IMPOCATE CREIERULUI ALTERĂ ANUMITE STĂRI DE SĂNĂTATE

Continuând să vă prezentăm noua terapie cu injecții pe creier a Vindecătorului Mediu, acum ne vom îndrepta atenția către al doilea grup major de injecții din protocolul de vindecare al lui Anthony William, și anume injecțiile pe creier care modifică sănătatea. Pe această pagină veți găsi toate rețetele de shot-uri din acest grup.

Lumea devine din ce în ce mai complexă în multe privințe și ne împinge în atât de multe direcții diferite încât este ușor să ne confuzi sau să ne blocăm într-un tipar care nu este de ajutor pentru procesul de vindecare. Sănătate Reversal Brain Shots sunt concepute pentru a ne ajuta să schimbăm direcția, astfel încât corpul nostru să se poată schimba și să se vindece, iar mentalitatea noastră emoțională să poată sparge tiparul sau limitările pe care le-au dat naștere complicațiile acestei lumi.

Pentru a citi rețetele pentru primul grup - fotografii de expunere, precum și informații complete despre terapia cu shot-uri pe creier a Healer Medium, vizitați pagina aici:

La rețete pentru fotografii atunci când sunt expuse la factorii de mediu

Pentru a face fiecare dintre aceste fotografii, Anthony William folosește și recomandă storcatoarele cu presă orizontală Omega MM900 și noul Omega MM1500.

Injecții pe creier care modifică anumite condiții de sănătate

CITEŞTE MAI MULT

Împuşcat pentru gânduri obsesive

VEZI RETETA

Împuşcat pentru probleme emoţionale

VEZI RETETA

O injectie pentru probleme neurologice

VEZI RETETA

Lovitură cu energie redusă

VEZI RETETA

Impușcat de frica anumitor alimente

VEZI RETETA

Împușcat pentru foame patologică

VEZI RETETA

O șansă pentru probleme de furie

VEZI RETETA

O lovitură de vinovăție și rușine

VEZI RETETA

Împușcat pentru probleme de ego

VEZI RETETA

O lovitură de vis

VEZI RETETA
La rețete pentru fotografii de stabilizare