Enzime digestive din sucul de tulpini de țelină

Enzime digestive din sucul de tulpini de țelină

Dacă ați avut vreodată probleme digestive - cum ar fi constipație, diaree, balonare, gaze, dureri de stomac sau creșterea excesivă a bacteriilor intestinale subțiri (SIBO) - sau ați fost doar curios despre cum funcționează organismul, este posibil să fi auzit de sistemul digestiv. enzime de care avem nevoie pentru a descompune alimentele. Aceste enzime digestive sunt extrem de importante, dar nu sunt singurele pe care le folosește corpul nostru. Există alte trei tipuri de enzime digestive de care avem nevoie și cu greu vă vom surprinde când vă spunem că se găsesc în sucul tulpinilor de țelină .

Ceea ce cercetarea medicală și știința încă nu știu este că sucul de tulpini de țelină conține enzime digestive complet diferite care îndeplinesc o funcție separată de enzimele digestive care descompun alimentele din stomac. Aceste enzime digestive sunt complet unice pentru sucul de rădăcină de țelină , ceea ce înseamnă că nu le puteți obține din niciun alt aliment. Anthony William împărtășește în cartea sa „Sucul de țelină” (netradusă încă în bulgară) că enzimele digestive ale sucului de țelină sunt „ ca niște capsule mici care sunt activate de modificarea pH-ului atunci când intră în intestinul subțire. O astfel de enzimă poate regenera, reînvia și reactiva o mulțime de enzime digestive slăbite din alte surse care stau în intestinul subțire .”

Ce înseamnă asta pentru corpul tău?

În primul rând, este important să înțelegem că aproape toată lumea are astăzi enzime digestive care nu sunt atât de puternice pe cât ar trebui să fie. Motivul pentru aceasta este că ficatul joacă un rol crucial în producerea unui tip major de enzime digestive - informații care ar fi descoperite abia decenii mai târziu de știință și cercetare. Cu toate acestea, problema este că 90% dintre oameni au în prezent un ficat suprasolicitat și lent, care este forțat să facă față atât de multe toxine, agenți patogeni, poluanți, hrană și stil de viață prost, alcool, droguri, droguri, țigări, arome, colonii și parfumuri. , etc. Un ficat cu probleme afectează producerea tipului de enzime digestive de care este responsabil ficatul, care, la rândul său, afectează digestia și contribuie la alte probleme ale organismului. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care atât de mulți oameni au probleme digestive de-a lungul vieții. Dacă ești unul dintre norocoșii care nu a avut încă astfel de probleme, este totuși important să iei măsuri preventive pentru a le evita pe viitor.

Enzimele digestive din sucul de tulpini de țelină sunt harul salvator pentru enzimele slabe pe care aproape toată lumea o are. Apar și revigorează acele enzime obosite, astfel încât să își poată face treaba mai bine. În plus, enzimele din sucul de tulpini de țelină re-stimulează enzimele alimentare care se găsesc în intestinul subțire. Sucul de țelină revitalizează, de asemenea, ficatul, astfel încât să poată produce enzime digestive mai puternice asociate bilei în primul rând și ajută la întărirea pancreasului și a enzimelor sale specifice. În plus, enzimele din sucul de tulpini de țelină în sine sunt extrem de puternice în descompunerea, digerarea și asimilarea anumitor substanțe nutritive care nu sunt procesate nici de bilă, nici de acizii din stomac, deoarece procesul de digestie este destul de complex. Cercetarea medicală și știința încă nu înțeleg pe deplin cum funcționează digestia și cât de complexă, implicată și miraculoasă este aceasta.

Beneficiile pe care le împărtășim în acest articol sunt doar câteva dintre modalitățile prin care enzimele din sucul de tulpini de țelină vă ajută să vă îmbunătățiți sănătatea și funcționarea corpului. Există mai multe moduri în care te sprijină. Sucul de tulpini de țelină conține de fapt peste două duzini de soiuri de enzime, dintre care majoritatea sunt încă necunoscute și sunt implicate în descompunerea deșeurilor din tractul intestinal. Dar beneficiile vindecătoare oferite de cele trei enzime speciale nedescoperite menționate mai sus sunt unul dintre principalele motive pentru care mulți oameni se simt mai bine și se îmbunătățesc atunci când beau o halbă de suc pur de tulpină de țelină pe stomacul gol în fiecare dimineață. Mai multe informații despre enzimele digestive ale sucului de tulpină de țelină și celelalte beneficii vindecătoare uimitoare ale acestui suc pot fi găsite în cartea „Sucul de țelină” (netradusă încă în bulgară).

Sucul de țelină nu este un moft pe termen scurt sau o tendință care va trece în curând. Nu este ceva care este popular acum, dar va fi în curând o amintire îndepărtată. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată cu sucul de tulpină de țelină, deoarece puterea lui de vindecare este prea mare. A schimbat deja sănătatea și viața a milioane de oameni și va continua să ajute și mai mult. Sucul de țelină , atunci când este consumat în modul specific pe care Anthony William îl descrie în cartea sa „Sucul de țelină” (nu este încă tradus în bulgară), are potențialul de a duce la îmbunătățirea și vindecarea tuturor tipurilor de boli și simptome cronice, inclusiv acnee , eczeme. , psoriazis , reflux de acid , balonare , supra-creștere bacteriană intestinală subțire (SIBO) , migrene, anxietate, depresie, dermatită, alergii, oboseală, schimbări de dispoziție, probleme de reproducere, fibromialgie , streptococ și multe altele.

Proprietățile vindecătoare ale acestei plante umile, extrase prin procesul de suc, sunt cu adevărat cel mai puternic medicament al timpului nostru, vindecând milioane de oameni din întreaga lume. Anthony William a spus întotdeauna că nu vrea să forțeze pe nimeni, ci pur și simplu să convingă oamenii să încerce singuri, așa cum descrie el în „Sucul de țelină” (netradus încă în bulgară), pentru ca ei să poată și pentru ei. experimentează beneficiile vindecătoare pe care le oferă În cartea „Sucul de țelină” (încă netradusă în bulgară) el răspunde și la sutele de întrebări pe care le primește zilnic despre sucul de țelină și ne oferă instrucțiuni precise despre cum să extragem beneficiile vindecătoare maxime ale acestui suc vindecător. .

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.