Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Печено брюкселско зеле с кленов сироп

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți face griji că nu renunți la condimentele specifice - vei avea un deliciu dulce și sărat care îi va face pe toți să ceară mai mult.

Varza de Bruxelles este cel mai bun aliment pentru curățarea ficatului, oferind o gamă largă de compuși chimici și fitonutrienți. Compușii de sulf găsiți în mod special în varza de Bruxelles sunt diferiți de cei din orice alt aliment crucifere (adică Brassica), deoarece sunt derivați din tulpina mamă mare pe care cresc puii de varză de Bruxelles. Sulful din varza de Bruxelles este unul dintre cele mai puternice, prietenoase cu ficatul; are capacitatea de a slăbi celulele de închisoare întărite ale otrăvurilor și toxinelor dăunătorilor moștenite, deoarece are o acoperire mai mare pentru toxinele care au fost în familia ta de generații, dacă nu de secole. Odată ce slăbește închisorile celulare, vechile otrăvuri ies fără probleme. Sulful de varza de Bruxelles are capacitatea ca nimeni altul de a se agata de orice otravă și de a o scoate în siguranță din ficat, fie prin rinichi, căile biliare sau tractul intestinal, rămânând atașat până când dăunătorul părăsește organismul. Aceasta este o raritate alimentară.

Lămâile (și limele) îmbunătățesc producția de acid clorhidric, precum și producția și rezistența bilei. Conțin urme de săruri minerale care descompun agenții patogeni, cum ar fi bacteriile neproductive, mucegaiurile, drojdiile și ciupercile pentru a ajuta la protejarea sistemului imunitar al ficatului. Conținutul bogat de calciu din lămâi și lime se leagă de vitamina C din ele, iar ambele componente pătrund în ficat, unde trezesc un ficat gras, lent, stagnant, ajutând la slăbirea și dispersarea celulelor adipoase. Lămâile și limele curăță sindromul sângelui murdar, îmbunătățesc absorbția glucozei și chiar protejează pancreasul.

Ingrediente:

  • 1 kg. Varză de Bruxelles;
  • 2 linguri. suc de lamaie;
  • 3 linguri. sirop de arțar ;
  • 1 catel de usturoi;
  • 1/4 linguriță. cayenne ;
  • 1/4 linguriță. ardei roşu ;
  • 1/4 linguriță. fulgi de ardei roșu;
  • 1/2 linguriță. sare de mare .

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 220°C.

Pregătiți varza de Bruxelles îndepărtând tulpinile și înjumătățind vertical. Ar trebui să dureze aproximativ 6 ore. varză de Bruxelles înjumătățită.

Puneți sucul de lămâie, siropul de arțar , cățelul de usturoi, ardeiul roșu, ardeiul roșu dulce și jumătate din sare de mare într-un blender și amestecați până se obține o marinadă netedă. Într-un castron mare, amestecați varza de Bruxelles cu marinada.

Întindeți varza de Bruxelles cu fața în jos pe două foi de copt tapetate cu hârtie de copt. Asigurați-vă că păstrați restul de marinată în bolul de amestecare.

Prăjiți varza de Bruxelles timp de 15 până la 20 de minute până când încep să devină maro auriu. Pentru un plus de crocant, prăjiți-le timp de 1 minut înainte de a le scoate din cuptor. Reveniți imediat varza de Bruxelles prăjită în bolul de amestecare și amestecați cu marinada rămasă. Presărați sare de mare rămasă deasupra și serviți imediat pentru a vă bucura cât mai bine!

Sfat:

Nu sari peste etapa in care salvezi marinata. Odată ce prăjiți varza de Bruxelles și le întoarceți în marinată, aceștia se îmbibă cu un plus de aromă și devin extra delicioase!

Porție pentru 4 persoane.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cartofi dulci dublu copți

Această rețetă cremoasă și decadentă de cartofi dulci este pe cât de reconfortantă, pe atât de delicioasă. Cartofii dulci copți se amestecă cu cremă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
O salată festivă tămăduitoare

Această salată luminoasă și delicioasă îmbină aromele sărbătorilor. Combinând dovleceii prăjiți și varza de Bruxelles pe un pat de legume proaspete cu frunze verzi și...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult