Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate, ceea ce înseamnă că o puteți savura oricând doriți! Umplutura de mere, scorțișoară și topping-ul de pesmet de arțar care se coace în cuptor vă vor umple casa cu arome nostalgice reconfortante, care se simt ca o îmbrățișare caldă. Savurați cu o linguriță de înghețată cu banane și vanilie pentru răsfățul suprem.
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un castron, amestecați făina de ovăz fără gluten și amidonul de tapioca . Se amestecă până se amestecă uniform. Adăugați sosul de mere și siropul de arțar pur și amestecați până obțineți un aluat moale, nelipicios. Adăugați mai mult fulgi de ovăz sau sos de mere dacă este necesar pentru a obține această consistență.
Rulați aluatul între două foi de hârtie de pergament, apoi transferați într-o tavă de plăcintă. Cu mâinile, apăsați uniform aluatul pe fundul și pe părțile laterale ale vasului. Puteți folosi o ceașcă pentru a nivela fundul. Înțepăți aluatul de mai multe ori cu o furculiță. Dați la frigider în timp ce pregătiți pașii următori.
Pentru a face toppingul pesmet, combinați făina de ovăz și făina de orez brun într-un castron mic. Amestecați-le bine, apoi turnați siropul pur de arțar . Frecați siropul în ingredientele uscate până obțineți un amestec sfărâmicios. Pune deoparte.
Pentru a pregăti umplutura, combinați merele feliate, zahărul de cocos , amidonul din cartofi și scorțișoara într-un castron foarte mare. Se amestecă până când este acoperit uniform.
Scoateți aluatul din frigider și aranjați strâns feliile de mere în tava de plăcintă. Acoperiți cu firimituri și coaceți timp de 30 de minute până când crusta se rumenește, apoi acoperiți și coaceți încă 30 de minute până când merele sunt fierte.
Se da la rece cel putin 1 ora, apoi se serveste.
Porție pentru 6-8 persoane.
Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol
Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.
Acest ceai cu gust de pământ este suficient de puternic pentru a reuni toate proprietățile uimitoare ale brusturei, trifoiului, păpădiei și urzicii, dar suficient de...
Aceasta reteta va satisface chiar si pe cei mai flamanzi dintre mancatori. Falafelul fraged, copt, este învelit în frunze de salată verde și combinat cu...