PROTOCOLUL SUPLIMENTULUI DE LA BOALA DE LYME HEALER MEDIUM

PROTOCOLUL SUPLIMENTULUI DE LA BOALA DE LYME HEALER MEDIUM

Cauza adevărată: adevărata cauză a bolii Lyme este virală, nu bacteriană. Dacă acest lucru este surprinzător pentru dvs., rețineți că industria medicală a început să scoată boala Lyme din categoria bolilor bacteriene și, în schimb, să o pună în categoria bolilor autoimune. Această denumire autoimună înseamnă că cercetarea medicală și știința și-au pierdut credința că boala Lyme este bacteriană, chiar dacă sistemul a fost configurat de zeci de ani pentru a ne face să credem că boala este cauzată de bacterii. Laboratoarele de testare a sângelui pentru boala Lyme încă testează și arată că boala este bacteriană, deși acest proces se va schimba în cele din urmă în timp.

Definirea bolii Lyme ca fiind autoimună este afirmația industriei medicale: „Nu știm cauza bolii Lyme”. Motivul acestei dezvoltări recente – motivul pentru care cercetarea medicală și știința se îndoiesc acum că boala Lyme este bacteriană – se datorează seriei de cărți „Mediul de vindecare” . Odată cu lansarea primei cărți, The Healing Medium , care a oferit adevărul despre cauzele bolii Lyme, milioane de oameni din întreaga lume, inclusiv medici și alți profesioniști din domeniul sănătății, au început să-și schimbe perspectiva. Acum există medici care își ajută pacienții să se vindece realizând că viruși precum Epstein-Barr , herpes zoster , HHV-6, HHV-7, herpes simplex 1, herpes simplex 2 și citomegalovirus provoacă simptomele bolii Lyme. Rețineți că există peste 60 de soiuri de EBV , peste 30 de soiuri de herpes zoster și numeroase varietăți ale acestor alte virusuri herpes .

Bacteriile nu pot provoca simptomele neurologice de care suferă pacienții cu boala Lyme. Dureri, furnicături și amorțeli, amețeli, vedere încețoșată, membre slabe, palpitații, arsură a pielii, dureri de maxilar, dureri de gât, tremor, ticuri și spasme sunt câteva dintre aceste simptome neurologice și sunt create de viruși, nu de bacterii. Viruși precum cele peste 60 de soiuri de EBV , cele peste 30 de soiuri de herpes zoster și numeroasele soiuri de HHV-6, HHV-7, herpes simplex și citomegalovirus eliberează neurotoxine care sunt responsabile pentru aceste simptome neurologice. Bacteriile nu pot elibera neurotoxine. Bacteriile nu pot provoca simptomele neurologice asociate cu boala Lyme.

Borrelia, Bartonella, Babesia și alte bacterii despre care se crede că provoacă boala Lyme nu sunt superbugi. Nu au rezistența la antibiotice pe care o are stafilococul rezistent la meticilină (MRSA), de exemplu, iar bacteriile care nu sunt rezistente la antibiotice nu sunt potrivite pentru antibiotice. Motivul pentru care avem oameni de zeci de ani care nu se vindecă de boala Lyme, în ciuda faptului că au luat mai multe cure de antibiotice este că ceea ce s-au luptat tot timpul au fost viruși.

Acesta este motivul pentru care pacienții cu boala Lyme încep să se îmbunătățească atunci când sunt introduse terapii alternative pe lângă tratamentul cu antibiotice. Unele dintre aceste terapii alternative de presupuneri au redus încărcătura virală a pacienților fără ca nimeni să-și dea seama că aceasta a dus la ameliorarea simptomelor. Gheara de pisică este una dintre plantele naturale care a devenit populară pentru a ajuta pacienții cu boala Lyme, iar terapia sa nu începe cu un truc. Această terapie a apărut cu informații de la un mediu de vindecare cu peste trei decenii și jumătate în urmă și de-a lungul anilor a ajutat zeci de mii de oameni cu boala Lyme, inclusiv unii dintre pacienții inițiali care au fost diagnosticați pentru prima dată cu aceasta. Gheara de pisică schimbă sistemul medical, atât alternativ, cât și convențional, pentru a-l accepta ca pe o terapie foarte utilă pentru boala Lyme.

Inițial, în anii 1970, când medicii au observat o creștere a simptomelor atât la copii, cât și la adulți, fără nicio explicație cu privire la ceea ce se întâmplă, au început corect să creadă că boala Lyme este virală. Cu toate acestea, din moment ce nu existau medicamente pentru viruși la acea vreme, antibioticele au devenit o metodă de tratament, în parte pentru că ofereau un câștig monetar pentru marile companii farmaceutice. De zeci de ani s-au cheltuit miliarde pe antibiotice pentru boala Lyme. Deși inițial medicii au crezut că boala Lyme este virală, au fost nevoiți să schimbe explicația și să o numească bacteriană pentru a susține tratamentul.

Viruși precum EBV și herpes zoster se hrănesc cu metale grele toxice, cum ar fi mercurul, aluminiul și cuprul, iar persoanele cu simptome ale bolii Lyme au niveluri mai mari de mercur decât alte metale. Neurotoxinele eliberate de un virus care a consumat mercur sunt mult mai agresive decât altele, creând simptomele neurologice pe care bolnavii de boala Lyme le cunosc prea bine. Din nou, bacteriile nu creează neurotoxine. Afecțiunea este agravată de alimente dăunătoare precum ouăle, laptele, brânza, untul și glutenul, precum și de o dietă bogată în grăsimi și proteine.

Există un grup imens de oameni care sunt afectați – nu din cauza bolii Lyme în sine, ci din cauza tratamentelor bolii Lyme prin care au trecut de-a lungul anilor. Este timpul să înveți adevărul pentru a te putea proteja pe tine și pe cei dragi. Pentru informații despre cum boala Lyme nu este cauzată de o mușcătură de căpușă, ea poate fi doar un declanșator, precum și răspunsuri la alte întrebări despre boala Lyme, veți găsi și în articolul nostru „Anthony William dezvăluie adevărul despre boala Lyme” ca în cartea sa „The Healing Medium – edition revizuită și completată” .

Protocolul de supliment al lui Healer Medium pentru boala Lyme din cartea sa Cleansing for Health :

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.