SUPA DE SPINAC

Спаначена супа

Unul dintre cele mai uimitoare lucruri despre includerea mai multor fructe și legume în dieta noastră este felul în care papilele noastre gustative se schimbă și, în timp, începem să avem poftă din ce în ce mai mult de aceste alimente proaspete. Când ai poftă de legume cu frunze verzi și de beneficiile acestora, această supă ușor de preparat, cu aromă bogată, este o modalitate excelentă de a le încorpora în meniul tău zilnic într-o formă ușor digerabilă. Cu toate mineralele pe care le oferă spanacul, vă veți ajuta, de asemenea, să vă reduceți pofta de alimente despre care știți că nu sunt bune pentru sănătatea dumneavoastră în acest moment.

Ingrediente:

  • 2 cani de rosii cherry
  • 1 tulpină de țelină
  • 1 catel de usturoi
  • 1 portocală
  • 4 căni de spanac baby
  • cateva frunze de busuioc sau cateva crengute de coriandru
  • 1/2 avocado (opțional; dacă doriți o rețetă fără grăsimi, lăsați-o deoparte)

Mod de preparare:

Se amestecă roșiile, țelina și usturoiul cu sucul de la 1 portocală până se omogenizează. Adaugam spanacul treptat pana se omogenizeaza complet. Adauga busuiocul si avocado (optional) si paseaza. Serviți și savurați imediat!


Întrebări frecvente despre supa de spanac

 

Aceasta supa se consuma calda sau rece?

Aceasta este o supă crudă care trebuie servită la temperatura camerei. Nu trebuie încălzit.

Există înlocuitori de roșii?

Da, puteți folosi 1-2 bucăți. mango in schimb.

Supa trebuie refrigerată sau poate fi consumată la temperatura camerei?

Cel mai bine este consumat la temperatura camerei imediat după ce îl pregătiți pentru a obține cele mai mari beneficii.

Ce părere aveți despre conținutul de oxalat al spanacului?

Există un mit conform căruia unele legume cu frunze verzi sunt bogate în oxalați și, prin urmare, sunt dăunătoare. Acest lucru este complet greșit și împiedică mulți oameni să obțină unele dintre substanțele nutritive puternice și necesare și proprietățile vindecătoare oferite de alimentele despre care se crede că sunt bogate în oxalați.

Oxalații nu sunt problema în care se presupune că sunt. Oxalații se găsesc în fiecare fruct și legume de pe planetă. Gama largă de nutrienți din legumele cu frunze verzi bogate în oxalat sunt unele dintre cele mai hrănitoare pe care le avem. Studiile medicale și știința încă nu au descoperit că există antioxalați în fructe, legume și legume cu frunze verzi care împiedică oxalații să ne provoace daunele pe care se crede în prezent că le provoacă. În realitate, aceste alimente nu ne fac rău, ci mai degrabă ne oferă nutrienți vindecători importanți, cum ar fi fitochimicale, vitaminele și mineralele.

Sunt alergic la portocale, cu ce pot înlocui?

Puteți adăuga suc de lămâie sau de lămâie.

Spanacul este mai bine crud sau fiert?

Spanacul crud este cel mai hrănitor și sănătos. Toate legumele cu frunze verzi (sapata verde, varza verde, spanac) sunt cel mai bine consumate crude.

Se poate folosi spanacul congelat pentru această supă?

În mod ideal, spanacul ar trebui să fie proaspăt și crud în această supă.

Ar trebui evitate roșiile pentru că sunt din familia Cartofilor?

Dacă ați auzit că plantele de cartofi înrăutățesc afecțiuni precum artrita, puteți înlătura această concepție greșită. Cartofii, roșiile, ardeii și vinetele, atunci când sunt coapte, nu au niciun efect negativ asupra sănătății. Exact invers! Aceste alimente uimitoare stimulează sănătatea cu nutrienții și proprietățile lor vindecătoare. Sunt exact ceea ce ai nevoie atunci când te confrunți cu o boală.

Teoria actuală este că aceste alimente sunt bogate în alcaloizi care provoacă inflamație, dar nu și în alcaloizii care provoacă inflamația. Problema nu este fructul care crește pe plantele de cartofi. Trebuie să ne uităm la celelalte ingrediente care sunt servite cu aceste alimente. În cazul ketchup-ului și ketchup-ului, există adesea sirop de porumb bogat în fructoză, iar acolo unde există roșii, veți găsi adesea paste sau o felie de pâine de tip sandwich.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult