SMOOTHIE „AJUTOR PENTRU PLAMUL NEGRU”.

SMOOTHIE „AJUTOR PENTRU PLAMUL NEGRU”.

Liver Help Smoothie este o rețetă cheie din cartea cu același nume a lui Anthony William, deoarece oferă un sprijin puternic de vindecare pentru ficat, făcându-l benefic pentru tot felul de afecțiuni și simptome cronice. Este, de asemenea, o rețetă de bază în curățarea ficatului 3:6:9, inclusă în „Ajutor pentru ficat” .

Prima opțiune de smoothie de mai jos este un tonic rapid, simplu, bogat în antioxidanți, pe care să îl adăugați în viața voastră pentru vindecarea profundă a ficatului. A doua versiune a smoothie-ului este o alternativă ușoară, plăcută, care combină verdețurile și fructele. Dacă nu te-ai gândit până acum să adaugi germeni la smoothie-ul tău, acum este momentul perfect să-l încerci. Sunt puternice și blânde și se potrivesc perfect în acest tratament fin și tropical.

În Ajutor pentru ficat, Anthony William vă spune cum fiecare dintre ingredientele acestui smoothie vă poate ajuta pe dumneavoastră și pe cei dragi în procesul dumneavoastră de vindecare. Să aruncăm o privire la fiecare dintre ingredientele vedete...

Pitaya (numit și fructe de dragon): Pigmentul roșu din varietatea roșie de pitaya este întineritor pentru ficat, readucând celulele la viață. Ajută ficatul să producă celule mai repede, astfel încât să aibă loc regenerarea acestuia. Este o fântână de fructe de tinerețe pentru ficat care încetinește și oprește îmbătrânirea ficatului, având grijă de miezul său profund, interior, care în cele mai multe cazuri cedează bolilor dacă este neglijat prea mult timp. Căutați pachete de pitaya roșie congelată la magazinele alimentare sau online și este posibil să o găsiți și proaspătă în zona dvs. Dacă nu aveți acces la nici una dintre opțiuni, căutați pudră de pitaya pură.

Afine sălbatice: conțin zeci de antioxidanți nedescoperiți, inclusiv soiuri de antociani. Există mai mult decât un singur pigment în interiorul afinului sălbatic; există zeci de pigmenți care nu au fost încă cercetați sau studiati. Afinele sălbatice sunt pentru ficat, așa cum laptele matern este pentru copil. Afinele sălbatice nu numai că au capacitatea de a intercepta multe probleme, dar și le țin pe măsură ce părăsesc ficatul într-un mod în care majoritatea altor alimente vindecătoare nu pot. Pigmenții din afinele sălbatice au capacitatea de a se satura adânc în celulele hepatice și de a trece prin pereții celulari și membranele din interiorul ficatului, răspândindu-și albastrul peste tot. Afinele sălbatice întăresc tractul intestinal hrănind bacteriile bune de acolo, ceea ce este de mare beneficiu pentru ficat. Căutați pachete de afine sălbatice congelate în magazinele alimentare sau online și le puteți găsi și proaspete în zona dvs. Dacă nicio opțiune nu este disponibilă, priviți Vimergy® Pure Wild Blueberry Powder , care este recomandat de Anthony William.

Ingrediente:

OPTIUNEA A

 • 2 banane sau 1/2 papaya (cel mai bun din soiul Maradol), tăiate cubulețe;
 • 1/2 cană proaspătă, 1 pachet congelat sau 2 linguri. pudră de pitaya roșie (fructul dragonului);
 • 2 căni de afine sălbatice proaspete sau congelate sau 2 linguri. pudră de afine sălbatice ;
 • 1/2 cană apă (opțional).

OPTIUNEA B

 • 1 banană sau 1/4 papaya Maradol, tăiată cubulețe
 • 1 mango
 • 1/2 cană proaspătă, 1 pachet congelat sau 2 linguri. pudră de pitaya roșie (fructul dragonului).
 • 1 tulpină de țelină
 • 1/2 cană muguri (orice fel)
 • 1/2 lime
 • 1/2 cană apă (opțional)

Mod de preparare:

Combinați toate ingredientele într-un blender. Se amestecă până la omogenizare. Dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană de apă până când obțineți consistența dorită.

Porție pentru 1-2 persoane.


Sfaturi:

*Dacă nu aveți acces la pitaya și/sau afine sălbatice, înlocuiți mure, afine cultivate sau cireșe.

*Încercați să adăugați cel puțin un produs congelat în smoothie-ul dvs. Acest lucru asigură că smoothie-ul tău rămâne frumos și rece!

*1 cană este egală cu 240 ml.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.