În unele dintre protocoalele de vindecare a suplimentelor nutritive din noua carte Healer Medium „Protocoale de economisire a creierului” veți găsi:

Aceste terapii sunt instrumente puternice de vindecare pentru a restabili sistemul imunitar, hrănindu-l cu ceea ce are nevoie pentru a lupta împotriva infecțiilor, a sprijini creierul și corpul prin provocări emoționale, calmează și restabili sistemul nervos, întărește și întărește sistemul digestiv și/sau curăța, reface. și întărește sistemul limfatic. Terapiile de șoc ale Healer Medium vă vor fi de ajutor dacă aveți de-a face cu o afecțiune care apare pentru prima dată sau dacă experimentați o recidivă.

S-a dovedit că terapiile de șoc ale Healer Medium îi ajută pe oameni să depășească problemele de sănătate. Aceste terapii cu suplimente nutritive pot fi utile pentru aproape orice te afectează. Terapiile de șoc sunt un instrument puternic de vindecare, indiferent dacă vă confruntați cu un stres intens sau dacă aveți nevoie de o schimbare în lupta împotriva unei boli cronice de lungă durată.

Terapiile de șoc ale Healer Medium sunt de cea mai mare importanță în aceste zile. Pe măsură ce întunericul încearcă să distrugă tot ce este bun, ne opunem utilizând armele sănătății create de lumină pentru a ne recâștiga puterea. Pe măsură ce vremurile în schimbare ne aduc un stres suplimentar, umanitatea cade în deficite de sănătate mai profunde decât oricând. Bolile domină deja viețile a miliarde de oameni. Terapiile de șoc ale Healer Medium sunt aici pentru a ajuta chiar și șansele în acest război fără milă în care industriile chimice și medicale joacă rău împotriva umanității.

CARACTERISTICI COMUNE PENTRU TOATE TERAPIILE DE ȘOC

  • În fiecare protocol de terapie cu șoc veți găsi sfaturi despre cele mai bune aplicații pentru diferite afecțiuni. Acestea sunt exemple, nu liste exhaustive de simptome și afecțiuni. Dacă doriți să utilizați o anumită terapie de șoc pentru un simptom, o afecțiune sau o circumstanță care nu este listată, o puteți utiliza în continuare cu succes.
  • Dacă simțiți nevoia să utilizați mai mult de o terapie de șoc în aceeași zi(e), evitați să le amestecați direct într-o singură doză. Distați tratamentele la cel puțin 15 minute unul de celălalt.
  • Puteți reduce doza oricărei terapii de șoc. Reduceți-l la cantitatea dorită.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.