Afine sălbatice – CEA MAI PUTERNĂ ALIMENTE DIN LUME

Afine sălbatice – CEA MAI PUTERNĂ ALIMENTE DIN LUME

Este ușor de crezut că cea mai bună hrană vindecătoare este ascunsă undeva în pădurea tropicală. Citim despre exploratori care cutreieră junglă în căutarea rădăcinilor și fructelor miraculoase și vedem fructe exotice uscate vândute la magazinul alimentar cu pachete care le proclamă a fi „super-alimente”. Ne gândim că poate într-o zi, undeva acolo, în pădurile tropicale, va fi descoperită o adevărată hrană minune - o rădăcină, fruct, plantă sau nucă care va salva omenirea. Deși în aceste locuri cresc plante medicinale puternice, nu acolo oamenii de știință vor descoperi cea mai valoroasă hrană care ne poate salva. Cea mai puternică hrană din lume se ascunde în tufișuri joase și inestetice, chiar în fața ochilor noștri. Vorbim despre afinele sălbatice . Nu există cancer de care afinele sălbatice să nu poată preveni și nicio boală cunoscută de omenire de care afinele sălbatice să nu te poată proteja. Nu confunda afinele sălbatice cu verii lor mai mari cultivați, care, deși sunt bune pentru sănătatea ta, nu oferă nici măcar o fracțiune din puterea afinelor sălbatice.

Diferența dintre afinele de crescătorie și cele sălbatice este ca diferența dintre somonul de crescătorie și cel sălbatic, sau între carnea animalelor de crescătorie, hrănite cu cereale și carnea de vită a animalelor de crescătorie. A mânca afine cultivate este ca și cum ai bea dintr-o cană de hârtie, iar a mânca afine sălbatice este ca și cum ai bea din paharul de aur al lui Isus - Sfântul Graal. Afinele sălbatice conțin informații străvechi și sacre de supraviețuire oferite nouă de ceruri cu zeci de mii de ani în urmă. În toți acești ani s-au adaptat la toate fluctuațiile climei. Inteligența lor înnăscută i-a împiedicat să rămână monocultură. În schimb, își mențin diversitatea speciilor, iar astăzi există peste 100 de soiuri care, deși arată la fel, au o structură genetică diferită, astfel încât aceste plante nu pot fi niciodată șterse, indiferent de ce se întâmplă în viitor.

În timp ce alte plante alimentare pot continua să crească după un incendiu doar dacă semințele lor supraviețuiesc și sunt replantate, afinele sălbatice pot fi arse până la pământ și vor reveni mai puternice ca niciodată. Niciun alt aliment de pe planetă nu are capacitatea de a crește în condiții atât de dure. Sunt adaptogenul numărul unu, punct – chiar dacă nu sunt deloc recunoscuți ca aliment adaptogen. Afinele sălbatice sunt acum recunoscute de experții în nutriție pentru nivelurile lor extrem de ridicate de antioxidanți. În plus, au cea mai mare proporție de antioxidanți dintre orice aliment de pe planetă. În plus, aceste mici bijuterii au multe calități nedescoperite. Pe de o parte, aceștia sunt înarmați cu zeci de varietăți de antioxidanți pe care știința nu îi cunoaște încă, alături de polifenoli, antociani, antocianidine, dimetil resveratrol și aminoacizi adaptogeni cofactori încă necunoscuți. Când mănânci aceste fructe, inteligența lor înnăscută îți citește corpul, caută potențiale boli, monitorizează nivelurile de stres și toxicitate și găsește cea mai bună modalitate de a te vindeca - este singurul aliment care o face.

Unul dintre cele mai eficiente alimente pentru detoxifierea cu metale grele, afinele sălbatice sunt fantastice și pentru eliminarea tuturor celorlalți factori „Frutile Four” (Pentru a afla mai multe despre factorii de risc „Frutile Four” pentru sănătatea noastră conform lui Anthony William, citiți cartea sa „ Cele mai utile alimente” ). Afinele sălbatice sunt, de asemenea, cel mai puternic aliment pentru creier, cel mai puternic prebiotic și vedeta în refacerea ficatului. În esență, acest fruct oferă beneficii fiecărei părți a corpului care nu sunt atinse din orice altă sursă. Există mai multe informații într-o plantă de afin sălbatic decât pe întregul internet. Dacă cercetătorii ar avea tehnologia pentru a descifra ce este în afinele sălbatice și cum să le folosească pe toate, ar putea dezvolta medicamente pentru fiecare afecțiune. Peste o sută de ani, știința medicală va folosi afinele sălbatice ca cheie pentru a dezvălui secretele modului de vindecare a bolilor. Aceasta este mâncarea pe care o vrei în viața ta când ai trecut prin situații de neconceput și ai nevoie de sprijin pentru a te ridica. De asemenea, este destinat oricui are nevoie de întărire fizică sau se străduiește pentru atletism - afinele sălbatice din organism pot însemna diferența dintre viață și moarte pentru un alpinist aflat într-o situație periculoasă. Afinele sălbatice sunt singura hrană de pe planetă care conține întreaga putere a divinului, a Sursei Sacre, a Universului și sunt venerate de îngeri ca fiind cheia păstrării rasei umane în vremurile viitoare. Afinele sălbatice sunt în primul rând hrana pentru regenerare.

BOLI

Dacă aveți vreo boală, mai ales dacă este canceroasă sau are legătură cu creierul și/sau nervii, încercați să adăugați afine sălbatice în dieta dumneavoastră zilnică.

SIMPTOME

Dacă aveți orice simptom, fie el emoțional, spiritual sau fizic, încercați să adăugați afine sălbatice în dieta dumneavoastră zilnică.

SUPORT EMOTIONAL

Afinele sălbatice ne pot oferi mai multă inspirație decât chiar și cei mai buni vorbitori motivaționali de pe planetă, deoarece ne susțin la nivel emoțional. Afinele sălbatice întăresc însăși esența a ceea ce suntem, astfel încât să nu fim atât de susceptibili la pedepse, respingere, dispreț, umilire, devastare și degradare. Dacă ai suferit din cauza faptului că te-ai simțit criticat, neapreciat, discreditat, maltratat sau neglijat, afinele sălbatice sunt o hrană sfântă, vindecătoare pentru tine.

O LECȚIE SPIRITUALĂ

Toată lumea a avut o experiență în viața lor care i-a doborât. Ceva, fie că este o boală, o relație zbuciumată sau un eveniment tragic, care te-a adus în genunchi și practic ți-a distrus stima de sine. Afinele sălbatice înțeleg prin ce ai trecut. Ei știu cine ești, daunele cu care ai suferit și cum să te ajute să te ridici din nou. Nativii americani, indienii, au observat cu mulți ani în urmă că atunci când începe un incendiu de pădure, singurul lucru care crește în calea lui după aceea sunt plantele de afin sălbatic. De fapt, se întorc mai puternici și mai sănătoși ca niciodată. Aceasta este sursa puterii afinului sălbatic. Nu numai că se poate ridica din cenușă, dar folosește acea cenușă în avantajul ei. Iar atunci când sunt înghețate, deoarece sunt adevărate adaptogene, afinele sălbatice nu își pierd valoarea nutritivă, ca unele fructe și legume, ci o măresc. Provocarea acestora să reziste la procesul de înghețare împinge fructele să performeze la apogeu, oferindu-vă o putere nutrițională și o biodisponibilitate mai mari.

La ambele capete ale spectrului, în foc și în gheață, afinele sălbatice nu doar supraviețuiesc, ci prosperă. Acceptă circumstanțe adverse, le întâlnesc și devin mai buni datorită lor. Când mănânci acest fruct supranatural, această esență indestructibilă devine o parte din tine. Nu în ultimul rând, auzim cu toții multe discuții despre mentalitatea potrivită pentru a atrage abundența, modelându-ne gândurile și acțiunile pentru a evoca viața pe care ne-o dorim. Acest lucru poate fi foarte util. O persoană care se simte pozitivă are mai multe șanse să facă alegeri care să ducă la mai multă pozitivitate. Uneori, însă, subiectul ne sfâșie. Ultimul lucru de care are nevoie o persoană bolnavă, care suferă sau dezavantajată este să se simtă ca și cum a creat-o, a atras sau a provocat-o. Dacă vrei să afli unul dintre secretele manifestării abundenței, este afinul sălbatic. Știu că nu este ceea ce te-ai aștepta! Și totuși este adevărat. Aceste mici păstăi sunt atât de puternice. Când aspirați la orice, când doriți să trăiți o viață plină de abundență și binecuvântări, apelați la afinele sălbatice și urmăriți cum se întâmplă magia.

SFATURI

Adesea, cel mai ușor loc de a găsi afine sălbatice este în culoarul de alimente congelate al supermarketului local, în cutiile de smoothie. După cum am spus mai sus, congelarea face fructele și mai sănătoase. Pentru a vă bucura de afine, fie transformați-le într-un deliciu congelat, fie dezghețați-vă și bucurați-vă. Afinele sălbatice congelate amestecate cu banane congelate fac o înghețată delicioasă și sănătoasă, care este de neimaginat.

* Dacă vă aflați în Statele Unite, căutați afine sălbatice din Maine congelate sau proaspete. Dacă sunteți în Canada, căutați-i pe cei din Estul Canadei. Dacă locuiești într-o altă țară, nu subestima afinele sălbatice care pot crește în regiunea ta - au beneficii miraculoase care le depășesc cu mult pe cele ale oricărui afin cultivat. Dacă nu aveți acces la afine sălbatice proaspete sau congelate sau nu aveți capacitatea de a le stoca sau doriți să vă completați aportul, pudra de afine sălbatice Vimergy recomandată de Anthony William este grozavă. Au fost colectate în Newfoundland, Canada - una dintre regiunile cu cel mai curat aer și apă subterană și cu cea mai puțin poluată din lume.

* Dacă cunoști pe cineva care se confruntă cu provocarea bolii, oferă-i afine sălbatice pentru a-ți arăta atitudinea pozitivă.

* Când mănânci afine sălbatice, amintește-ți că sunt binecuvântate de Dumnezeu și de Univers, că sunt un dar de sus.

Aflați mai multe despre puterile vindecătoare ascunse ale fructelor și legumelor în cartea lui Anthony William Cele mai sănătoase alimente .

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.