CUM AJUTĂ SUCUL DE ȚELINĂ LA BOLILE GLANDEI TIROIDE

CUM AJUTĂ SUCUL DE ȚELINĂ LA BOLILE GLANDEI TIROIDE

Hipotiroidism; hipertiroidism; boala Graves; tiroidita Hashimoto; noduli, chisturi și tumori ale glandei tiroide; sufoca


Aceste afecțiuni inflamatorii tiroidiene, care pot varia de la o inflamație ușoară la mai grave, sunt cauzate de virusul Epstein-Barr (EBV) . Virusul pătrunde în glanda tiroidă, provocând leziuni tisulare și, de asemenea, se încadrează în alte părți ale corpului, care este adevărata sursă a simptomelor asociate cu problemele tiroidiene. (Puteți citi mai multe despre acest lucru în articolul: „Bolile tiroidiene – Explicarea simptomelor (Partea 1)” .)

Sărurile de sodiu ale sucului de tulpini de țelină sunt absorbite în glanda tiroidă, acționând ca un agent antiviral care dezlipește membranele exterioare de celule virale, ceea ce slăbește virusul până la punctul în care abia crește sau moare. Sărurile cluster de sodiu sunt extrem de ușor absorbite. Ele pătrund cu ușurință în țesutul tiroidian, absorbind adânc în acesta, astfel încât să poată folosi aceste săruri minerale specializate pentru întinerire și dezvoltarea hormonală.

Știți că doar consumul de tulpini de țelină nu poate avea aceleași efecte asupra sănătății ca și consumul de suc de tulpină de țelină. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de tratamentul tiroidian. Ar fi ușor să ne gândim că poate compușii din sucul tulpinii de țelină sunt absorbiți în glanda tiroidă pe măsură ce trec prin gât. De fapt, pentru ca sărurile antivirale ale sucului de tulpini de țelină să fie absorbite în glanda tiroidă, acestea trebuie mai întâi să fie absorbite prin mucoasa intestinală și să intre în fluxul sanguin - așa călătoresc către glanda tiroidă.

O tiroidă bolnavă înseamnă de obicei că conține și o mulțime de resturi virale, cum ar fi plicuri virale moarte, produse secundare și neurotoxine eliberate de virus. Dacă această acumulare a durat suficient de mult, înfunda efectiv țesutul tiroidian. Sucul de tulpină de țelină are un efect puternic de curățare, detoxifiant atunci când ajunge în sfârșit în glanda tiroidă. Sărurile sale minerale se leagă de reziduuri, ajutând la eliminarea acestora din glanda tiroidă și la îmbunătățirea stării acesteia. În prezența nodulilor în glanda tiroidă, ajută și sucul de tulpini de țelină. Nodulii sunt capsule de calciu pentru celulele EBV, iar sărurile de sodiu ale sucului de tulpini de țelină ajută la descompunerea și dizolvarea acestor calcificări în timp, urmărind, în același timp, virusul care a creat nodulii în primul rând.

Pentru proprietățile vindecătoare ale sucului de tulpini de țelină pentru alte afecțiuni și simptome, consultați și articolele: 

„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea eczemei ​​și psoriazisului” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu acneea chistică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu sindromul de oboseală cronică” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea colesterolului ridicat” ;
„Suc de tulpină de țelină în condiții autoimune și neurologice” .

Mai multe articole despre sucul de tulpini de țelină puteți găsi aici:

„Suc de tulpină de țelină” ;
„Suc de tulpină de țelină – întrebări frecvente” ;
„Cum se prepară suc de tulpină de țelină” ;
„De ce ar trebui să bem o jumătate de litru de suc de tulpină de țelină pe zi?” ;
„Cum vă ajută să vă vindecați sărurile de sodiu din sucul de tulpini de țelină” .

Alte articole despre tiroidă:

„Adevărul despre glanda tiroidă” ;
„Bolile tiroidiene – cum începe totul” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 1)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 2)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 3)” ;
„Cancer tiroidian” ;
„[Video] Ai tiroidita lui Hashimoto? - Vorbește Anthony William” ;
„Anthony William despre viața fără glandă tiroidă” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre iod” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre zinc” ;
„Alimente puternice vindecătoare pentru glanda tiroidă” ;
„Ierburi medicinale și suplimente nutritive pentru glanda tiroidă” ;
„Ceai pentru tratamentul glandei tiroide” ;
„Culion medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Suc medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Smoothie medicinal tiroidian” .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.