperite care le întăresc. . Fructoza din pepene verde părăsește stomacul în mai puțin de un minut, după care restul fructelor intră direct în tractul intestinal, întărind și reîncarcând imediat organismul. Consumul de pepene verde este ca o terapie intravenoasă cu nutrienți. Pepenele verde, în special, este cunoscut că reduce semnificativ inflamația, ajută la eliminarea umflăturilor, ajută la pierderea în greutate și ameliorează depresia. Pepenele verde poate, de asemenea, să întărească sistemul imunitar și să îmbunătățească vederea.

Căpșunile sunt bogate în antioxidanți, ceea ce le crește capacitatea de a reface, repara și întineri organismul. Au, de asemenea, niveluri ridicate de fenoli, care sunt antiinflamatori, făcându-le un aliment de bază pentru cei care suferă de boli autoimune. De asemenea, sunt încărcate cu vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar, protejând împotriva răcelii, gripei și infecțiilor respiratorii.

Ghimbirul are proprietăți antispastice care provin din cele peste 60 de oligoelemente ale sale, peste 30 de aminoacizi (mulți dintre ei nedescoperiți) și peste 500 de enzime și coenzime care lucrează împreună pentru a calma reactivitatea. Și ca produs antiviral, antibacterian și antiparazitar, ghimbirul merită toate laudele pe care le primește pentru promovarea unui sistem imunitar sănătos. Ghimbirul este, de asemenea, ideal pentru a ajuta la stres, pentru a repara ADN-ul și pentru a îmbunătăți producția de vitamina B12 de către organism.

Ingrediente:

  • ora 20.00 pepene verde, tăiat cubulețe;
  • 1 lingura căpșuni, decojite și tăiate în jumătăți;
  • 1 1/2 lingura de ghimbir proaspat;
  • 1/3 lingurita. suc de lamaie;
  • 1-2 linguri. miere cruda (optional)
  • Felii de lamaie, pentru servire;
  • Gheață pentru servire.

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele într-un blender și amestecă până se omogenizează. Serviți cu gheață și o felie de lămâie.

Porție pentru 4 persoane.


Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult